Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

kahrooo

Üye
Arkadaşlar bence yine hatalı sürüm yayınladılar. Çünkü sürüm tarihi eskisiyle aynı düzeltmiş olsalar tarih değişirdi. Ayrıca düzeltmiş olsalardı yükleyenlerin güncelleme yapması için farklı bir sürüm numarası kullanmaları lazımdı.Biz biliyoruz flas atmayı bilmeyen ve flas olayından haberi olmayan o kadar kullanıcı var ki... Son olarak ben flas attım dün video düzenleyici açılıyordu şimdi açılmıyor.Galeri kapatınca açık işareti iki kere gelip gidiyor.Tarayıcıyı açınca yine adres çubuğu önce geliyor. Ben düzeltilen birşey göremedim.

leqo35

leqo35

Üye
Bende hard format attım tele sonra naviden yazılmı kurdum fakat ne haritalar ne youtube ne de orjinal yüklü gelen hiç bir şey yok onları tekrar nasıl yükleyebilirim
sen büyük ihtimal eksik dosya indirdin hepsini seç öle indir naviden çünkü hepsi var bende 5 tane müzik 1 video angr birds frut ninja filen kendinden geliyor

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
sen büyük ihtimal eksik dosya indirdin hepsini seç öle indir naviden çünkü hepsi var bende 5 tane müzik 1 video angr birds frut ninja filen kendinden geliyor

Evet biradar aynen eksik indirmişim sağol .Şimdi kurdum microsoft app falan hepsi var inşallah mesajlarda ertelenme olayı olmaz

luckysleven

luckysleven

Üye
Evet biradar aynen eksik indirmişim sağol .Şimdi kurdum microsoft app falan hepsi var inşallah mesajlarda ertelenme olayı olmaz

vay arkadas benim guncellemede yarim yamalak olmus ozaman bunlarin hic biri gelmedi telefondan guncelleyince boyle oluyor demekki 5 dakika surmustu zaten guncelleme suphelenmistim isin kotusu navifirm cart curt nedir onu bile bilmiyorum : )

john453

Üye
Herkese selamlar,
Arkadaşlar yeni sürümde QWERTY klavye metin tahmininde fena değil (mükemmel olmasa da) ama NUMERİK KLAVYE RESMEN T9'DA BERBAT ÖTESİ!
Misal bir kelime yazıyorsunuz sonuna ek tamlama kelimesi koyacaksınız ASLA KELİMENİN SONUNA EK KOYMAYI KABÜL ETMİYOR! :off:

Ör; "saldırırlar" yazacaksınız. "Saldırır" yazıyor sadece ve "lar" ifadesini hem yazmıyor (bulmuyor) hem de direk imleci ayırıp kelimenin sonuna ekleme imkanı vermiyor! İlla ayrı yazıp (t9'a manuel olarak girip kendiniz yazmak zorundasınız) sonra tekrar geri gelip, kelimeye EK'İ BİTİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORSUNUZ! İnsan çileden çıkıyor kardeşim basit bir şeyi yazarken!

Bu yüzden QWERTY klavyeye döndüm SMS yazarken mecburen ki onunda çk iyi olmadığını söyleyebilirim. Sizlerde durum nedir?

NOT: Navifirm ile 808'in dosyalarını indirirken navi'nin kendisinin OTOMATİK OLARAK İŞARETLEDİĞİ DOSYALARI MI İNDİRİYORSUNUZ, YOKSA "MARK ALL" DİYİP NE VARSA HEPSİNİ İNDİRİP YÜKLEMEK Mİ DOĞRU OLAN?
Teşekkürler herkese...

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
vay arkadas benim guncellemede yarim yamalak olmus ozaman bunlarin hic biri gelmedi telefondan guncelleyince boyle oluyor demekki 5 dakika surmustu zaten guncelleme suphelenmistim isin kotusu navifirm cart curt nedir onu bile bilmiyorum : )

Forum da hepsi mevcut yeni nesil 603-700-701 e nasıl flash atılır yaz, resimli olarak mevcut

- - - Eklendi - - -

Herkese selamlar,
Arkadaşlar yeni sürümde QWERTY klavye metin tahmininde fena değil (mükemmel olmasa da) ama NUMERİK KLAVYE RESMEN T9'DA BERBAT ÖTESİ!
Misal bir kelime yazıyorsunuz sonuna ek tamlama kelimesi koyacaksınız ASLA KELİMENİN SONUNA EK KOYMAYI KABÜL ETMİYOR!
:off:

Ör; "saldırırlar" yazacaksınız. "Saldırır" yazıyor sadece ve "lar" ifadesini hem yazmıyor (bulmuyor) hem de direk imleci ayırıp kelimenin sonuna ekleme imkanı vermiyor! İlla ayrı yazıp (t9'a manuel olarak girip kendiniz yazmak zorundasınız) sonra tekrar geri gelip, kelimeye EK'İ BİTİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORSUNUZ! İnsan çileden çıkıyor kardeşim basit bir şeyi yazarken!

Bu yüzden QWERTY klavyeye döndüm SMS yazarken mecburen ki onunda çk iyi olmadığını söyleyebilirim. Sizlerde durum nedir?

NOT: Navifirm ile 808'in dosyalarını indirirken navi'nin kendisinin OTOMATİK OLARAK İŞARETLEDİĞİ DOSYALARI MI İNDİRİYORSUNUZ, YOKSA "MARK ALL" DİYİP NE VARSA HEPSİNİ İNDİRİP YÜKLEMEK Mİ DOĞRU OLAN?
Teşekkürler herkese...

Ben mark all yaptım sadece orada mcard yani memory card var en altta onu kaldırdım 2gb mı ne.Bidaha aynen hepsini indirdim flash attım microsoft tan angry bird e kadar hepsi yükleniyo tüm hatalar kaldırılmış mesajlarda kasma ertelenme olayı da çözülmüş

ekatin

Üye
Arkadaşlar merhaba. Nokia 603 kullanıcısıyım. Dün yeni yazılım var mı yok mu diye bakarken fp2 'yi gördüm. Yeni bir yazılım daha iyi olabilir düşüncesiyle maalesef yükledim. Maalesef diyorum çünkü çok pişman oldum, benim için felaket oldu. Mesajlar yazarken boyut küçülmüş, online radyo dinlerken ses açıp kapama yan tuşlara alınmış, halbuki bunu dokunmatik ekranla hallediyordum. Fotoğraf çekmek eziyet, kameradan geri, çıkış butonu yok, maalesef kırmızıyla kapatmak zorunda kalıyorum. Tuş kilidi akıllara zarar, yok yere bir saat ekleyip bataryadan yiyior maalesef. Arkadaşlar bu konuda yeniyim, ben bu yazılımı silmek ve az önce bahsettiğim uygulamarın olduğu yazılımı yüklemek istiyorum bu mümkün mü,lütfen yardımcı olun. Nokia servise götürsem yaparlar mı, ya da evde bunun yapmanın yolu var mı. Tecrübelerinizi ve göstereceğiniz yolları bekliyorum. Ve şunuda belirteyim bu konulara çok yabancıyım, lütfen adım adım anlatırsanız çok sevinirim.

john453

Üye
Forum da hepsi mevcut yeni nesil 603-700-701 e nasıl flash atılır yaz, resimli olarak mevcut

- - - Eklendi - - -

Ben mark all yaptım sadece orada mcard yani memory card var en altta onu kaldırdım 2gb mı ne.Bidaha aynen hepsini indirdim flash attım microsoft tan angry bird e kadar hepsi yükleniyo tüm hatalar kaldırılmış mesajlarda kasma ertelenme olayı da çözülmüş

"mcard yani memory card" ı neden yüklemedin dostum? Sorun mu yaratan birşey o dosya? Senin numerik klavye de yukarda bahsettiğim türden kelime sorunları olmuyormu yani?

NOT: Bahsettiğin dosya şu xml dosyası mı; "MC_F_nocard.mcard.cardverref"

- - - Eklendi - - -

Bir diğer sorum, haritalar uygulaması nokia suite olsun, tel'in kendi üstünden olsun bir türlü Türkiye haritasını yükleyemiyor ve sürekli "bağlantı hatası" sorunu vs veriyor. Türkiye haritalarını yükleyebilen oldumu hiç?

aklsm

aklsm

Üye
Arkadaşlar dün Nokiya mesaj attım FP2yi resmi olarak yayınlandı mı yayınlanmadıysa ne zaman yayınlanır diye ve bu sabah satt 9 gibi destek hattı beni aradı ve Nokianın önceki FP2 güncellemesini bazı sorunlardan dolayı geri çektiğini ve gün saat 10 civarı yayına resmi olarak güncellemeleri soktunu söyledi herkese hayırlı uğurlu olsun yani bu düzeltilmiş sürümdür arkadaşlar umarım sorunsuzdur...

