Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım
nokia shop fiyatı açıkladı 1.590 tl herkese hayırlı olsun

realplayer2

realplayer2

Üye
şahsen symbian telefon alınmaz artık yazılım ve uygulama desteği bitti o para verilmez o cihaza yazık.

Türe

Türe

Üye
beklenildiği gibi medya telefonu alacaklar için çok iyi ir seçim olacaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: serotonin
goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
Fiyat Politikası Oldukça Saçma . Sonuçta Sadece Kamera Özelliği Olan Bir Telefon . 1590 Ona Vereceğime Madem Bu Kadar Para Saçan Biriyim 2bin Civarına Nikon d90 alırım 41 mp deil 12 mp ama Nokiadan 41 kat Daha iyi Çekim Yapıyor . Nokia Yine Aynı Politika Yüksek Fiyat Alçak Telefon Alıyosun Telefonu 5 ay sonra 900 e Düşüyor . Ne Oldu Mal Müşteri Kazıkladım Seni (: Nokia Diye Bi Marka Bilmiyorum Artık Samsung Htc Bu Tarz Cİhazlar Parayı Hak Ediyor . 1590 A S3 Alıyosun Be 4 Çekirdek V.s V.s Utan Nokia

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
ANIL

ANIL

Admin
evet fiyatının 1500 tl civarı olacağı açıklanmıştı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir ayda 1100-1200 araligina geriler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o fiyata 4s alırım ben az daha para koyup

avcitalip

avcitalip

Üye
bu telefon cebinde fotoğraf makinesi taşımak isteyenler için üretilmiş onun haricinde hiçbir artısı yok bence...

- - - Eklendi - - -

o fiyata 4s alırım ben az daha para koyup

iphone 4 zaten 1.500 TL civarında :D

bazaaran

Üye
i pine alacama bunu alırım aldığım parayada hiç acımam ama para yok işte..!

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve serotonin
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu telefon cebinde fotoğraf makinesi taşımak isteyenler için üretilmiş onun haricinde hiçbir artısı yok bence...

- - - Eklendi - - -

iphone 4 zaten 1.500 TL civarında :D

4 de olur ama dual core 1 ghz işlemci 8mp kamera 1080p hd video kayıt da kulağa hoş geliyor yani. ios'un stabilliğini de eklersek.. :)

mh.

mh.

Üye
dün ıstinye parka baktım fiyat nakit 1399 tl taksitli fiyatı 1425 tl çok pazarlık yaptım ama fiyat düşürmedi. Bu arada cevahir nokia shopa fiyat sormaya gittim (baktım oraları topluyorlar ) bize gelmiyecek dedi bende niye sorunca kapatıyoruz dedi. Yani nokia shoplar tek tek kapanıyor bu gidişle nokia diye bir şey kalmayacak. Valla üzülüyorum canım symbiyani bitirdiler ya..

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu devirde kameradan çok işletim sistemi önemli artık 1500TL VERİP O TELEFON ALINMAZ

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asla değmeyecek bir sistem için Symbian gibi zengin bir sistemi bitirdiler ve ne kadar becereksiz oldukları her türlü analist yorumları ve mali raporlarla ortada savunulacak hiçbişeyleri yok resmen Nokia kendinden soğuttu arkadaş. O başındaki bu işlerden zerre çakmadığı ortada olan tipsiz mikropsoft ajanı ceo'nun bu kadar bitirmeye çalıştığı bir sisteme o parayı kimse vermeyecektir arkadaş telefon çok tutmaz yani insanlar artık oyun/uygulama desteğinin yanındalar bu apaçık ortada.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dün ıstinye parka baktım fiyat nakit 1399 tl taksitli fiyatı 1425 tl çok pazarlık yaptım ama fiyat düşürmedi. Bu arada cevahir nokia shopa fiyat sormaya gittim (baktım oraları topluyorlar ) bize gelmiyecek dedi bende niye sorunca kapatıyoruz dedi. Yani nokia shoplar tek tek kapanıyor bu gidişle nokia diye bir şey kalmayacak. Valla üzülüyorum canım symbiyani bitirdiler ya..

cevahirdeki mağaza yeniydi hatta nişantaşı rumeli caddesindekini kapatıp oraya taşımışlardı..demek orası da tutmadı..yazık..konsept mağazacılık işi bitmiş..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
1.500 tl o telefona hayatta vermem gider 1000 liraya canon fotograf makinesi alırm cok daha iyi

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
şahsen symbian telefon alınmaz artık yazılım ve uygulama desteği bitti o para verilmez o cihaza yazık.

realplayer2 ye katılıyorum nokia bitti artık. beta lab sitesini kapattı. ovi sunucularını kapatrmaya başladı bile. yakında uygulama dükkanını da kapatırsa hiç şaşmayın. bu güden sonra değil 1500, 500 tl bile derse o telefona vermem o parayı. çünkü gününmüzde telefonu telefon yapan uygulamalarıdır.

• Beğen
Tepkiler: asdemed21, Cezzbedici3 ve polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
o telefonun fiyatı acayip düşcek görürsünüz..bi kamerayla insanları kandrmaya calsyolar klasik nokia yani..tmm ben memnunum N8'den ama aldgm yıl cok güzeldi gerci simdi de sevyorm orası ayrı..ama bu saatten sonra nokia'nın hiç bi telefonuna o para verilmez..üstne 400 daha koyar S3 alırım yani

• Beğen
Tepkiler: asdemed21, Cezzbedici3 ve tuncayaltin
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
o telefonun fiyatı acayip düşcek görürsünüz..bi kamerayla insanları kandrmaya calsyolar klasik nokia yani..tmm ben memnunum N8'den ama aldgm yıl cok güzeldi gerci simdi de sevyorm orası ayrı..ama bu saatten sonra nokia'nın hiç bi telefonuna o para verilmez..üstne 400 daha koyar S3 alırım yani
Aynen öyle çünkü Nokia eski Nokia değil. Şah iken Piyon oldu yanlış stratejilerle.

• Beğen
Tepkiler: asdemed21, Cezzbedici3 ve tuncayaltin

Üst Alt