Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
destek olmayan bir sisteme sırf kamera için 1.500tl verilmez arkadaş bu kadar basit.bu nokiayı anlamak çok zor.koy windows phone bak gör olayı

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
herkes birşey diyor iyi veya kötü ben kimseyi aldırış etmiyorum birşey söyleyim arkadaşlar nokia 808 kulanan bilir kulanmadan eleştirmek bana biraz saçma geliyor herkese kulanamaz zaten kamera bir yana sağlamlıkta bir numara 1 hafta önce arkadaşım samsung s3 aldı bugün beni arıyor kenarları soyulmaya başladı diyor aldığına bin pişman işte fark bu arkadaşlar telefon yazılımlarını konuşacağımiza birazda telefonun kasası ve sağlamlığını tartışalım

• Beğen
Tepkiler: iatis
tass_co1983

tass_co1983

Üye

İşte bu olayı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.701 bir multimedya telefonu bile değilken 808 dünyadaki en iyi multimedya telefonu...Parasınıda hakediyor bence tabi doğru kullanıcılar tarafından alınırsa.Sana uygun olmayabilir ama bu kötü olduğunu göstermez.

701 nasıl mutimedia telefonu değil? Açıklarsan sevinirim. Bir telefon 41 MP kamera olunca mı multimedya oluyor!! Yanlışsın arkadaşım. Bakın bu telefonla net 38 MP çekim ve 1080p (30fps) kayıt yapabilirsin. Tamam, ben buna birşey söyledim mi acaba? Tek o özellikle sen telefonu multimedya sınıfına sokuyorsa işimiz var. Dikkati okuduysanız telefonun teknik özellikleri ve nokia nın diğer modelleri ile ilgili konuştum. Sonunda da "Kişisel fikrim Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." olabileceğini yazdım. Allah aşkına, hangimiz çektiğimiz fotoları poster yapyor? Şimdi senin dediğine göre profesyonel fotocular kameralarını bırakıp bunu kullanır... 41 MP ya...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
701 nasıl mutimedia telefonu değil? Açıklarsan sevinirim. Bir telefon 41 MP kamera olunca mı multimedya oluyor!! Yanlışsın arkadaşım. Bakın bu telefonla net 38 MP çekim ve 1080p (30fps) kayıt yapabilirsin. Tamam, ben buna birşey söyledim mi acaba? Tek o özellikle sen telefonu multimedya sınıfına sokuyorsa işimiz var. Dikkati okuduysanız telefonun teknik özellikleri ve nokia nın diğer modelleri ile ilgili konuştum. Sonunda da "Kişisel fikrim Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." olabileceğini yazdım. Allah aşkına, hangimiz çektiğimiz fotoları poster yapyor? Şimdi senin dediğine göre profesyonel fotocular kameralarını bırakıp bunu kullanır... 41 MP ya...

Saçma konuşuyorsun.701'in nasıl multimedya cihazı olduğunu açıklar mısın ? ya da multimedya cihazı olması için ihtiyaç duyulan şeyleri.Ayrıca 701 şuan alınası bir telefon değil bence benzer fiyata Neo V gibi rakipleri varken 701'in üstünlüğü kalmamış oluyor.Profesyonel kamera almak isteyen birini gayet raha caydırabilecek bir telefon ve multimedya özellikleri sadece kamerası olsa bile ki değil 701'den çok daha üstün.HDMI var, çok çok daha başarılı hoparlörü var kamerasını zaten demiyorum bile.Multimedya telefonu olmak adına 701'de hiç bir şey yok 1 örnek ver bana başarılı olduğu...Senin için önemli olmayabilir ama bir çok kişi için kamera çok çok önemli telefon + kamera alacağına direk bunu alabilir.Hemde rahat taşır.Dediğim gibi sen beğenmeyebilirsin ama bu telefonun başarısını etkilemez.Bana uygun bir telefon değil ama başarılı bir model bu değişmiyor işte...

- - - Eklendi - - -

destek olmayan bir sisteme sırf kamera için 1.500tl verilmez arkadaş bu kadar basit.bu nokiayı anlamak çok zor.koy windows phone bak gör olayı

Wp8'li telefonlara koyulacakya işte

- - - Eklendi - - -

701'e de multimedya cihazı denildiya...

tass_co1983

tass_co1983

Üye

Saçma konuşuyorsun.701'in nasıl multimedya cihazı olduğunu açıklar mısın ? ya da multimedya cihazı olması için ihtiyaç duyulan şeyleri.Ayrıca 701 şuan alınası bir telefon değil bence benzer fiyata Neo V gibi rakipleri varken 701'in üstünlüğü kalmamış oluyor.Profesyonel kamera almak isteyen birini gayet raha caydırabilecek bir telefon ve multimedya özellikleri sadece kamerası olsa bile ki değil 701'den çok daha üstün.HDMI var, çok çok daha başarılı hoparlörü var kamerasını zaten demiyorum bile.Multimedya telefonu olmak adına 701'de hiç bir şey yok 1 örnek ver bana başarılı olduğu...Senin için önemli olmayabilir ama bir çok kişi için kamera çok çok önemli telefon + kamera alacağına direk bunu alabilir.Hemde rahat taşır.Dediğim gibi sen beğenmeyebilirsin ama bu telefonun başarısını etkilemez.Bana uygun bir telefon değil ama başarılı bir model bu değişmiyor işte...

701'e de multimedya cihazı denildiya...

