Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Öncelikle güncellemede hiç bir sorun yok siz gidip flash atıyorsunuz temiz olsun diye emin olun öyle güncellediniz mi daha beter oluyor çünkü güncelleme dediğiniz şey FP1 ise önceki sürüm o sürümü alıp üzerine geliştiriyorlar siz sanıyorsunuz ki sıfırdan başlanıyor sıfırdan yapılıyor adı üstünde '' GÜNCELLEME '' yani bir hata varsa sadece onu düzeltiyorlar ben hiç bir şekilde flash atmadım var olan güncellemenin üzerine kurdum ne HARD ne SOFT format attım ne de HAFIZA KARTINI biçimlendirdim şuanda bakıyorum da büsürü kişi şikayetçi yok o yok bu yok diye FP1'de olan herşey telefonumda var hiç birisi silinmedi FOTOĞRAF ve VİDEO düzenleyicisi yok diyorsunuz FLASH atmadan yükleyenlerde var diğerlerinde yok ben de suanda var ve eskisi gibi kullanıyorum hiç bir sorun yok KISAYOL ekleyince üst üstte binme sorunu varmış diyorsunuz o sorunda yok WAZZUP'ta sorun varmış onda da yok alla alla acaba sorun ben de mi diye düşündüm fakat sonra PC ile karşılaştırdım bu güncelleme olayında hiç bir zaman sıfırdan kurulum yapılmadı dimi yapılsa bile önce eski güncellemesini yapıyor üstüne gene yeni güncellemesi varsa onuda yüklüyor sıfırdan en sondakini hiç bir zaman yüklemiyor ve tavsiyede edilmilmiyor kısacası sizin yanlışınız var güncellemede hiç bir sorun yok takır takır çalışıyor ben izlenimlerimi de bir önceki sayfada yayımladım zaten dileyen bir okusun.

Polymath

Polymath

Üye
1-Nokia suiteden güncelledim flaş atmaya gerek yok resim ve video düzenleyici var. Sövmeye ne meraklı bir milletiz.
2- GPS sorunu yok açık alanda internetsiz yer tespiti yapabiliyorum. Cİhaz Nokia 700. Adamlar yapmış size de yaranılmıyor. Bu sorunlar bende yok bi çok kişide de yok. Ama siz eleştiri yapmaya devam edin yine de

Sen ne cevap yazıyorsun ! Ben 603 kullanıcıları için soruyorum. Nokia 700 le 603 telefonlar bir değil. ADamların yapmış yaranılmıyor dediğin gps si ben fp1 den beri kullanamıyorum. Yapmadığım yöntem kalmadı. Boş konuşunda ne olursa konuşun işte. 603lerde konum bulma sorunu var. http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...sorunu-bircok-modelde-genel-sorun-664997.html bu konu sana herhalde kapak olur.

Ayrıca öğrendim ki flash atanlarda video düzenleyici ve resim düzenleyici yokkkk.... İki gün sonra flash atmak zorunda kalırsan görürsün anyayı konyayı. bilgisiz herif

Fp2 ile nossbarın dediği gibi bir çok özellik kırpmaya başladılar. Komplo gerçekten wp aldırmak için yada planları tutmaz androide geçeriz. Ama nokianın suyu ısındı. Bizim milletimizde böyle kalleş bir firmadan medet umuyor halen

- - - Eklendi - - -

Flash atmaya gerek yok direk güncelleyin Video düzenleyici , REsim düzenleyici var diyenler. İki gün sonra telefona birşey olduğunda emin olun flash atmadan problemleriniz çözülmeyecek. Flash attıktan sonrada o video düzenleyıcı ve resim düzenleyici gelmiyormuş malesef.
Ee ne yapacaksınız ozaman ! SErvise gönderseniz bile adamlarda flash atacak yine olmayacak video düzenleyici filan.

