Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ayni sorun bendede var fp1 dede beyaz ekran geliyordu once : )

beyler su soruma biri cevap verirse sevinirim tema degisince klavye neden degismiyor

sistem yeni tema yapan carbide theme fx uygulamasıda yeni sisteme uyumlu olması lazım ve temaların fp2 ye uyumlu hale getirilmesi gerek fp1 çıkalı 6 7 oldu temalar daha uyumlu hale gelmişti örnek seçenekler penceresi çok az tema da değişiyordu yanı işin özü fp2 uyumlu temaların çıkmasını bekleyeceksin eskiler malesef işini göreyecek güncellemenin bir dezavantıjıda bu işte

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Kullandığım kadarıyla farklılıkları söyleyim arkadaşlar

-Telefonu ilk açtığınızda PIN kodunuz girdiğiniz ekran değişmiş.Görsel olarak eskisine göre iyi.
-Kaydırmalı tuş kilidi özelliği güzel olmuş telefona farklı bi hava katmış ama bence yetersiz kalmış.Daha güzel olabilirdi.
-Kamera geç açılıyor diyen arkadaşlar bende öyle bir sorun yok.Yatay pozisyonda dikey pozisyona göre çok az daha erken açılıyor.Abartılacak kadar fark yok.Fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın galeriye atılma görseli çok güzel olmuş.
-Ön kamera artık fotoğraf çekmek için kullanılmıyor.Yalnızca görüntülü aramalar için kullanılıyor.
-Tarayıcı biraz hızlanmış fakat açılışta siyah ekran üzerine beyaz adres çubuğu geliyor ve biraz bekletiyor.
-Mesajlarda baloncuklar değişmemiş.Hızlı mesaj yollamak için olan küçük buton seçenekler menüsünün üstüne taşınmış.
-Metin tahmini gayet güzel.Dikey pozisyonda Qwerty kullanmak isteyenler için mükemmel olmuş diyebilirim.
-Smile seçeneklerinde hafif kasma oluyordu eskiden artık yok.
-Galeriden çıkınca,girişteki dokunmatiği algılayan sol üstteki ufak simge 2 kez gelip gidiyor.Galeri biraz geç açılıyor.
-Galeride işaretleme seçeneği kaldırılmış.

Gelelim en güzel yönüne :) Müzik çalar güncellemesi çok hoşuma gitti.

-Müzik çalarda seçenekler menüsündeki seçimlerimiz artık ekranın üst kısmında sekmeler halinde bulunuyor.
-Ses düzeyi artırılmış ve daha net ses çıkıyor.Hatta bazı arkadaşlar daha önceden söylemişti uyarı bile veriyor yüksek seste uzun süre dinlemeyin diye :)
-Merak edenler olacaktır.Kulaklık takılıyken Dolby Headphone seçeneğini görebilirsiniz daha kaliteli müzik dinlemeye devam :) Şükür ki bunu elimizden almamışlar.

Genel olarak beğendiğimi söyleyemem.Açıkçası FP1deki gibi birşey bekliyordum ancak hayal kırıklığı oldu diyebilirim.Hayal kırıklığının sebebi güncellemenin kötü olması değil fazla beklenti içerisinde olmam :) Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa ve yüksekten uçuyorsa FP2yi önermiyorum.Kullanıcı seçeneğine bırakılması gereken özellikler kullanıcının elinden bir bir alınıyor gelen güncellemelerle.İncelediğim kadarıyla görebildiklerim bunlar arkadaşlar.Umarım az çok fikir sahibi olmanıza yarar.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
doctorrr

doctorrr

Üye
sistem yeni tema yapan carbide theme fx uygulamasıda yeni sisteme uyumlu olması lazım ve temaların fp2 ye uyumlu hale getirilmesi gerek fp1 çıkalı 6 7 oldu temalar daha uyumlu hale gelmişti örnek seçenekler penceresi çok az tema da değişiyordu yanı işin özü fp2 uyumlu temaların çıkmasını bekleyeceksin eskiler malesef işini göreyecek güncellemenin bir dezavantıjıda bu işte
bu avkon2 ler widgetlar falanda uyumsuz olacak o zaman hani şey aknicon halledildi biliyorumda çoğu mşf uyumsuz olacak :(

omfapa_58

omfapa_58

Üye
arkadaşlar bende güncelleme ekranında gelişmiş yazılım yazıyor 21 mb sizce o mu fp2 güncelleyim mi

