Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ferzan

Ferzan

Üye
Evet sürüm numarası aynı görünmez. Aynısı gibi zaten gelen sürüm. İçinize sinmediyse flash atın.

aynısı gibi mi yoksa aynısı mı ? içinde bir değişiklik olsa 1 kb bile değişmezmi boyutu ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

aynısı gibi mi yoksa aynısı mı ? içinde bir değişiklik olsa 1 kb bile değişmezmi boyutu ?
Sürüm numarası değişmeliydi en azından. Nokia Suite'den yeniden yükle dedim video düzenleyici yine çalışmıyor. Demekki flash atarak çözülecek bu iş.

Ferzan

Ferzan

Üye
Sürüm numarası değişmeliydi en azından. Nokia Suite'den yeniden yükle dedim video düzenleyici yine çalışmıyor. Demekki flash atarak çözülecek bu iş.
sürüm numarası değişmez çünkü bu aynı güncelleme sorun giderilmiş hali değil yani

ahkus

Üye
Arkadaşlar! yeni sürüm bayramdan sonraya kalmış? kasım içinde...
doğrumu?

buraklegal

Üye
700 Nokia'ya 405 mb güncelleme geldi şu an. Geçen haftaki güncelleme furyasında herhangi bir güncelleme çıkmamıştı. Bakalım yüklüyor şu an :)

Telefondan bakınca 21 mb, suitten bakınca 405.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

KayiPSehirLi

Üye
Yüklesemmi bu fp2 yi yüklemesemmi karar veremiyorum.Yükleyen arkadaşlar kalıyımmı fp1 de ne dersiniz ? Bide geçenki suitten güncelleme maceramda telefon dead oldu hiç elim gitmiyo güncellemeye yine aynısı olur diye .

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Yüklesemmi bu fp2 yi yüklemesemmi karar veremiyorum.Yükleyen arkadaşlar kalıyımmı fp1 de ne dersiniz ? Bide geçenki suitten güncelleme maceramda telefon dead oldu hiç elim gitmiyo güncellemeye yine aynısı olur diye .

phoenix ile FP2 yi flashla. ben gayet memnunum suan. Navifim ile indirmek istemiyorsan. OFW lerin linkleri sitede mevcut.

asigsasi

asigsasi

Üye

ben daha önce de dedim fp2 ye hiç bulaşma

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yükleyin pişman olmazsınız.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

şey abi buglar düzeltilmişmi bari? :hmmm bu arada hayırlı olsun :spr
Nokia Suite'den tekrar yükledim hala video düzenleyici açılmıyor. Flash atcam yakında. Yükleyenlere göre de çoğu şey aynı.

doctorrr

doctorrr

Üye
Nokia Suite'den tekrar yükledim hala video düzenleyici açılmıyor. Flash atcam yakında. Yükleyenlere göre de çoğu şey aynı.
taammam :spr bence abi uda app cleanerla şöyle bi' udayı temizleyip öyle flashlamak daha iyi olur :evet:

andreoni

Üye
sorun yok arkadaşlar yükleyin telefon süper oldu

- - - Eklendi - - -

video ve fotoğraf düzenleyici çalışıyor

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
şu an için 700 navifirm de gözükmüyor, nokia suite de de yok güncelleme. Sadece 808 için 113-010-1507 var

ozera01

Üye
nokia 603 kullanıyorum telefon daha hızlandı ama ben hızından memnundum zaten ben browser için yükledim sadece ama hayal kırıklılıgı yaşadım öncesinden biraz daha hızlı gibi aramalar felan ama video izlerken vs kendi kendini sık sık kapatıyır tarayıcı eskisi de kapıyordu ama bu kadar degildi kısacası benim gibi browser için indirecek olanlar güncellemesin yok benim için farketmez diyorsanız indirin derim klavye vs iyi olmuş gerçekten ama ben şu kilid açma olayınnı pek begenmedim kişiden kişiye göre değişir

QUANTİN

QUANTİN

Üye
arkadaşlar bende fp2 yükledim tel her açıldıgnda sistem hatası veriyor. formatladım yazılımı tekrar attm düzelmedi. flash atmak ne bilmiyorum ama fp1 e dönme şansım varmı?

Üst Alt