ekatin

Üye
Alışacak gibi değilim maalesef, bir hata yaptım daha iyi, daha güncel diyip yeni yazılımı yükledim ama memnun değilim, çok kullanışsız, online radyo dinlerken sesi açıp kapama dokunmatik olurdu ama şimdi yan tuşla, whatsapp de mesajda yazı yazarken ekran küçük olduğu için hep bir harf, son harf eksik gidiyor iletilerim, yani ben bunu sevemedim. Yüklemez olaydım, peki custom firmware ile nasıl geri dönebilirim, bu işleri hic anlamam, servis yapar mı. Ya da o program zarar vermeden geriye döndürür mü? Lütfen yardım ediniz.​

- - - Eklendi - - -

Telefonum Nokia 603 fp1 'e dönmenin yollarını lütfen anlatınız, fp2 sanki nokia'nın pazar payını kaybetmesi için yapılmış bir ekibin işi gibi duruyor, ne bileyim yani bir çok özellik kırpılmış, galeri de fotoğraflar hakkına bilgiler kısmı dahi yok, derhal çöp simgesi çıkıyor, şaka gibi.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye

Sen ne cevap yazıyorsun ! Ben 603 kullanıcıları için soruyorum. Nokia 700 le 603 telefonlar bir değil. ADamların yapmış yaranılmıyor dediğin gps si ben fp1 den beri kullanamıyorum. Yapmadığım yöntem kalmadı. Boş konuşunda ne olursa konuşun işte. 603lerde konum bulma sorunu var. http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...sorunu-bircok-modelde-genel-sorun-664997.html bu konu sana herhalde kapak olur.

Ayrıca öğrendim ki flash atanlarda video düzenleyici ve resim düzenleyici yokkkk.... İki gün sonra flash atmak zorunda kalırsan görürsün anyayı konyayı. bilgisiz herif

Fp2 ile nossbarın dediği gibi bir çok özellik kırpmaya başladılar. Komplo gerçekten wp aldırmak için yada planları tutmaz androide geçeriz. Ama nokianın suyu ısındı. Bizim milletimizde böyle kalleş bir firmadan medet umuyor halen

- - - Eklendi - - -

Flash atmaya gerek yok direk güncelleyin Video düzenleyici , REsim düzenleyici var diyenler. İki gün sonra telefona birşey olduğunda emin olun flash atmadan problemleriniz çözülmeyecek. Flash attıktan sonrada o video düzenleyıcı ve resim düzenleyici gelmiyormuş malesef.
Ee ne yapacaksınız ozaman ! SErvise gönderseniz bile adamlarda flash atacak yine olmayacak video düzenleyici filan.

Flash attsan bile en baştan başlayıp sona doğru güncellersin telefonu olur biter hiç bi özellik gitmez + olarak yeni gelen ne varsa da üzerine gelir sen önce bir insanlarla nasıl konuşulacağını öğren bence senin şuanda dünyalar kadar bilgin olsa da insan olan seninle bu konuşmandan dolayı muhatap olmaz seni dinlemez bile o yüzden forumda bile olsa gerçekte bir arkadaşınızla nasıl saygı ve sevgi çerçevesinde konuşuyorsanız burada da bu özelliğinizi devam ettirin !

ekatin

Üye
Bir çok yazı okudum. Ama ben bu terimlere uzağım, yardım ediniz, ben fp2 'yi böyle kullanmaya devam mı edeyim, yoksa yeni bir güncelleme gelirdi bir çok eksik özellikten kurtulur muyuz ne dersiniz arkadaşlar? Ya da ben servise götürsem fp1'e döndürmenin yolu var mıdır. Hakikaten bu yeni güncelleme beni telefondan soğuttu.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Bir çok yazı okudum. Ama ben bu terimlere uzağım, yardım ediniz, ben fp2 'yi böyle kullanmaya devam mı edeyim, yoksa yeni bir güncelleme gelirdi bir çok eksik özellikten kurtulur muyuz ne dersiniz arkadaşlar? Ya da ben servise götürsem fp1'e döndürmenin yolu var mıdır. Hakikaten bu yeni güncelleme beni telefondan soğuttu.