• Beğen
Tepkiler: askbank

kaptanx77

Üye
bende dün gece yükledim 808 e fp2 güncellemesini ama telefona kurulum sonrası açılışında sistem hatası diye birşey çıktı,güncellemeden önce özellikle fabrika ayarlarına döndürmüştüm sorun çıkmasın diye,yükleme esnasındada herhangi bir problem olmadı,telefon açıldı tarih saat dil ülke falan girdim,ana ekrana geldiği an sistem hatası yazdı,4 defa format işlemi ve tekrar yazılım güncelleme yükleme işlemini yaptım,hafıza kartını çıkarıp deneme yaptım sonuç değişmedi,sadece telefon ilk açılıp ana ekran geldiğinde hata veriyor sistem hatası diye,onun dışında problem yok,acaba daha önce hackli olmasının sebebi olmuş olabilir mi sizce,yada fp1 e tekrar nasıl dönebilirim arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim,saygılar..

gdb888

Üye
Arkadaşlar merhaba. Nokia 603 kullanıcısıyım. Dün yeni yazılım var mı yok mu diye bakarken fp2 'yi gördüm. Yeni bir yazılım daha iyi olabilir düşüncesiyle maalesef yükledim. Maalesef diyorum çünkü çok pişman oldum, benim için felaket oldu. Mesajlar yazarken boyut küçülmüş, online radyo dinlerken ses açıp kapama yan tuşlara alınmış, halbuki bunu dokunmatik ekranla hallediyordum. Fotoğraf çekmek eziyet, kameradan geri, çıkış butonu yok, maalesef kırmızıyla kapatmak zorunda kalıyorum. Tuş kilidi akıllara zarar, yok yere bir saat ekleyip bataryadan yiyior maalesef. Arkadaşlar bu konuda yeniyim, ben bu yazılımı silmek ve az önce bahsettiğim uygulamarın olduğu yazılımı yüklemek istiyorum bu mümkün mü,lütfen yardımcı olun. Nokia servise götürsem yaparlar mı, ya da evde bunun yapmanın yolu var mı. Tecrübelerinizi ve göstereceğiniz yolları bekliyorum. Ve şunuda belirteyim bu konulara çok yabancıyım, lütfen adım adım anlatırsanız çok sevinirim.

Merhaba kameradan "no" tuşuyla çıkılmasının sebebi (701 için) tuş kilidi aktifken bile direk kamera tuşuna bastığınızda kameranın açılabiliyor olması... kamerayı daha çabuk biçimde kullanabilmek için düşünülmülş. yani fotoğraflamak istediğiniz bir şey olduğunda tuş kilidini açmak için zaman kaybetmiyorsunuz (acil durumlar için) . Örneğin cebinizde yanlışlıkla kamera tuşunua basarsanız sadece no ile kamera uygulamasından çıkılabildiği için telefon yanlışlıkla başka menüye girmiyor böylece.

ekatin

Üye
Teşekkür ederim cevabınız için , ama benim için fp2 yazılımı tam bir facia, beğenmedim. Çok kullanışsız ve mesaj yazarken hiç rahat değil, ekranda oynamalar oluyor. Sizce ben bir önceki yazılıma nasıl dönebilirim, yol gösterir misiniz lütfen. Servis yapar mı bunu ya da ben kolayca evde uygulayabilir miyim?

metin033

Üye
1507 nokia701 e geldimi arkadaşlar.

realplayer2

realplayer2

Üye
çıkmadı ama sorunlar giderilmiş olarak geri geldi 1506

can dostum flaş atsak sorunsuz olur mu cihaz yani video düzenleyici çalışır hale mi geliyor yoksa cihazdan tamamen kalkıyo mu bi de Microsoft uygulamaları flaşla mı geliyor yoksa yazılım güncellemeden kendimiz mi yüklüyoruz acil bi cevap bekliyorum ona göre flaş atacam.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
can dostum flaş atsak sorunsuz olur mu cihaz yani video düzenleyici çalışır hale mi geliyor yoksa cihazdan tamamen kalkıyo mu bi de Microsoft uygulamaları flaşla mı geliyor yoksa yazılım güncellemeden kendimiz mi yüklüyoruz acil bi cevap bekliyorum ona göre flaş atacam.
Refurbish yaptım. Resim ve video düzenleyici yok. Microsoft Apps kurulu olarak geldi.

serbest888

serbest888

Üye
yükledim ama görselliğin dışında pek fark göremedim ama yeni yenidir nede olsa:alkis

leqo35

leqo35

Üye
navifirm den indirip flash atabilirsinz flash atma bilmiyorsanız araştırın forumda var

metin033

Üye
arkadaşlar benim 701 de hala güncelleme yok diyor.düzeltilmiş olanını soruyorum

Üst Alt