Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mobil olduğum için Y.Disk'ime kaydettim.
umarım ss'yi görebilirsiniz.

WpC'deki bir konuda, 620 için Black güncellemesi 24 Şubat'ta kesin geleceğini ve haberin de doğru olduğunu iddaa ediyor.
Oda senin benim gibi sıradan bir kullanıcı neticede. Neye güvenerek haberin doğruluğu için yüzde yüz gibi bir oran vermiş, merak ettim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam cevabı üst mesajda aldım. :islik

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia firmasının yazılım geliştirme ekibi ne kullanıyor ise aynısını bende istiyorum!!! Gdr3 ü vermek bu kadar zor olmamalı bence. Gelecek güncelleme ile bizim telefonlar roket olmayacak nasılsa. 24 Şubatta da bu güncelleme gelmez. Aha da buraya yazıyorum demedi demeyin sakın:)

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia firmasının yazılım geliştirme ekibi ne kullanıyor ise aynısını bende istiyorum!!! Gdr3 ü vermek bu kadar zor olmamalı bence. Gelecek güncelleme ile bizim telefonlar roket olmayacak nasılsa. 24 Şubatta da bu güncelleme gelmez. Aha da buraya yazıyorum demedi demeyin sakın:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY, Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve 3 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
Beyler cortanayı mı verecekler bu ne 24 şubat

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620 kullananlara direk 8.1 prewiev verecekler.Kesin bilgi yayalım :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic

yunusiyunus

Üye
amber yüklenmeden gdr3 destekleyen programlar yüklenmiyordu diye biliyorum şimdi Black olmadan 8.1 yüklenebilir mi ki acep

meneleos

Üye
amber yüklenmeden gdr3 destekleyen programlar yüklenmiyordu diye biliyorum şimdi Black olmadan 8.1 yüklenebilir mi ki acep
Black güncellemesi almayan telefonlara ek 1-2 özellikten bahsediliyor. Yani 620'ye hiç black gelmeyebilir ama 8.1 gelecek.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wp 8.1 sızıntılarından sonra bizim gdr3 ve Black güncellemesi komple yalan oldu galiba:kop2: :kop2: :kop2:

flutewoddy

flutewoddy

Üye

Black'ten sonra şarj bir türlü bitmiyor :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
en büyük derdim şarj ya, bir günü çıkaramıyoruminşallah black le iyileştirilmiştir

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Heimdalll

Heimdalll

Üye
biz bi günü çıkaramıyoruz, hiç oyun oynamıyormusun arkadaş

flutewoddy

flutewoddy

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
aman fazla anlatma
nazar değmesin.
sana kazayla 5000ma lik pil takmışlar galiba.iyisine denk gelmişindir :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt