Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar şu nokia social a bi çare var mı telde sadece facebook özet widgeti var diğer facebook widgeti yok. Sizde de öyle sorun var mı?

serecans

serecans

Üye
ya arkadaslar bana halen gelmedi ya bilgisayar yok hala güncelleyemedim bi arkadas ta n8 var onada refresh gelmedi ne oluyor ya yardım

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar 2 sorum var 603 için;

1: Telefona düzeltilen fp2 yi flash atan var mi? Atan varsa video düzenleyici ve resim düzenleyici gerçekten yok mu? Eğer yoksa nokia ya ne kadar sövsek azdır.

2: Ikinci olarak; düzeltilen fp2 ile flash atan arkadaşlarım.Gps sorunu devam ediyor mu? İnternetsız anında konum bulma çalışıyor mu ? Aksi halde flash atip yeni sürümü yüklemek istemiyorum ve fp1 e geri dönüp Nokia bu forumda sürekli ağır eleştiriler yaparak hayatıma devam edeceğim.

Saygılar.

Sorularıma acil cevap arıyorum..

jackal3434

Üye

enesx86

Üye

Sorularıma acil cevap arıyorum..

1-Nokia suiteden güncelledim flaş atmaya gerek yok resim ve video düzenleyici var. Sövmeye ne meraklı bir milletiz.
2- GPS sorunu yok açık alanda internetsiz yer tespiti yapabiliyorum. Cİhaz Nokia 700. Adamlar yapmış size de yaranılmıyor. Bu sorunlar bende yok bi çok kişide de yok. Ama siz eleştiri yapmaya devam edin yine de

kaptanx77

Üye
serdar arkadaşımız sayesinde güncellemeden sonra karşıma çıkan ilk açılıştaki sistem hatasından kurtulmuş bulunmaktayım,güncellemeden sonra sorun yaşayan arkadaşlar için flash atma konu linkini veriyorum,aynen pc nize format atmak gibi tekrar 0 dan kurulum yapılıyor sorun denen birşey kalmıyor tekrar teşekkürler kardeşim servisin 1 ay telefona el koyma derdinden kurtardığın için...
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...701-belle-telefonlara-flash-atmak-660222.html

PvDL

Üye
Selam beyler, Ben dün nokia 603 telefonumu fp2 ye yükselttim ama şu yazı yazarken metin tahmin olayına gıcık oldum. Hiç sevmedim. Bunu kapatmanın bir yolu yokmu ? :( Birde telefondan çektiğimiz videoları oynatırken ki görüntü kalitesinde gözle görülür bir şekilde düşme var farkettiniz mi ?

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ve gözüme çarpan yenilikleri yazmak istedim öncelikle gerçekten sorunsuz ve süper bir güncelleme geldi ( yani bende hiç bir sorun yok suanda ) sorun yaşayanlar var fakat ben bir sorun yaşamadım daha inş. yaşamamda şimdi gözüme çarpan yenilikleri söyleyim.

Güncelemeyle gelen DNLA Oynat diye bişi gelmiş bu uygulamayla akıllı televizyonumuzu eşleştirip görüntü ve resim aktarımı yapabiliyoruz güzel bir uygulama akıllı televizyonlarında yaygınlaştığını düşünürsek bir çok kişi belkide bu sayede slayt gösterisi bile yapabilir.

Nokia araç modu gelmiş ve gerçekten araçta kullanmak için çok güzel bir uygulama.

Klawye değişmiş ilk basta nefret etmiştim eski klawyeye alıştığım için bununla yazamıyordum fakat şuanda gayet seri ve güzel yazıyorum.

Klawyeden genede ufak falan diye şikayet edenler Ayarlar> Telefon Ayarları > Dil > Yazma dilini ING olarak değiştirirlerse klawye daha büyük oluyor fakat kelime tahminini kapatmanızı öneririm çünkü ING kelimeleri tahmin edeceği için hiç bir işinize yaramayacaktır.

Yeni kilit ekranı gelmmiş ve buna gerçekten bayıldım çok güzel bir kilit açıp kapama sistemi yapmışlar.

Harita güncellenmiş herkes şikayetçi konum bulmuyor diye en fazla 30 SN içinde konumunuzu buluyor ve çok güzel çalışıyor.

Sürüş modunu test ettim çok iyi çalışıyor KM/S bazını bile tam olarak seri bir biçimde doğru gösteriyor.

Arama yaparken geri tuşuna bastığımızda yukarda telefon simgesi çıkıyordu artık bu yukardaki kayan yere geliyor ve çok güzel olmuş böyle olması çok şık ve daha kullanışlı gözüyor.

Yeni widgetler gelmiş özellikle saatler bazında fakat yazı saati ing. olarak gözüküyor en kısa zamanda değiştirirler diye düşünüyorum.

