luckysleven
Üye
Kardeş sana black güncellemesi ile goz atma yani glance screen geldi mi saait gösteren?
gelmedi dostum gelmedi 520 ye glance gelmedi sadece çift tık geldi
Kardeş sana black güncellemesi ile goz atma yani glance screen geldi mi saait gösteren?
Dün bir konuda link atmıştın girdim o sayfaya ama öyle bir şey görememiştim.nokianın sitesinde destek bölümünden lumia 520 bölümüne girdiğinde güncellemelerde mağazadan indirebilirsiniz diyor ama mağazaya girdiğimizde bölge desteklemiyor filan diyor
Nokia'nın kullanıcıların gönlünü feth etmesi için yapması gerekir bence. Resmen üvey evladızBence 8.1 gelecek 620 ye o zaman black verecekler bu gidişle![]()
Dün bir konuda link atmıştın girdim o sayfaya ama öyle bir şey görememiştim.
ama yazıyordu bi ara farkettiler demekkigelse ne olur gelmese ne olur hala black yokArkadaş bu mail bana neden gelmedi hiç![]()
devolopera mı geldi yoksa direk mi geldiPreviev developer aktif benim bana günelleme geldi başka gelen varmı?

sen bu devoloperı ilk kez indirip mi güncelleme yapıyosunDenedim developer kapalıyken yoktu açtım geldi

Hayır gdr3 te de kullanmıştım.sen bu devoloperı ilk kez indirip mi güncelleme yapıyosun![]()
Kendinize Geldimi ?başka bakan kimse yok mu bu 620ye geldi mi yoksa güncebakan kimse yok mu yav geldi mi yoksa güncelleme 620 ye
Gelmemiş Daha 24 Ün De Alırsınız Siz En Erken Gibime GeliyorKendinize Geldimi ?

ben böyle işin var yaKendinize Geldimi ?
Gelmemiş Daha 24 Ün De Alırsınız Siz En Erken Gibime Geliyor![]()

620'ye hala güncelleme gelmedi![]()

Sat 520 Alben böyle işin var ya![]()