Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye

İnşallah nasip olur abim :)

inşallah allah herkeze gönlündekini nasip etsin :tebessüm: neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım bu arada konuyu açan arkadaşa hayırlı olsun demeyi unutmuşum :ehe hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi

inşallah allah herkeze gönlündekini nasip etsin :tebessüm: neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım bu arada konuyu açan arkadaşa hayırlı olsun demeyi unutmuşum :ehe hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan

sağol kardeşim allah razı olsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
K.bkmayın ama nokıaya burdan yuhhhhh demek istiyorum
Duymuş mudur? :hmmm :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

ben zaten sıfır telefon almıyorum n8 i bile ikinci el aldım zamanında sıfır telefondan çok kazık yedim atıyorum 1000 :tl: verip bir telefon alıyorsun satarken 500 :tl: gitti paranın yarısı ikinci eli 600-700 :tl: ye alıyorsun birde takasta kullanırsan 100 :tl: falan zarar edersin ;)
İkinci el telefonu bir defa aldım abi, onda da ciddi kazık yedim telefon bozuk çıktı ve ertesi gün götüremediğim için telefonla arayıp durumu anlattım, iş yoğunluğumdan dolayı bir hafta sonra götürdüğümde bana bir hafta kullanmışsınız yok düşürmüşsünüz gibi bir bahaneler ile telefonu iade almadı, bi daha ikinci el mi :lac:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşım öncelikle telefonun hayırlı olsun gülegüle kullan,

Benim telefonum senin telefonunu döver tipi bir muhabbet oldu buda başka forumlarda çözemediler buradada çözülmez uzar gider bu konu,
Elin Korelisi,Amerikalısı,Finlisi yapar gelir burada fahiş fiyata satar kazıklanırız biz Türklerde birbirimizi yeriz yok benim telefonum daha iyi yok seninki kötü diye

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Arkadaşım öncelikle telefonun hayırlı olsun gülegüle kullan,

Benim telefonum senin telefonunu döver tipi bir muhabbet oldu buda başka forumlarda çözemediler buradada çözülmez uzar gider bu konu,
Elin Korelisi,Amerikalısı,Finlisi yapar gelir burada fahiş fiyata satar kazıklanırız biz Türklerde birbirimizi yeriz yok benim telefonum daha iyi yok seninki kötü diye

doğru dedin..

bugüne bugün ayfon 4s dediğin cihaz abd de 400-500 dolar arası birşey..

wratH!

wratH!

Üye
Kameraya meraklılar için biçilmiş kaftan. Bekleyecek zamanım olsaydı düşünebilirdim. Alanlara hayırlı uğurlu olsun :)

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
Duymuş mudur? :hmmm :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

İkinci el telefonu bir defa aldım abi, onda da ciddi kazık yedim telefon bozuk çıktı ve ertesi gün götüremediğim için telefonla arayıp durumu anlattım, iş yoğunluğumdan dolayı bir hafta sonra götürdüğümde bana bir hafta kullanmışsınız yok düşürmüşsünüz gibi bir bahaneler ile telefonu iade almadı, bi daha ikinci el mi :lac:
belki sesimizi duyurduysak ne mutlu :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
doğru dedin..

bugüne bugün ayfon 4s dediğin cihaz abd de 400-500 dolar arası birşey..

o fiyatlara apple shoplarda satilmiyor operator cihazlari o fiyattan satiliyor. Simfree bir iphone4s 16gb 650$. Tabi bizdeki fiyatina gore herhalukarda ucuz.

erollcelik

erollcelik

Üye
Oldukça pahalı.Ben şahsen o parayı verip 808 alacağıma samsung s3 alırım.

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
dün bir video çektim akılara zarar bir telefon bu kadar güzel video çeker

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
808 Symbian bu benim için önemli değil N8 kullanıyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor N8 ide fotoğraf çekmek için almıştım doğrusu çok memlunum ..
Benim sorum arkadaşlar Symbian bitmek üzere deniliyor güncellemede gelmeyecekmiş peki nokia suit güncelleme yapınca acaba
diyorumdi windows phone mu gelecek ileride 808 WP8 lamı çalışacak

TheMadness

TheMadness

Üye
Hafta sonu Sakarya'ya gittim. Shopun camlarına yapıştırmışlar ama sordum içeriye daha Türkiye'ye gelmedi diyorlar :allalla: Bu Nokia çalışanlarının hiç bir şeyden haberi yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hafta sonu Sakarya'ya gittim. Shopun camlarına yapıştırmışlar ama sordum içeriye daha Türkiye'ye gelmedi diyorlar :allalla: Bu Nokia çalışanlarının hiç bir şeyden haberi yok.
Aynen katılıyorum... :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
808 Symbian bu benim için önemli değil N8 kullanıyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor N8 ide fotoğraf çekmek için almıştım doğrusu çok memlunum ..
Benim sorum arkadaşlar Symbian bitmek üzere deniliyor güncellemede gelmeyecekmiş peki nokia suit güncelleme yapınca acaba
diyorumdi windows phone mu gelecek ileride 808 WP8 lamı çalışacak
hayır öyle bişey söz konusu değil :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
1500 :tl: Gözden Çıkarsam 808 Almam Gider Canon 500D Alırım

Üst Alt