The Equalizer

The Equalizer

Üye
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar bi şey diycem. ben şimdi naviden bütün dosyaları indirdim ama RM-774_M010.23.emmc.fpsx bu dosyanın boyutu büyük diye indirmedim. eski sorunlu fp2 nin RM-774_M010.23.emmc.fpsx dosyasını kullansam bi sorun çıkar mı

mustipa

mustipa

Üye
benim sadece video düzenleyici açılmıyor

versino2

versino2

Üye
güncelleme yapmadım ama bu gidişle yapmayacağım.iyice soğudum.ön kameranın olmaması eksik.hack olmaması eksik.dediğiniz sorunlar tarayıcı,galeri vs... Bu gidişle fp3 beklerim :)

mustipa

mustipa

Üye
hepsi sorunsuz çalışıyor

The Equalizer

The Equalizer

Üye
güncelleme yapmadım ama bu gidişle yapmayacağım.iyice soğudum.ön kameranın olmaması eksik.hack olmaması eksik.dediğiniz sorunlar tarayıcı,galeri vs... Bu gidişle fp3 beklerim :)

Nokia taneyle verip kepçeyle almaya devam ederse boşuna bekleme derim :naughty:

luckysleven

luckysleven

Üye

tesekkurler

- - - Eklendi - - -

bu arada hack olmuyor sanirim fp2 ama ben unsigned uygulama kullaniyorum suanda bu nasil oluyor : )

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar bi şey diycem. ben şimdi naviden bütün dosyaları indirdim ama RM-774_M010.23.emmc.fpsx bu dosyanın boyutu büyük diye indirmedim. eski sorunlu fp2 nin RM-774_M010.23.emmc.fpsx dosyasını kullansam bi sorun çıkar mı

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi. Tel hafızası şu an 336.0 MB

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

abi bu ayrı şimdi cooker kullanmayı biliyorsun dimi udayı çıkart onunlar sonra aç işte uda app cleaner uygulamasını forumda var silmek istediğin aplikasyonları sil... :spr ha eğer ilk günkü gibi olmasını istiyorsan refusbish e tıklayacaksın phoenixte ha yok eski aplikasyonlarım kalsın diyorsan update server :spr
Cooker kullanmayı bilmiyorum. Phoneix'ten bir dosyanın Backup'ını kaldırınca ilk günkü gibi olmuştu. Refurbish deyince de ilk günkü gibi hiç olmadı.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
millet uyudunuz mu yahuuu

- - - Eklendi - - -

bu nokia 603 700 701 808 için yazılım gönderdi. sorunlu diye geri çekti yeniden uyarlanıp tekrar piyasaya sundu. yine sorunlu. bu nokia hangi telin yazılımını sorunsuz düzelttide gönderdi

- - - Eklendi - - -

neyse millet iyigeceler. sabah ola hayrola

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi. Tel hafızası şu an 336.0 MB

Hard formattan sonra öyle oluyor.Bende de seninki gibi hard formattan sonra yazılımların çoğu gitti :) Önemli olanları bulup yükledim.Eksik uygulamaları ya kendin bulup manuel olarak yükleyeceksin yada flash atacaksın sanırım

skydestroyer

Üye
Arkadaşlar yazılım güncellemede 21 mb gözüküyor.450 mb filan değil güncellemeyi nerden yapiyim

leqo35

leqo35

Üye
naviden yapmanı öneririm.hard format atıp flashladım şuan hiç bi sorun yok

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
naviden yapmanı öneririm.hard format atıp flashladım şuan hiç bi sorun yok
Bende hard format attım tele sonra naviden yazılmı kurdum fakat ne haritalar ne youtube ne de orjinal yüklü gelen hiç bir şey yok onları tekrar nasıl yükleyebilirim

Üst Alt