Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
saynesim
Üye
Güncelleme ile telefon şarj da iken kapalı kalma sorununu hal edilmedi keşke buna bir çare bulunsaydı
Çok mu gerekliki? Ben neden gerekli olduğunu anlayamadım. Acaba neden istediğinizi söylermisiniz merak ettim gerçekten. Çünkü bunu soran insanlar az değil.
Çok mu gerekliki? Ben neden gerekli olduğunu anlayamadım. Acaba neden istediğinizi söylermisiniz merak ettim gerçekten. Çünkü bunu soran insanlar az değil.
Bende şikayetçi değilim bu durumdan ama başıma geldiği için şu sebepte var diyebilirim.
Telefon şarjdayken yanımızda olmaz genelde.Priz çevresinde bir yerde şarja bırakılır.Bu esnada telefon açık ve birileri tarafından kurcalanmaya müsait olur Elbet engellenir bu kurcalama ama herkes kilit ekrana parola koymak istemeyebilir.
suyunsesi
Üye
Şarja taktığınız esnada uçak moduna alırsanız aranmalar ve her türlü bildirim olayı durur. En önemlisi de telefonun hat ararken yaydığı sar değeri de hat bulma olayı kapandığı için sıfıra düşer diye biliyorum. Gerçi kimse bunu gerekli görmez, ben dahil.
PureFood
Üye
Telefonu dinlendirmek için uçak moduna alabilirsiniz diyecektim ki Turgay abi yazmış.
Akhtoher
Üye
Telefonu uçak moduna alınca aranmaların ve bildirimlerin durduğunu bilmeyen birileri var mı acaba hala ? yanlış anlaşıldım sanırım telefonu kapatarak dinlenmesini istememin sebebi can sıkıntısı değil çok ağır bir oyunu 1 saat oynayıp ateş gibi olmuş olan telefonu kapatarak dinlendiririm ben amaç o yani neyse sizde haklısınız ne diyim
PureFood
Üye
Telefon uçak modunda da dinleniyor merak etmeyin. Sonuçta aktif olan her şey duruyor. Yarı ölü gibi bir şey. Bundan başka da alternatif bir çözüm yolu yok şu anda Windows Phone 8 için.
Telefon uçak modunda da dinleniyor merak etmeyin. Sonuçta aktif olan her şey duruyor. Yarı ölü gibi bir şey. Bundan başka da alternatif bir çözüm yolu yok şu anda Windows Phone 8 için.