Bu konuyu oku eğer FP2 gene güncelleyeceksen en başttan sona doğru tüm güncellemeleri kur daha sağlıklı olur.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...701-belle-telefonlara-flash-atmak-660222.html

Polymath

Polymath

Üye

Flash attsan bile en baştan başlayıp sona doğru güncellersin telefonu olur biter hiç bi özellik gitmez + olarak yeni gelen ne varsa da üzerine gelir sen önce bir insanlarla nasıl konuşulacağını öğren bence senin şuanda dünyalar kadar bilgin olsa da insan olan seninle bu konuşmandan dolayı muhatap olmaz seni dinlemez bile o yüzden forumda bile olsa gerçekte bir arkadaşınızla nasıl saygı ve sevgi çerçevesinde konuşuyorsanız burada da bu özelliğinizi devam ettirin !

Ben ters konuşana, bir konuda üstelik bir bilgisi yokken insanların sinirine sinirine dokunana böyle konuşuyorum. Az bile söyledim aslında. Sende bilip bilmeden yorum yazmışsın. Önceki cevaplara bak ve öyle yap eleştrini :) Biz hatalıysak özür dilemeyide biliriz. Neyse tartışma çıkmasın. Daha yazmıyorum bu konuyla ilgili.

O flashtan sonra baştan sona yükleme nasıl oluyor onuda açıklarsan seviniriz

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye

Ben ters konuşana, bir konuda üstelik bir bilgisi yokken insanların sinirine sinirine dokunana böyle konuşuyorum. Az bile söyledim aslında. Sende bilip bilmeden yorum yazmışsın. Önceki cevaplara bak ve öyle yap eleştrini :) Biz hatalıysak özür dilemeyide biliriz. Neyse tartışma çıkmasın. Daha yazmıyorum bu konuyla ilgili.

O flashtan sonra baştan sona yükleme nasıl oluyor onuda açıklarsan seviniriz

Şikayet ettim teşekkür ederim o seçeneği fark etmemiştim daha önce fark etseydim yazmak yerine şikayet ederdim FLASH atmayı biliyorsan baştan sona da versiyonları indirip tek tek sürümüne göre yüklemeyi bilmen gerekir olmadı FP1 yükle SUİTE ile güncellemeni yap ;)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Gerçekten kırpıyorlar bu güne kadar çok kızdığım kırpılan özellikler

Belle de mesajlar bölümü isteyen oturumlar sisteminde kullanabiliyordu isteyen klasör sisteminde bir seçenek ile bu vardı fp1 de bu gitti oturumlar mecburi oldu

Video playerde video oynatılırken seçenekler tuşu vardı burdan videonun ekran boyutunu 3 farklı seçenekte kendimiz değişterebiliyorken fp1 de bu gitti ekrana dokununca ya tam ekran yada orjinal ekrana sığdır kısmı gitti bunun iyileştirmeyle ne alakası var bir tuş bu kadar mı sorun açıyor da kaldırıldı. Sen flv sorununu çözmekle uğraşsana fp1 de bile her flvde açılışta 5 6 sn bir bekletme var oynatırken ileri sarma ya girdin mi alt f4 çek telefona kodeklerini güncellesene

Anna da Menüde klasör içinde klasör oluşturma vardı gitti bu seçenek olsa ne olurdu isteyen uzun menü yapar isteyen klasör modu bunun iyileştirmeyle ne alakası var ki klasör sisteminin performans artışı sağladığı apaçık belliyken

Fp1 de efektleri açık kapalı seçeneği gitti çok mu sorun yaratıyordu isteyen açık isteyen kapalı kullanır ki efektlerin kapalı olması inanılmaz derece telefonun hızlı çalışmasını sağladığıda ortada bir seçenek ya bir seçenek nerene battı

Eskiden müzik çalarda şarkı bulma seçeneği vardı artık yok geniş arşiviniz varsa arada bul şarkıyı tek tek

Annada olsun belle de olsun varsayılan 4 5 tema varken şimdi bir tane oda tema olsa amenna

Fp1 de ev ekranında alt barda 3 buton vardı belleextrabuttons veya extrabuttons ile kendimiz iki tane daha ekleyebiliyorken gelde fp2 ekle şimdi çok mu lazımda bana bul simgesi menüde var yetmiyormuydu en çok tutulan programı bile batırmaya çalışıyor.

Sırf hacklemeyi engellemek için hack uygulamalarından 3 4 dosya gömdüler roma bu zamana kadar hack e karşı böyle karşı korunma yöntemi hiç yapılmamıştı neden son güncellemede bu oldu

Önceden müzikçalarda eko ayarlarını kendimiz yapabiliyorken şimdi varsayılan 4 5 ayarla yetinmek zorundayız eko ayarları için yazılımcıların 3. parti uygulamalarını kullanmak zorunda kaldık

Ben hala fp1 deyim daha fp2 ye geçmedim geçmeyeceğimde daha fp2 de kırpılan özelliklerden bahsetmedim onlarıda yaşayanlar yazsın

Güncelleme dediğin sorun vardır düzeltirsindir Güncelleme dediğin özelliğe özellik katarsındır. Güncelleme dediğin kullanıcıların isteklerini karşılarsındır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, Polymath, CanKartaL ve 1 kişi daha
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Daha öncede yazmıştım zaten bu güncelleme ilk yayınlanan güncellemenin aynısı eğer nokia ile iletişime geçerseniz düzeltilip gelecek güncellemenin kod adı 113.010.1507 olacaktır yani Nokia 808'e gelen güncellemeyi düzenleyip bize uygun hale getirecekler yani bu güncellemede düzeltilen bişey yok daha maalesef ama ben kullanıyorum ve nedense suana kadar bir sorun yaşamadım :S

asigsasi

asigsasi

Üye
Gerçekten kırpıyorlar bu güne kadar çok kızdığım kırpılan özellikler

Belle de mesajlar bölümü isteyen oturumlar sisteminde kullanabiliyordu isteyen klasör sisteminde bir seçenek ile bu vardı fp1 de bu gitti oturumlar mecburi oldu

Video playerde video oynatılırken seçenekler tuşu vardı burdan videonun ekran boyutunu 3 farklı seçenekte kendimiz değişterebiliyorken fp1 de bu gitti ekrana dokununca ya tam ekran yada orjinal ekrana sığdır kısmı gitti bunun iyileştirmeyle ne alakası var bir tuş bu kadar mı sorun açıyor da kaldırıldı. Sen flv sorununu çözmekle uğraşsana fp1 de bile her flvde açılışta 5 6 sn bir bekletme var oynatırken ileri sarma ya girdin mi alt f4 çek telefona kodeklerini güncellesene

Anna da Menüde klasör içinde klasör oluşturma vardı gitti bu seçenek olsa ne olurdu isteyen uzun menü yapar isteyen klasör modu bunun iyileştirmeyle ne alakası var ki klasör sisteminin performans artışı sağladığı apaçık belliyken

Fp1 de efektleri açık kapalı seçeneği gitti çok mu sorun yaratıyordu isteyen açık isteyen kapalı kullanır ki efektlerin kapalı olması inanılmaz derece telefonun hızlı çalışmasını sağladığıda ortada bir seçenek ya bir seçenek nerene battı

Eskiden müzik çalarda şarkı bulma seçeneği vardı artık yok geniş arşiviniz varsa arada bul şarkıyı tek tek

Annada olsun belle de olsun varsayılan 4 5 tema varken şimdi bir tane oda tema olsa amenna

Fp1 de ev ekranında alt barda 3 buton vardı belleextrabuttons veya extrabuttons ile kendimiz iki tane daha ekleyebiliyorken gelde fp2 ekle şimdi çok mu lazımda bana bul simgesi menüde var yetmiyormuydu en çok tutulan programı bile batırmaya çalışıyor.

