Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Güncelleme ile telefon şarj da iken kapalı kalma sorununu hal edilmedi keşke buna bir çare bulunsaydı

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile telefon şarj da iken kapalı kalma sorununu hal edilmedi keşke buna bir çare bulunsaydı

Çok mu gerekliki? Ben neden gerekli olduğunu anlayamadım. Acaba neden istediğinizi söylermisiniz merak ettim gerçekten. Çünkü bunu soran insanlar az değil.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çok mu gerekliki? Ben neden gerekli olduğunu anlayamadım. Acaba neden istediğinizi söylermisiniz merak ettim gerçekten. Çünkü bunu soran insanlar az değil.

Telefonu dinlendirmek ve aynı anda kapalı olduğu için hızlı şarj etmek olabilir ben mesela bu düşünce ile istiyorum.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Hımm.

Hagios

Hagios

Üye

Bende şikayetçi değilim bu durumdan ama başıma geldiği için şu sebepte var diyebilirim.

Telefon şarjdayken yanımızda olmaz genelde.Priz çevresinde bir yerde şarja bırakılır.Bu esnada telefon açık ve birileri tarafından kurcalanmaya müsait olur :) Elbet engellenir bu kurcalama ama herkes kilit ekrana parola koymak istemeyebilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şarja taktığınız esnada uçak moduna alırsanız aranmalar ve her türlü bildirim olayı durur. En önemlisi de telefonun hat ararken yaydığı sar değeri de hat bulma olayı kapandığı için sıfıra düşer diye biliyorum. Gerçi kimse bunu gerekli görmez, ben dahil. :)

PureFood

PureFood

Üye
Telefonu dinlendirmek için uçak moduna alabilirsiniz diyecektim ki Turgay abi yazmış.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefonu uçak moduna alınca aranmaların ve bildirimlerin durduğunu bilmeyen birileri var mı acaba hala ? yanlış anlaşıldım sanırım telefonu kapatarak dinlenmesini istememin sebebi can sıkıntısı değil çok ağır bir oyunu 1 saat oynayıp ateş gibi olmuş olan telefonu kapatarak dinlendiririm ben amaç o yani neyse sizde haklısınız ne diyim :)

PureFood

PureFood

Üye
Telefon uçak modunda da dinleniyor merak etmeyin. Sonuçta aktif olan her şey duruyor. Yarı ölü gibi bir şey. Bundan başka da alternatif bir çözüm yolu yok şu anda Windows Phone 8 için.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefon uçak modunda da dinleniyor merak etmeyin. Sonuçta aktif olan her şey duruyor. Yarı ölü gibi bir şey. Bundan başka da alternatif bir çözüm yolu yok şu anda Windows Phone 8 için.
Tam ölü olması benim için daha romantik.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: goktas19, Rainesto, kaygisiz43 ve 3 diğerleri
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

iyiymiş :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
Güncellemenin boyutu ne kadar şebeke üzerinden yüklenebilir mi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ses kalitesinde değişiklik varmı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
benim en çok merak ettiğim şu meşhur Diğer klasörümüzün akıbeti??

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Benimde en çok merak ettiğim Nokia Beamer Lg smart tv ye telefonunu bağlamayı deneyen oldumu ?

Mesela ben digiturkplay uygulamasını direk beamer ile aktarabilecekmiyim ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
avrupadaki bir çok ülkede değişik operatörlerde Lumia 820 de onaylanıp çok yakında durumuna geçmiş.

güncelleme yukarıdan aşağıya model sırasına göre verilecek sanırım. Büyük ihtimalle Lumia 920'ye bir iki gün içinde yayınlanmaya başlar.

skynet

Üye
O zaman biz daha çokkk bekleriz ya :agla

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt