İşte bu olayı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.701 bir multimedya telefonu bile değilken 808 dünyadaki en iyi multimedya telefonu...Parasınıda hakediyor bence tabi doğru kullanıcılar tarafından alınırsa.Sana uygun olmayabilir ama bu kötü olduğunu göstermez.
701 nasıl mutimedia telefonu değil? Açıklarsan sevinirim. Bir telefon 41 MP kamera olunca mı multimedya oluyor!! Yanlışsın arkadaşım. Bakın bu telefonla net 38 MP çekim ve 1080p (30fps) kayıt yapabilirsin. Tamam, ben buna birşey söyledim mi acaba? Tek o özellikle sen telefonu multimedya sınıfına sokuyorsa işimiz var. Dikkati okuduysanız telefonun teknik özellikleri ve nokia nın diğer modelleri ile ilgili konuştum. Sonunda da "Kişisel fikrim Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." olabileceğini yazdım. Allah aşkına, hangimiz çektiğimiz fotoları poster yapyor? Şimdi senin dediğine göre profesyonel fotocular kameralarını bırakıp bunu kullanır... 41 MP ya...
destek olmayan bir sisteme sırf kamera için 1.500tl verilmez arkadaş bu kadar basit.bu nokiayı anlamak çok zor.koy windows phone bak gör olayı
Saçma konuşuyorsun.701'in nasıl multimedya cihazı olduğunu açıklar mısın ? ya da multimedya cihazı olması için ihtiyaç duyulan şeyleri.Ayrıca 701 şuan alınası bir telefon değil bence benzer fiyata Neo V gibi rakipleri varken 701'in üstünlüğü kalmamış oluyor.Profesyonel kamera almak isteyen birini gayet raha caydırabilecek bir telefon ve multimedya özellikleri sadece kamerası olsa bile ki değil 701'den çok daha üstün.HDMI var, çok çok daha başarılı hoparlörü var kamerasını zaten demiyorum bile.Multimedya telefonu olmak adına 701'de hiç bir şey yok 1 örnek ver bana başarılı olduğu...Senin için önemli olmayabilir ama bir çok kişi için kamera çok çok önemli telefon + kamera alacağına direk bunu alabilir.Hemde rahat taşır.Dediğim gibi sen beğenmeyebilirsin ama bu telefonun başarısını etkilemez.Bana uygun bir telefon değil ama başarılı bir model bu değişmiyor işte...
701'e de multimedya cihazı denildiya...
İyice saçmalamaya başladın. Senin için multimedya ne, onu açıkla. 808 ile 701 arasındaki teknik donanıma bak, ondan sonra bana gel bu özellikle düşündüğün yanlış de. Sen 701 ile sony eric. karşılaştırıyorsan ohoo ondan önce ne telefonlar var. Ah birde doğru okusan
"Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." Burada senin amacın 808 i iyilemek. Ben de aksini iddaa etmiyorum tekrar okursan. Yine YENİLİYORUM bir kamera için o para BENCE verilmez. Ayrıca 701 e sen multimedya demiyorsun ama 808 e demen ayrı bir acayiplik. O kadar özelliklerini belirttiğim halde... Teknik bilgine sağlıkİyice saçmalamaya başladın. Senin için multimedya ne, onu açıkla. 808 ile 701 arasındaki teknik donanıma bak, ondan sonra bana gel bu özellikle düşündüğün yanlış de. Sen 701 ile sony eric. karşılaştırıyorsan ohoo ondan önce ne telefonlar var. Ah birde doğru okusan
"Nokia da alınabilecek telefon 701 veya N9." Burada senin amacın 808 i iyilemek. Ben de aksini iddaa etmiyorum tekrar okursan. Yine YENİLİYORUM bir kamera için o para BENCE verilmez. Ayrıca 701 e sen multimedya demiyorsun ama 808 e demen ayrı bir acayiplik. O kadar özelliklerini belirttiğim halde... Teknik bilgine sağlık
Başka bir konuda da sen 808 i Başka marka modelle karşılaştırır, multimedya değil dersin...
Bak arkadaşım. Beni hala anlamıyorsun. bu bahsettiklerini ortaya atan sensin. Ben, 701 ile arasında tek bir kamera farkının olduğunu, o fiyata 2 tane 701 alınabileceğini ve bana göre Nokia da alınabilecek telefon 701 ve N9 var dedim uygun olarak. Rica ediyorum ama. Kamerası piyasadakilerden 10 numara. Bu takdirlik birşey. Ama sen diretiyorsun. Bak 701 ile arasındaki farka. O zaman bu yaptığımız tartışma bitecek. Hak vereceksin abim![]()
O kadar para verip symbianli bir telefon alacagina git galaxy s2 al. Kamerasi iyi tamam ancak multimedya telefonu falan degil 808. Biri israrla oyle diyor. N8 kullaniyordum ve android e gecen biri olarak 10 kat daha fonksiyonel bir telefonum oldu.
Onu bilemiyecem bazı arkadaşlardan bile akıllı olabilir kimse alınmasınKısacası; "Çok iyi kameralı" ve "az akıllı"
ben sadece sordum bi şey yöneltmedim kibir birinize hakaret etmeyin lütfen![]()

Onu bilemiyecem bazı arkadaşlardan bile akıllı olabilir kimse alınmasın
- - - Eklendi - - -
ben sadece sordum bi şey yöneltmedim ki![]()

çok pahalı çoook.![]()
verip bir telefon alıyorsun satarken 500
gitti paranın yarısı ikinci eli 600-700
ye alıyorsun birde takasta kullanırsan 100
falan zarar edersin