DarkredBlue61
Üye
Dediğim Gibi Eğer Modları Filan Bulursan Yaparsın Basit Sayılır.cesaret edip denersem olur
Bunlar Bendeki Arşivler:
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Uygulamaları Teker Teker Nokia 808de Test Ettim Çoğunu Resimledim Bazılarınında İçine Kısa Not Ekledim ve Buyrun Sizlerle :) Cihaz Menüsünden Birkaç Uygulama Görüntüsü Bunlarda İndirme Linki Buyrun :) Mediafire ...
www.maxicep.com
Çoklu Paylaşım - Symbian Belle Fp2 HD Oyun Arşivi [94 Adet] 2.50 GB [26 Mart 2016]
Nokia 808de Hepsi Denenmiş,Resimlenmiş Ayrı Ayrı Klasörlere Ayrılarak Hepsi Elimden Geçmiştir. Ekran Alıntıları Oyunlar ve İçerik Hakkında : İndirme Linkleri ( 500 MBlik Partlar Halinde.Toplam 6 Part) : Klasör Linki: MediaFire Part Linkleri: Part1 (500 MB) ...
www.maxicep.com
Bunlarda İşine Yarar:
CFW Nasıl Yapılır? [Detaylı Anlatım] Artık CFW Yapmak Çok Kolay!
CFW Nasıl Yapılır? [Detaylı Anlatım] Artık CFW Yapmak Çok Kolay!
Öncelikle Gerekli Program: OneDrive Nokia Cooker V.3.4.rar Mediafire Nokia Cooker V.3.4.rar Mega.nz MEGA CFWnizi Yaptıktan Sonra Test Gibi Diğer İşlemleri Yapmak İçin: (Yazılı Olarak Anlatım İçin) Phoneix İle Nokia Cihazlara Flash Atma ( Dead Phone Flash ) (Videolu Olarak Anlatım İçin) Phoenix...
www.maxicep.com
Nokia Cooker Ile CFWye yada OFWye Mod Ekleme (Videolu Anlatım)
Nokia Cooker Ile CFWye yada OFWye Mod Ekleme (Videolu Anlatım)
Bu Videoda Basit Şekilde CFW Kullanmak İstemeyenler Nasıl OFW Atarken Cihazi Hackleyebilir yada Her Zaman Uğraşmak İstemeyip Dead Flash Atarken Cihazi Modlu Kullanmanın Yollarını Bulabilirsiniz. :)
www.maxicep.com
Symbian S^3 Temalarınıza Arka Plan Ekleme,Değiştirme (Videolu Anlatım)
Symbian S^3 Temalarınıza Arka Plan Ekleme,Değiştirme (Videolu Anlatım)
Yapamayan Olursa Yazsın Yardımcı Olurum Videoyu Dikkatlıce İzleyin Nerede Ne Yaptığıma Dikkat Edin Sorunsuzca Sizde Yapabilirsiniz :) Gerekli Araçlar : Temaya Arkaplan Eklemek İçin Gerekli Araçlar.rar MEGA Temaya Arkaplan Eklemek İçin Gerekli Araçlar.rar
www.maxicep.com