Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
Dexter Morgan
Üye
bence çok farklı birşey verecekler
Mia Alfanso
Üye
620 ciler şu ana kadar beklediyseniz hiç beklemeyin derim , Nokia mwc ye mc de 8.1 e hazırlanıyor , moralinizi boziyim eheh
Arkadaşlar Verizon Lumia 928 e Black güncellemesini verdiyse sizin güncellemeler de yakındır(inşallah )
suyunsesi
Üye
Bu hafta içi diyorum. (Tahmin).
Heimdalll
Üye
haftaya pazartesi, oda son gün olduğu için, belkide daha geç gelir, o kadar merak ediyorum ki neden bu kadar zamandır vermediler, keşke Bi açıklama yapsalar, şu yüzden bu kadar beklettik diye
kursat99
Üye
Tahminim 24/02/2014 TSİ 17:00
Dexter Morgan
Üye
Bu hafta verirler herhalde
skynet
Üye
Şahsen ben bu ay geleceğinden bile şüpheliyim ama umarım 24'üne kadar gelmiş olur
Warnings
Üye
@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle 620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm tahmin ediyorum 24.03.2014
@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle 620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm tahmin ediyorum 24.03.2014
Olur Olur Amberde Görmüştük Siz 620 Ciler Blacktede Gördünüz Olcağını Son Alınan Bilgilere Göre 620 Ye Black Yazılım Güncellemesi Yüklenince Donanım Sorunu İle Karşılaşılıyormuş Ben Çift Tık Verilmesin Diye Böyle Yapıyor Olabileceklerindende Şüpheliyim
Mia Alfanso
Üye
Pek bir değişiklik yok zaten Bi çift tık var yoksa gdr3 beta ile aynı