Dungeon Hunter 2 HD oyndan atıyordu FP1'de fakat FP2'de hiç bir şekilde takılma ve atma olmuyor gayet akıcı ve oyundan atmadan oynayabiliyoruz.

Kendi tarayıcısını kullandım fakat pek beğenmedim Opera Miniyi tercih ederim.

Sosyal ağlar güncellenmiş ve çok iyi olmuş eskiden widget olarak eklediğinizde yenile en altta inice gözüküyordu artık direk en üst sol köşede gözüküyor bu da bnm için çok güzel ve kullanışlı olmuş.

Hava tahmini yeni widgeti gelmiş daha ufak ve daha kullanışlı gözüküyor ben kullanmıyorum o ayrı :)

Microsoft Apps 2.01 yükledi mesaj sorunu falan yok hiç bir şekilde mesaj sorunu yaşamadım dünden beri belkide 150 mesaj atmışımdır hiç biride tekrar denede kalmadı.

Yakındaki yerler widgeti gelmiş bunuda sadece bakmak için kullandım benim için pek bişi anlam ifade etmiyor fakat çarşıdayken denedim gerçekten güzel çalışıyor.

Camera tamamen değişmiş çok sade ve güzel olmuş biraz geç açılıyor diyorlar fakat en fazla 5 SN'ye sürüyor yan çevirip açarsanız direk açılıyor ve camerada iyileştirmelere mevcut renkleri falan daha bir canlı ve gerçekçi gösteriyor.

Benim söyleyeceklerim bu kadar daha fazla şey bulursam bu konu altına tekrardan yazarım FP2 benim için çok iyi bir güncelleme oldu :D

• Beğen
Tepkiler: razanxx, iatis ve HiqhVoLtaqe.

ekatin

Üye
Alışacak gibi değilim maalesef, bir hata yaptım daha iyi, daha güncel diyip yeni yazılımı yükledim ama memnun değilim, çok kullanışsız, online radyo dinlerken sesi açıp kapama dokunmatik olurdu ama şimdi yan tuşla, whatsapp de mesajda yazı yazarken ekran küçük olduğu için hep bir harf, son harf eksik gidiyor iletilerim, yani ben bunu sevemedim. Yüklemez olaydım, peki custom firmware ile nasıl geri dönebilirim, bu işleri hic anlamam, servis yapar mı. Ya da o program zarar vermeden geriye döndürür mü?

bela20122

bela20122

Üye
arkadaşlar.telefonum.603 hatalı sürüm çıktığında güncelleştirmiştim telefondan..herşey takır takır çalışıyodu hack de yaptım fp1 den daha iyi ..

karizma0721

Üye
benim c7 uar belle fp2 yuklenırmi

efeler12

efeler12

Üye
video ve fotoğraf düzenleyici yok yazılımın içinde gidip suitten güncellemişsin var diyorsun bir hard format at yükle bakalım var mı yazılımın içine video ve fotoğraf düzenleyici gömmemişler

realplayer2

realplayer2

Üye
bu uyarlanır aramayı nasıl aktif edeceğiz eskiden ayarlar»dil de açık kapalı yapabiliyorduk şimdi böyle bir seçenek yok ben rehbere girip bulma yerine tıklayınca klavye değil alfabetik dizinin çıkmasını istiyorum.

andreoni

Üye
bu uyarlanır aramayı nasıl aktif edeceğiz eskiden ayarlar»dil de açık kapalı yapabiliyorduk şimdi böyle bir seçenek yok ben rehbere girip bulma yerine tıklayınca klavye değil alfabetik dizinin çıkmasını istiyorum.
bende o dediğin şeyi kapatmak istiyorum nasıl yapıcaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güncelleme ile gelen kullanıcı klavuzuna bakın

zagorhuso

Üye
arkadaslar bn 808 kulanyrm gunceleme yaptm hçbı skntı yk fp2de hatta super dyeblrm sadce 808e yaradı bu gunceleme sanırm

PvDL

Üye
arkadaşlar bir kaç ileti önce sormuştumda cevap alamadım. Bu klavye tahminini nasıl kapatıcaz ??

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
fp2 ye geçmeyin özellikle mif efekt mod kullanıyorsanız çoğu uyumsuz uzun süre beklersiniz hack çıktı oda biraz eksileri var nokia hala özellik kırpmaya devam ediyor neden bu güncelleme wp cepleri çıkacakken yapıldı birde sorunlu olması cabasi hepsi tesadüf değil komplo bunlar yeni cepleri aldırma pazarlaması :) ne komplo teorisi ama :)

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Arakadaslar ben flashladıgımda sosyal güncellemesini yüklemistim simdi suitede sosyal güncellemesi gördü yine yenimi acaba

Üst Alt