evet arkadaşlar yıllardır nokia kullanıyorum nokia dan vazgeçmem diyordum ama artık nokia sadece kazık başka bi şey deyil.aldığın her nokia da piyasa olan başka marka telefonlarla karşılaştırınca anlıyorsun samsung bence en iyisiiiiiiiiiii
evet arkadaşlar yıllardır nokia kullanıyorum nokia dan vazgeçmem diyordum ama artık nokia sadece kazık başka bi şey deyil.aldığın her nokia da piyasa olan başka marka telefonlarla karşılaştırınca anlıyorsun samsung bence en iyisiiiiiiiiiii

Kamera için o telefonu almam diyenler şaka gibisiniz.
Hangi telefonda 41mp kamera var hangi telefonda zoom yaptığınızda 8mp'lik resim çekme özelliği var.hangi telefonda bu kadar güçlü bir multitasking var.hangi telefonda bu kadar kaliteli hoparlorler var?hangi telefonda internette gezmek bu kadar rahat ve stabil?hangi telefonda belle gibi stabil bir işletim sistemi var?Açabildiği hd oyunlar gayet yeterli.Oyun ve uygulama sayısı bence gayet yeterli.Nedir bu çamur atma çabası?

Valla hiç bi telefonda 41 mp kamera yok 808 bu konuda ilk ve tek. Zaten genellikle Nokia'nın donanımsal eksikliği yok eksik yanı yazılımsal. Yazılımsal derken mesela oyun yok, uygulama yok demiyoruz. Oyunda var uygulamada var ama Facebook, Twitter, Gameloft, Rovio başta olmak üzere bu ve bu tip firmalar artık Symbiana uygulama desteğini kesmişler ve artık her firma oyun ve uygulama yazılımsal olarak Android, İpad, İphone yönelik olmuş. Ayrıca internette gezme demişsin ama dün youtubede video izledim SIII ve 808 karşılaştırmasında adam iki telefondada aynı anda yan yana açtı aynı sayfayı SIII daha hızlı yükledi ve takılma olmadan hızlı ve pratik şekilde gezinirken 808 de takılmalar ve biraz daha geç yükleme oldu. Malum SIII dualcore 4 çekirdek işlemci ve 1 Gb Ram donanımına sahip o ayrı konu. Şahsen ben çamur atmıyorum Nokia kullanıyor ve uzun yıllardır Nokia fanım ama Samsung SII ve SIII gördükten sonra Symbiandan soğudum.
Valla sonuç olarak diyorum ki sadece kamerasıyla ünlü olarak kalacak bir telefon kamerasına kalitesine lafımız yok
navigasyon cihazı 150 ile 1000
arası değişiyor video kamera 300 ile 5000
arası değişiyor daha normal bir telefon fiyatı var bilgisayar fiyatı var ikiside 1000
olsa dünyanın parası yapar onun için yok ona okadar para vereceğime kamera alırım daha iyi gibi sözler saçma hem o kadar şeyi sadece bir cebinizde taşıyorsunuz 
canon fotoğraf makinasının fyatı 2000navigasyon cihazı 150 ile 1000
arası değişiyor video kamera 300 ile 5000
arası değişiyor daha normal bir telefon fiyatı var bilgisayar fiyatı var ikiside 1000
olsa dünyanın parası yapar onun için yok ona okadar para vereceğime kamera alırım daha iyi gibi sözler saçma hem o kadar şeyi sadece bir cebinizde taşıyorsunuz
![]()
burda bile bile yalan soyleyen android fanlari oldugu surece cok uzar bu konu...
adamlar 41 mp kamera ve inanilmaz kalitede ses kaydi yapan hafiza genisletilme sorunu olmayan, symbian telefonlarin kapladigi alana orantili olarak inanilmaz buyuk c: hafizasina sahip bir telefondan takoz diye bahsediyorlar.
ben belle kullaniyorum, android kullanip da benim gibi verim alan bir adama rastlamadim daha hayatimda...
15-16 yasindaki cocuklar iki oyun fazla oynayacak diye babalari para verecek de 2 milyarlik telefonu alacaklar... telefonu gercekten kullanacak potansiyel musterileri de yalanlariyla caydiracaklar akillari sira.. butun mesele bu..
yalan soylemekten gocunmayan insanla tartismaya gerek yok, androidcilerin de topu yalanci...
belabsi bile kapatmis adamlar yazilarinda... yuh! kactir diyoruz kimse de orali olup evet yalan soyledik ozur dileriz demiyor...
İlk darbeyi ordan yedim. Aynı işlemci 701 de var 1.3ghz ARM 11
Affedersin bir kamerayla mı milleti cezbedeceksin! Ben yemem arkadaş. Zaten her telefonla çektiğim fotoyu poster yapıyorum ya çok işime yarar
Kişisel fikrim Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9. Özelliklerini karşılaştırmak isteyen arkadaşlara link vereyim buyrun kendiniz karşılaştırın... Ayrıca 1500 tl diyoruz arkadaşlar, memleketimin insanları hala 700 tl aylıkla çalışıyor ama 2500 tl lik telefonlarla geziyor. yazık 
808 e o fiyat çok... Galaxy S3 güzel, eywallah ama android os dan tiksiniyorum. Ayrıca 701 den tek farkı kamera ve 16 gb dahili hafızası. Ama aralarındaki fiyat farkına bir telefon 701 daha alınır. Birde Nokia affedersiniz işin cıvığını çıkardı. Yazılımını boşladı, özelliklerini boşladı. Ben şahsen 808 in fuardaki tanıtımını gördüğümde cpu yu en az 2 çekirdek beklerken, cpu tek çekirdekli ARM 11 çıktıİlk darbeyi ordan yedim. Aynı işlemci 701 de var 1.3ghz ARM 11
Affedersin bir kamerayla mı milleti cezbedeceksin! Ben yemem arkadaş. Zaten her telefonla çektiğim fotoyu poster yapıyorum ya çok işime yarar
Kişisel fikrim Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9. Özelliklerini karşılaştırmak isteyen arkadaşlara link vereyim buyrun kendiniz karşılaştırın... Ayrıca 1500 tl diyoruz arkadaşlar, memleketimin insanları hala 700 tl aylıkla çalışıyor ama 2500 tl lik telefonlarla geziyor. yazık
808Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
701Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N9Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız