Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bence çok farklı birşey verecekler :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
620 ciler şu ana kadar beklediyseniz hiç beklemeyin derim , Nokia mwc ye mc de 8.1 e hazırlanıyor , moralinizi boziyim eheh

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
kursat99

kursat99

Üye

620'ciler bilmez. :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, Mia Alfanso ve Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 ciler şu ana kadar beklediyseniz hiç beklemeyin derim , Nokia mwc ye mc de 8.1 e hazırlanıyor , moralinizi boziyim eheh
Sen elindeki telefonu sat gel 620 al :) Dünyanın en ızdırapsız insanı olursun benim gibi. Hatta mizah duyguların bile tavan yapar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

skynet

Üye
Evet beyler son tahminleri alalım :D

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar Verizon Lumia 928 e Black güncellemesini verdiyse sizin güncellemeler de yakındır(inşallah :ehe)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu hafta içi diyorum. (Tahmin). :box

Heimdalll

Heimdalll

Üye
haftaya pazartesi, oda son gün olduğu için, belkide daha geç gelir, o kadar merak ediyorum ki neden bu kadar zamandır vermediler, keşke Bi açıklama yapsalar, şu yüzden bu kadar beklettik diye

kursat99

kursat99

Üye
Tahminim 24/02/2014 TSİ 17:00 :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu hafta verirler herhalde

skynet

Üye
Şahsen ben bu ay geleceğinden bile şüpheliyim ama umarım 24'üne kadar gelmiş olur :alsana:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic ve Dexter Morgan

Warnings

Üye
@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle :D620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm :D tahmin ediyorum 24.03.2014 :D

csH

csH

Üye
@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle :D620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm :D tahmin ediyorum 24.03.2014 :D
:angry:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia direk 8.1 beta vermesin :D her şey beklenir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
6. ayın 20. de verirlerse hiç şaşırmam. Saatini de yazayım 6.20 a.m yada pm.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

Warnings

Üye
6. ayın 20. de verirlerse hiç şaşırmam. Saatini de yazayım 6.20 a.m yada pm.
Olur Olur Amberde Görmüştük Siz 620 Ciler Blacktede Gördünüz Olcağını :D Son Alınan Bilgilere Göre 620 Ye Black Yazılım Güncellemesi Yüklenince Donanım Sorunu İle Karşılaşılıyormuş Ben Çift Tık Verilmesin Diye Böyle Yapıyor Olabileceklerindende Şüpheliyim :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Pek bir değişiklik yok zaten Bi çift tık var yoksa gdr3 beta ile aynı :)

Üst Alt