abi bu ayrı şimdi cooker kullanmayı biliyorsun dimi udayı çıkart onunlar sonra aç işte uda app cleaner uygulamasını forumda var silmek istediğin aplikasyonları sil...Bu dediğiniz nasıl oluyor? Bende telefonumun ilk günkü gibi olmasını istiyorum.
Clear Local Cache yapın NaviFirm'de görünüyor.
ha eğer ilk günkü gibi olmasını istiyorsan refusbish e tıklayacaksın phoenixte ha yok eski aplikasyonlarım kalsın diyorsan update server 
Satılık dead 603 ama fp2 li 331 tl
arkadaşlar bende fp2 yükledim tel her açıldıgnda sistem hatası veriyor. formatladım yazılımı tekrar attm düzelmedi. flash atmak ne bilmiyorum ama fp1 e dönme şansım varmı?
Bu dediğiniz nasıl oluyor? Bende telefonumun ilk günkü gibi olmasını istiyorum.
Clear Local Cache yapın NaviFirm'de görünüyor.
Hata yok gibi ama video düzenleyici silindi bende gömmemişler içine sanırım forumda var oradan da indirirsin sonraŞuan buldu 113-010-1506 ama bi hata yok dimi indirip kuruyorum hani bugün çıkan versiyon
Hata yok gibi ama video düzenleyici silindi bende gömmemişler içine sanırım forumda var oradan da indirirsin sonra
nerden duydun bunu
Şuan indiriyorum yenisini bi kontrol edeyim sana cevap verebilirimArkadaşlar çok kararsız kaldım yükleyen bir kaç arkadaş fotoğraf ve video düzenleyicideki sorunların devam ettiğini bir arkadaşta browser da atmaların arttığını söylemiş başka yükleyen birileri var mı acaba bu sorunlar onlarda da var mı ? Bir süre daha Fp1 de beklemekte fayda var mı acaba ?
Şuan indiriyorum yenisini bi kontrol edeyim sana cevap verebilirim
mesaj yazarken kalan karakter sayısı görünmüyor mu yoksa ben mi bi ayarı eksik yaptım ?
bende kutucuğun içinde arıyorum ya
sol en üst te

bende kutucuğun içinde arıyorum ya
- - - Eklendi - - -
mesaj yazarken ekran kararıyo tekrar nornale dönüyo.bu neden acaba

Işık sensrörüne gölge yapıyor olmayasın sakın![]()