Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
arkadaşlar ben fp2 yi yükledim flash attım ama fotoğraf düzenleyici felan gelmedi microsoft programları geldi neden acaba bi bilginiz varmı bu arada telefonum 603

andreoni

Üye
suitten yazılım sorunlu ise tekrar yükleyin seçeneği var güncelleme bölümünde ordan tekrar yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum

mrgoxel

mrgoxel

Üye
herşey güzel olmuş bence ama ben eski alfasayısal tuşlarımı istiyorum :ağlarım:

mrgoxel

mrgoxel

Üye
var ama eskisini istiyorum dedim zaten;)
kelime tahmini gelmiş sağa sola kaydırma gitmiş berbat olmuş

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
"mcard yani memory card" ı neden yüklemedin dostum? Sorun mu yaratan birşey o dosya? Senin numerik klavye de yukarda bahsettiğim türden kelime sorunları olmuyormu yani?

NOT: Bahsettiğin dosya şu xml dosyası mı; "MC_F_nocard.mcard.cardverref"

- - - Eklendi - - -

Bir diğer sorum, haritalar uygulaması nokia suite olsun, tel'in kendi üstünden olsun bir türlü Türkiye haritasını yükleyemiyor ve sürekli "bağlantı hatası" sorunu vs veriyor. Türkiye haritalarını yükleyebilen oldumu hiç?

yok dostum o değil RM-670_MC002.14_2GB.mcard.fpsx olan dosya. Evet tele yazılım yükledikten sonra bi kere harita uygulamasını aç orada sana zaten soruyo haritaları nasıl almak istersin diye sende nokia suite dersin ya da direk çık sonra teli bağla nokia suite e. Oradan zaten haritalara tıklayınca seni yönlendiriyo

- - - Eklendi - - -

Ayrıca mesajlarda play işareti gibi bi şekil var bi kaç kez tıkladıktan sonra uygun kelimeleri seçiyor eğer yoksa kendin + işaretinden kelimeleri ekleme yapabiliyosun

omfapa_58

omfapa_58

Üye
arkadaşlar burda yazılanların çoğuna göre benim bu fp2 ye gönlüm hiç yatmıyor cumartesi teknosaya gidip bi bakacağım güncellemişlerse nasıl olmuş die güncellememişlerse kendim güncelleyip bi deneyecem inşallah kötü bi sorunla karşılışmam

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar 2 sorum var 603 için;

1: Telefona düzeltilen fp2 yi flash atan var mi? Atan varsa video düzenleyici ve resim düzenleyici gerçekten yok mu? Eğer yoksa nokia ya ne kadar sövsek azdır.

2: Ikinci olarak; düzeltilen fp2 ile flash atan arkadaşlarım.Gps sorunu devam ediyor mu? İnternetsız anında konum bulma çalışıyor mu ? Aksi halde flash atip yeni sürümü yüklemek istemiyorum ve fp1 e geri dönüp Nokia bu forumda sürekli ağır eleştiriler yaparak hayatıma devam edeceğim.

Saygılar.

jackal3434

Üye
arkadaşlar fp2 düzeltilmiş halı nasıl bende sorunlu olanmı yuklu yoksa yenı duzelmıs olanmı hıc bır fark yok

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşım şöyle yapabilirsin music playeri aç sonra yukarıdan aşaya bildirimleri açıyoruz ya aç sonra tekrar kapat orada music çalar bölümünde yazılar yukarı aşa oynama yapıyo oradan anlayabilirsiniz.

Ayrıca ben bu nokianın sorunsuz çıkardığı yazılımı yükledim fakat 2 tane widget i bulamadım yani çıkmıyo acaba yeni kuranlarda böyle bir sorun var mı? Biri facebook biri de konumum widgeti yok. Facebook özet var sadece[/URL][/IMG][/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: jackal3434
akondd

akondd

Üye
arkadaşlar ben bugün navi den güncelledim fakat mesaj yazarken Q klavye yi bir türlü değiştiremedim yardımcı olur musunuz alfabetik yapmak istiyorum

gdb888

Üye
Teşekkür ederim cevabınız için , ama benim için fp2 yazılımı tam bir facia, beğenmedim. Çok kullanışsız ve mesaj yazarken hiç rahat değil, ekranda oynamalar oluyor. Sizce ben bir önceki yazılıma nasıl dönebilirim, yol gösterir misiniz lütfen. Servis yapar mı bunu ya da ben kolayca evde uygulayabilir miyim?

rica ederim ama lütfen sinirlenip eski yazılıma dönmeye çalışmayın. Biraz sabırlı olup alışmaya çalışın. Ve inanın ben de şu t9 olayından en az ama en az sizin kadar rahatsızım ama yine bildiğim kadarıyla custom firmware ile fp1' e geri dönüş yapabilirsiniz.

jackal3434

Üye
bide kamerasındakı yüz tanıma olayı gitmiş saçma olmuş ama fp2 nın duzgun halıde kotu halıde aynı sanırsam

andreoni

Üye
- mesaj yazarken hafızasında olmayan bir kelimeyi + simgesine basarak istediğimiz kelimeyi yazabiliyoruz ama hafızaya almıyor. Bende mi böyle yoksa başka arkadaşlarda da aynı mı?
- sağa sola kaydırma kelimenin üstüne basınca 1 sn çıkıp kayboluyor.
- fotoğraf ve video düzenleyici uygulama olarak görünmüyor ama dosya üzerin gelince düzenleme seçeneği var. Bence daha iyi olmuş menüde kalabalık yapmıyor. Düzgün de çalışıyor.
- Arama anında karşı taraf teli açınca ekranın üstünde (ses açıp kapatırken beliren yerde) yeşil çubuk oluyor soldan sağa kadar güzel olmuş.
- Kilit ekranına resim tanımlayamıyoruz bu kötü olmuş. Hangi ekrandaysanız onun arka planını resim olarak ayarlıyor akıllı ya telefon ondan heralde :)
- haritaları açınca direk konum bulma çalışıyor sorun yok.
- fm radyoda listeye gelen kanalları favori olarak ekleyemiyoruz. Şu antene gerek duymadan çalışanını da niye yapmazlar anlamam..
- internet radyoda kanalları favori olarak ekleme butonu var ancak çalışmıyor. Gerçi önceden de öyleydi programla alakalı heralde fp2 ile alakalı bir durum değil.
- fotoğrafta ve videoda ekrana dokunarak yakınlaştırma uzaklaştırma güzel olmuş. fotoğraf çekme düğmesine bastıkça da arka arkaya patlatıyor flaşları :)

jackal3434

Üye
daha bır çok sorun çıkacak gıbı telefonunn ozelıgını kabettırıyor bu nokıa

andreoni

Üye
bide kamerasındakı yüz tanıma olayı gitmiş saçma olmuş ama fp2 nın duzgun halıde kotu halıde aynı sanırsam

yüz tanıma olayı var ama otomatik yapmışlar sanırım yani kapatma yok..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar ben bugün navi den güncelledim fakat mesaj yazarken Q klavye yi bir türlü değiştiremedim yardımcı olur musunuz alfabetik yapmak istiyorum
ayarlar+telefon+dil+yazma dili

• Beğen
Tepkiler: akondd

Üst Alt