Sensation
Emekli Yönetici
Eski FP2 telefonunuzda kuruluysa görünmez.arkadaşlar benim 701 de hala güncelleme yok diyor.düzeltilmiş olanını soruyorum
Eski FP2 telefonunuzda kuruluysa görünmez.arkadaşlar benim 701 de hala güncelleme yok diyor.düzeltilmiş olanını soruyorum
Eski FP2 telefonunuzda kuruluysa görünmez.
herşey güzel olmuş bence ama ben eski alfasayısal tuşlarımı istiyorum![]()
"mcard yani memory card" ı neden yüklemedin dostum? Sorun mu yaratan birşey o dosya? Senin numerik klavye de yukarda bahsettiğim türden kelime sorunları olmuyormu yani?
NOT: Bahsettiğin dosya şu xml dosyası mı; "MC_F_nocard.mcard.cardverref"
- - - Eklendi - - -
Bir diğer sorum, haritalar uygulaması nokia suite olsun, tel'in kendi üstünden olsun bir türlü Türkiye haritasını yükleyemiyor ve sürekli "bağlantı hatası" sorunu vs veriyor. Türkiye haritalarını yükleyebilen oldumu hiç?
Teşekkür ederim cevabınız için , ama benim için fp2 yazılımı tam bir facia, beğenmedim. Çok kullanışsız ve mesaj yazarken hiç rahat değil, ekranda oynamalar oluyor. Sizce ben bir önceki yazılıma nasıl dönebilirim, yol gösterir misiniz lütfen. Servis yapar mı bunu ya da ben kolayca evde uygulayabilir miyim?

bide kamerasındakı yüz tanıma olayı gitmiş saçma olmuş ama fp2 nın duzgun halıde kotu halıde aynı sanırsam
ayarlar+telefon+dil+yazma diliarkadaşlar ben bugün navi den güncelledim fakat mesaj yazarken Q klavye yi bir türlü değiştiremedim yardımcı olur musunuz alfabetik yapmak istiyorum
çok teşekkür ederim[ENGİN];5355160' Alıntı:
ayarlar+telefon+dil+yazma dili