cardanadam
Üye
Multimedia ve fotoğraf makine bir arada.Bence fiyatı normal.
hesaplamalarıma göre çok iyi hatta ama ikinci el olunca alırım ancak

Multimedia ve fotoğraf makine bir arada.Bence fiyatı normal.

İnşallah nasip olur abim
hesaplamalarıma göre çok iyi hatta ama ikinci el olunca alırım ancak![]()

İnşallah nasip olur abim![]()
neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım bu arada konuyu açan arkadaşa hayırlı olsun demeyi unutmuşum
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
inşallah allah herkeze gönlündekini nasip etsinneyse konuyu daha fazla dağıtmayalım bu arada konuyu açan arkadaşa hayırlı olsun demeyi unutmuşum
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
sağol kardeşim allah razı olsun
Duymuş mudur?K.bkmayın ama nokıaya burdan yuhhhhh demek istiyorum

İkinci el telefonu bir defa aldım abi, onda da ciddi kazık yedim telefon bozuk çıktı ve ertesi gün götüremediğim için telefonla arayıp durumu anlattım, iş yoğunluğumdan dolayı bir hafta sonra götürdüğümde bana bir hafta kullanmışsınız yok düşürmüşsünüz gibi bir bahaneler ile telefonu iade almadı, bi daha ikinci el mi
ben zaten sıfır telefon almıyorum n8 i bile ikinci el aldım zamanında sıfır telefondan çok kazık yedim atıyorum 1000verip bir telefon alıyorsun satarken 500
gitti paranın yarısı ikinci eli 600-700
ye alıyorsun birde takasta kullanırsan 100
falan zarar edersin
![]()

Arkadaşım öncelikle telefonun hayırlı olsun gülegüle kullan,
Benim telefonum senin telefonunu döver tipi bir muhabbet oldu buda başka forumlarda çözemediler buradada çözülmez uzar gider bu konu,
Elin Korelisi,Amerikalısı,Finlisi yapar gelir burada fahiş fiyata satar kazıklanırız biz Türklerde birbirimizi yeriz yok benim telefonum daha iyi yok seninki kötü diye
belki sesimizi duyurduysak ne mutluDuymuş mudur?![]()
- - - Eklendi - - -
İkinci el telefonu bir defa aldım abi, onda da ciddi kazık yedim telefon bozuk çıktı ve ertesi gün götüremediğim için telefonla arayıp durumu anlattım, iş yoğunluğumdan dolayı bir hafta sonra götürdüğümde bana bir hafta kullanmışsınız yok düşürmüşsünüz gibi bir bahaneler ile telefonu iade almadı, bi daha ikinci el mi![]()

doğru dedin..
bugüne bugün ayfon 4s dediğin cihaz abd de 400-500 dolar arası birşey..
Oldukça pahalı.Ben şahsen o parayı verip 808 alacağıma samsung s3 alırım.
Aynen katılıyorum...Hafta sonu Sakarya'ya gittim. Shopun camlarına yapıştırmışlar ama sordum içeriye daha Türkiye'ye gelmedi diyorlarBu Nokia çalışanlarının hiç bir şeyden haberi yok.

hayır öyle bişey söz konusu değil808 Symbian bu benim için önemli değil N8 kullanıyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor N8 ide fotoğraf çekmek için almıştım doğrusu çok memlunum ..
Benim sorum arkadaşlar Symbian bitmek üzere deniliyor güncellemede gelmeyecekmiş peki nokia suit güncelleme yapınca acaba
diyorumdi windows phone mu gelecek ileride 808 WP8 lamı çalışacak

hayır öyle bişey söz konusu değil![]()