o fiyata 4s alırım ben az daha para koyup

bu telefon cebinde fotoğraf makinesi taşımak isteyenler için üretilmiş onun haricinde hiçbir artısı yok bence...
- - - Eklendi - - -
iphone 4 zaten 1.500 TL civarında![]()

aynenbeklenildiği gibi medya telefonu alacaklar için çok iyi ir seçim olacaktır![]()
4 de olur ama dual core 1 ghz işlemci 8mp kamera 1080p hd video kayıt da kulağa hoş geliyor yani. ios'un stabilliğini de eklersek..![]()

dün ıstinye parka baktım fiyat nakit 1399 tl taksitli fiyatı 1425 tl çok pazarlık yaptım ama fiyat düşürmedi. Bu arada cevahir nokia shopa fiyat sormaya gittim (baktım oraları topluyorlar ) bize gelmiyecek dedi bende niye sorunca kapatıyoruz dedi. Yani nokia shoplar tek tek kapanıyor bu gidişle nokia diye bir şey kalmayacak. Valla üzülüyorum canım symbiyani bitirdiler ya..
şahsen symbian telefon alınmaz artık yazılım ve uygulama desteği bitti o para verilmez o cihaza yazık.
Aynen öyle çünkü Nokia eski Nokia değil. Şah iken Piyon oldu yanlış stratejilerle.o telefonun fiyatı acayip düşcek görürsünüz..bi kamerayla insanları kandrmaya calsyolar klasik nokia yani..tmm ben memnunum N8'den ama aldgm yıl cok güzeldi gerci simdi de sevyorm orası ayrı..ama bu saatten sonra nokia'nın hiç bi telefonuna o para verilmez..üstne 400 daha koyar S3 alırım yani