Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Software95

Çok iyi özetlemişsin :evet:

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Süper açıklamışsın abi. Ama kimse demiyor bu 808 de amoled ekran var !!

kardeşim amoled clear black corning gorilla glass2 ekran var güneşte sıkıntı çekmezsin dediğim gibi bu cihaz kamerası için bile alınır başkada bişey söylemiyorum ben ama sadece kameradan başka bi özellik yok diyenlere cevabımdı o

- - - Eklendi - - -

nokia yı sırf adı için alırdım ama c7 ile son atağımı yapmış oldum :)) 808 kamera konusunda kimse su dökemz zaten ama artık millet bir telefondan bilgisayarın yapabildigi özellikleri istiyor o yuzden 808 cogu konuda destek görmüyor symbianın durumndan dolayı o yuzden donanım ilerde oyunlarda felan olsun sıkıntı çıkarır oyun konusuna girmek istemyiorum çünkü oynayan var oynamayan var ama lumia serisi ile %100 bitti gözümde nedeni dersen görünümü yeter diyorum :) bende bir nokia alacak olsaydım suan 808den baska bir tel almazdım o yuzden güzel tercih yapmışsın güle güle kullanman dileğ ile :)

eyv kardeşim tşk ederim tercih olarak güzel hani prof makine alırım diyolarda elindeki cihaz ztn bi prof makine yani galaxy kamera bile yetişemiyo bu cihazaki bence çok üstün ewt uygulama desteği kesildi oyun yok yeteri kadar varda symbianda öldü ewt ama öldü die cihazı atacak deilimki dediğim gibi vitrine koyar özel anları çekmek için yine çıkarır çekerim kardeşim görüşüm bu yada alırım bi sony xperia z bunuda yanında ikinci cihaz olarak yine kullanırım ya telefon alıyoruz pc almıyoruzki biz burda pcden beklenilecek özellikler aranıyo cihazlarda ewt nedir internet oyun benim cihazımdada mevcut ayrıca usb otg var artı bide hdmi var hani dev ekranda pc olarak kullanabiliyosun :) ben memnunum arama yapıyo sms gönderiyo azda olsa sosyal ağlar ve internette gezebiliyosam yeterli bana sonuç olarak cihazı atacak deilim ve 808 hiçbi zaman çöp deildir :)

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim gerçekler bu ama :)

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim gerçekler bu ama :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Fiyat 859 TL ye kadar düştü almak isteyenler değerlendirsin..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
android bebelerin oyuncakları :D

Üst Alt