Amcam irakta 850 tlye aldi faturali hemde iki yil garantili guzel ulkemin guzel insanlari neden boyle yapiyor anlamadim gitti yetmezmi artik her seyin en pahalisini biz aliyoruz....
androidci arkadaslar cok feyzli aciklamalarda bulunmuslar artik symbian ve 808'den bir sey cikmayacagini anladim yakinda 32 cekirdekli android cihazlarina gececegim. sayenizde cok sayida islemcinin hdmi fm verici kamera multitasking gibi gunluk hayatta sikca kullanilan ozelliklerden daha iyi oldugunu anladim.
o dediklerin hepsi androidte mevcut fm verici haric o kadar sacmaki fm verici kac defa denedim araba radyosunda ne bos kanal bulabiliyorsunuz nede baska dogru duzgun calismiyor
o dediklerin hepsi androidte mevcut fm verici haric o kadar sacmaki fm verici kac defa denedim araba radyosunda ne bos kanal bulabiliyorsunuz nede baska dogru duzgun calismiyor
O kamera için değer ama symbianı bitirdiler artık bi yandan da böyle düşünmek lazım.Ben N8'den sonra bıraktım nokiayı bi daha da hayatta almam gibime geliyo devir android ve ios devri.
ben nokia kendine gelirse alırım (2014-2016 gibi hani diyorlarya
)O kamera için değer ama symbianı bitirdiler artık bi yandan da böyle düşünmek lazım.Ben N8'den sonra bıraktım nokiayı bi daha da hayatta almam gibime geliyo devir android ve ios devri.
Tamam, siz haklısınız... 1 500 TL kazanmak bu zamanda çocuk oyuncağı... 1 500 TL yi veren haklıdır... Ben vermedim, veremem... O yüzden ben haksızım... Saygılar...
808 kullanan varmı aranızda kullananların istegini tatmin edermi sizce
evet ,benim için oldukça tatminkar.
mesela ne gibi özellikleri var hocam diğer nokialara göre hızlımı bari
mesela ne gibi özellikleri var hocam diğer nokialara göre hızlımı bari