achambo
Üye
ayni sorun bendede var fp1 dede beyaz ekran geliyordu once : )
beyler su soruma biri cevap verirse sevinirim tema degisince klavye neden degismiyor
temalar tam olarak fp2 uyumlu değil onun için
beyler su soruma biri cevap verirse sevinirim tema degisince klavye neden degismiyor
Müzik çalar güncellemesi çok hoşuma gitti.
Şükür ki bunu elimizden almamışlar.
Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa ve yüksekten uçuyorsa FP2yi önermiyorum.Kullanıcı seçeneğine bırakılması gereken özellikler kullanıcının elinden bir bir alınıyor gelen güncellemelerle.İncelediğim kadarıyla görebildiklerim bunlar arkadaşlar.Umarım az çok fikir sahibi olmanıza yarar.bu avkon2 ler widgetlar falanda uyumsuz olacak o zaman hani şey aknicon halledildi biliyorumda çoğu mşf uyumsuz olacaksistem yeni tema yapan carbide theme fx uygulamasıda yeni sisteme uyumlu olması lazım ve temaların fp2 ye uyumlu hale getirilmesi gerek fp1 çıkalı 6 7 oldu temalar daha uyumlu hale gelmişti örnek seçenekler penceresi çok az tema da değişiyordu yanı işin özü fp2 uyumlu temaların çıkmasını bekleyeceksin eskiler malesef işini göreyecek güncellemenin bir dezavantıjıda bu işte

evet yazılım güncellemeden güncellemeyi seçersen öyle çıkıyorarkadaşlar bende güncelleme ekranında gelişmiş yazılım yazıyor 21 mb sizce o mu fp2 güncelleyim mi
güncelleme yapmadım ama bu gidişle yapmayacağım.iyice soğudum.ön kameranın olmaması eksik.hack olmaması eksik.dediğiniz sorunlar tarayıcı,galeri vs... Bu gidişle fp3 beklerim![]()

sistem yeni tema yapan carbide theme fx uygulamasıda yeni sisteme uyumlu olması lazım ve temaların fp2 ye uyumlu hale getirilmesi gerek fp1 çıkalı 6 7 oldu temalar daha uyumlu hale gelmişti örnek seçenekler penceresi çok az tema da değişiyordu yanı işin özü fp2 uyumlu temaların çıkmasını bekleyeceksin eskiler malesef işini göreyecek güncellemenin bir dezavantıjıda bu işte
Cooker kullanmayı bilmiyorum. Phoneix'ten bir dosyanın Backup'ını kaldırınca ilk günkü gibi olmuştu. Refurbish deyince de ilk günkü gibi hiç olmadı.
abi bu ayrı şimdi cooker kullanmayı biliyorsun dimi udayı çıkart onunlar sonra aç işte uda app cleaner uygulamasını forumda var silmek istediğin aplikasyonları sil...ha eğer ilk günkü gibi olmasını istiyorsan refusbish e tıklayacaksın phoenixte ha yok eski aplikasyonlarım kalsın diyorsan update server
![]()
Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar tele hard format attım hafıza kartına da format attım. Dedim sorunsuz yükleyeyim.Fakat yazılımı kurdum ne haritalar ne yüklü gelen resimler ne youtube ne nokia music hiç bir şey yok acaba nerede hata yapıyorum bir türlü düzelmiyor 2.ye format attım tele hala düzelmedi. Tel hafızası şu an 336.0 MB
Önemli olanları bulup yükledim.Eksik uygulamaları ya kendin bulup manuel olarak yükleyeceksin yada flash atacaksın sanırımBende hard format attım tele sonra naviden yazılmı kurdum fakat ne haritalar ne youtube ne de orjinal yüklü gelen hiç bir şey yok onları tekrar nasıl yükleyebilirimnaviden yapmanı öneririm.hard format atıp flashladım şuan hiç bi sorun yok