:D İyice saçmalamaya başladın. Senin için multimedya ne, onu açıkla. 808 ile 701 arasındaki teknik donanıma bak, ondan sonra bana gel bu özellikle düşündüğün yanlış de. Sen 701 ile sony eric. karşılaştırıyorsan ohoo ondan önce ne telefonlar var. Ah birde doğru okusan :D "Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." Burada senin amacın 808 i iyilemek. Ben de aksini iddaa etmiyorum tekrar okursan. Yine YENİLİYORUM bir kamera için o para BENCE verilmez. Ayrıca 701 e sen multimedya demiyorsun ama 808 e demen ayrı bir acayiplik. O kadar özelliklerini belirttiğim halde... Teknik bilgine sağlık

Başka bir konuda da sen 808 i Başka marka modelle karşılaştırır, multimedya değil dersin...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:D İyice saçmalamaya başladın. Senin için multimedya ne, onu açıkla. 808 ile 701 arasındaki teknik donanıma bak, ondan sonra bana gel bu özellikle düşündüğün yanlış de. Sen 701 ile sony eric. karşılaştırıyorsan ohoo ondan önce ne telefonlar var. Ah birde doğru okusan :D "Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." Burada senin amacın 808 i iyilemek. Ben de aksini iddaa etmiyorum tekrar okursan. Yine YENİLİYORUM bir kamera için o para BENCE verilmez. Ayrıca 701 e sen multimedya demiyorsun ama 808 e demen ayrı bir acayiplik. O kadar özelliklerini belirttiğim halde... Teknik bilgine sağlık

Başka bir konuda da sen 808 i Başka marka modelle karşılaştırır, multimedya değil dersin...

Multimedya telefonu ile performans telefonu farklı şeyler...İşlemcisi, ram'i büyük etken değil multimedya telefonu konusunda.701 800 lira civarı o fiyata en iyi rakibi Neo V.Daha önce gelen telefonları söylesene.Bir de 808'den iyi bir multimedya telefonu söyle bana Allah aşkına.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Bak arkadaşım. Beni hala anlamıyorsun. bu bahsettiklerini ortaya atan sensin. Ben, 701 ile arasında tek bir kamera farkının olduğunu, o fiyata 2 tane 701 alınabileceğini ve bana göre Nokia da alınabilecek telefon 701 ve N9 var dedim uygun olarak. Rica ediyorum ama. Kamerası piyasadakilerden 10 numara. Bu takdirlik birşey. Ama sen diretiyorsun. Bak 701 ile arasındaki farka. O zaman bu yaptığımız tartışma bitecek. Hak vereceksin abim ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bak arkadaşım. Beni hala anlamıyorsun. bu bahsettiklerini ortaya atan sensin. Ben, 701 ile arasında tek bir kamera farkının olduğunu, o fiyata 2 tane 701 alınabileceğini ve bana göre Nokia da alınabilecek telefon 701 ve N9 var dedim uygun olarak. Rica ediyorum ama. Kamerası piyasadakilerden 10 numara. Bu takdirlik birşey. Ama sen diretiyorsun. Bak 701 ile arasındaki farka. O zaman bu yaptığımız tartışma bitecek. Hak vereceksin abim ;)

Az önce yazdım.HDMI, çok daha güçlü hoparlör ve kamerası.Zaten bunlar multimedya telefonunu multimedya telefonu yapan özellikler.Sen az önce daha iyi multimedya telefonları var demiştin onlara örnek verir misin, ya da 701 iyi multimedya cihazı demiştin nasıl ne ile iyi onu anlatır mısın bana.

Dampierre

Dampierre

Üye
O kadar para verip symbianli bir telefon alacagina git galaxy s2 al. Kamerasi iyi tamam ancak multimedya telefonu falan degil 808. Biri israrla oyle diyor. N8 kullaniyordum ve android e gecen biri olarak 10 kat daha fonksiyonel bir telefonum oldu.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Symbian Belle Bana Göre Android Den Daha iyi : Nokia 603 kullanıyorum ve 550 tl verdim hangi android telefon 550 tl lik 603 teki belle gibi performans verebilir ??? Galaxy Ace diyeceksiniz Daha Angry Birds oynarken Donuyo Telefon :D

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
O kadar para verip symbianli bir telefon alacagina git galaxy s2 al. Kamerasi iyi tamam ancak multimedya telefonu falan degil 808. Biri israrla oyle diyor. N8 kullaniyordum ve android e gecen biri olarak 10 kat daha fonksiyonel bir telefonum oldu.

Galaxy SII'nin üstün multimedya özelliklerini ya da 808'den iyi bir multimedya cihazını söyler misin bana.Multimedya cihazı ne demek onu araştırın önce.Performans ile multimedya telefonu farklı şeyler.Daha fonksiyonel diye daha iyi multimedya cihazı olmaz.En iyi multimedya cihazı olduğunu bu işin içinde olanlar, profesyoneller derken siz hayır değil diye ısrar ediyorsunuz ya !

cardanadam

cardanadam

Üye
bir birinize hakaret etmeyin lütfen :no:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
TheMadness

TheMadness

Üye
Kısacası; "Çok iyi kameralı" ve "az akıllı"

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
çok pahalı çoook. :(

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
K.bkmayın ama nokıaya burdan yuhhhhh demek istiyorum

Tekrar özür dilerim

cardanadam

cardanadam

Üye
çok pahalı çoook. :(

ben zaten sıfır telefon almıyorum n8 i bile ikinci el aldım zamanında sıfır telefondan çok kazık yedim atıyorum 1000 :tl: verip bir telefon alıyorsun satarken 500 :tl: gitti paranın yarısı ikinci eli 600-700 :tl: ye alıyorsun birde takasta kullanırsan 100 :tl: falan zarar edersin ;)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Multimedia ve fotoğraf makine bir arada.Bence fiyatı normal.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Üst Alt