Sırf hacklemeyi engellemek için hack uygulamalarından 3 4 dosya gömdüler roma bu zamana kadar hack e karşı böyle karşı korunma yöntemi hiç yapılmamıştı neden son güncellemede bu oldu

Önceden müzikçalarda eko ayarlarını kendimiz yapabiliyorken şimdi varsayılan 4 5 ayarla yetinmek zorundayız eko ayarları için yazılımcıların 3. parti uygulamalarını kullanmak zorunda kaldık

Ben hala fp1 deyim daha fp2 ye geçmedim geçmeyeceğimde daha fp2 de kırpılan özelliklerden bahsetmedim onlarıda yaşayanlar yazsın

Güncelleme dediğin sorun vardır düzeltirsindir Güncelleme dediğin özelliğe özellik katarsındır. Güncelleme dediğin kullanıcıların isteklerini karşılarsındır.

ne desen ne desek az bu nokia ya hadi symbiani önemsemiyor lar wp8 ide önemsemiyor lar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
MaxWheel

MaxWheel

Üye
belle ye gore kisilestirmeler cok daha az o yuzdn bi şey yabamoın zate yukarda acıklamıs ozellikle klavye iyi olmasın calısılsada cok kotu olmus hack olayını ndn engllmisler anlamadım bazı hackler cok ii gercekten simdi parçalamayla degistirmeyle fln kim ugrascak symbian sistemi bu nokıanın yabacagından daha ii olablr ken nokıa batırıo aslında gırunenden daha ii

- - - Eklendi - - -

symbian v3 u kullanan tellerde androidde yapılan grafiklerin hepsini zate kaldırıodu fakat adamlar fp2 deki gibi guncellemeler gibi kotu guncelleme yaptı coklu ekran bile android tellerden 1 yıl sonra gldi

- - - Eklendi - - -

bari guncelkeme yeri yerine uygulama fln yapsınlarda en azından iosa and. gelenleri hemen cevirsinler bizdede olsa digerlerinde uygulama yapcak adam var
nokıa da yapsında bizi ole mutlu etsin bari bari hacke ızın versen ama bşdigim kadaeıyla korumayı jaldıran varmış

asigsasi

asigsasi

Üye
birde bu tuş kilidi açma olayı var ben uyuz oldum sinir oldum zaten forumda meego tuş kilidi var ne gerek vardı

ID68

Üye
arkadaşşlar simdi fp2 hatası giderilmiş olarak mı geldi ben ilk çıktığı zaman güncelledim şuan sorunlarım var mesela acılırkan sistem hatası veriyor kamera suan acılmıyor suan bakıyorum güncelleme göremiyorum :hmmm

andreoni

Üye
mesajlarda klasör görünümü fp1 de de vardı fp 2 de de var. mesajlara girince seçen tuşundan klasrleri göster dedikten sonra tekrar seçenekler mesaj görünüm. Oturu yada klasör seçebilirsiniz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
mesajlarda klasör görünümü fp1 de de vardı fp 2 de de var. mesajlara girince seçen tuşundan klasrleri göster dedikten sonra tekrar seçenekler mesaj görünüm. Oturu yada klasör seçebilirsiniz

Girersen var ama varsayılan olarak mecburi oturumlar ayarlı direk klasör sistemi açılmıyor önceden ayarlayıp direk klasör sistemi görebiliyorduk

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşşlar simdi fp2 hatası giderilmiş olarak mı geldi ben ilk çıktığı zaman güncelledim şuan sorunlarım var mesela acılırkan sistem hatası veriyor kamera suan acılmıyor suan bakıyorum güncelleme göremiyorum :hmmm

Aynısı geldi bi byte bile değişmeden aynısı sadece telefon üzerinden güncellersen biraz farklı flashla güncellersen farklı nokia suite ile güncellersen faklı oluyor buda yükleme dosyalarından kaynaklanıyor

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve ID68

ID68

Üye
hm peki anladım teşekkürler

aklsm

aklsm

Üye
Gelen FP güncellemesinde hiç bi değişiklik yapılmamış aynı hatalı sürüm yeniden yayınlanmış

- - - Eklendi - - -

Birde FP güncellemesi çıkacak mı bilgisi olan var mı??

andreoni

Üye
Girersen var ama varsayılan olarak mecburi oturumlar ayarlı direk klasör sistemi açılmıyor önceden ayarlayıp direk klasör sistemi görebiliyorduk

fp1 ile aynı bence direk gelen kutusunu açmıyor. Bu arada bişey farkettim. Mesaj gelince siliyorum ve gelen ekranda seçenekler de çıkış yok işte bu çok kötü olmuş 4 defa geri yapıyorum.

Üst Alt