Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
Amcam irakta 850 tlye aldi faturali hemde iki yil garantili guzel ulkemin guzel insanlari neden boyle yapiyor anlamadim gitti yetmezmi artik her seyin en pahalisini biz aliyoruz....

punisher123

punisher123

Üye
başka sıradanlık abidesi bi Telefona 2500 tl verince çok değil,Devrimsel kameralı nokiaya 1500 verince çok..

• Beğen
Tepkiler: ahmetdemircim
pRime.

pRime.

Üye
Amcam irakta 850 tlye aldi faturali hemde iki yil garantili guzel ulkemin guzel insanlari neden boyle yapiyor anlamadim gitti yetmezmi artik her seyin en pahalisini biz aliyoruz....

haklısınız da herkesin yurt dışından ürün getirtme şansı olmuyor malesef.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
androidci arkadaslar cok feyzli aciklamalarda bulunmuslar artik symbian ve 808'den bir sey cikmayacagini anladim yakinda 32 cekirdekli android cihazlarina gececegim. sayenizde cok sayida islemcinin hdmi fm verici kamera multitasking gibi gunluk hayatta sikca kullanilan ozelliklerden daha iyi oldugunu anladim.

o dediklerin hepsi androidte mevcut fm verici haric o kadar sacmaki fm verici kac defa denedim araba radyosunda ne bos kanal bulabiliyorsunuz nede baska dogru duzgun calismiyor

pRime.

pRime.

Üye
o dediklerin hepsi androidte mevcut fm verici haric o kadar sacmaki fm verici kac defa denedim araba radyosunda ne bos kanal bulabiliyorsunuz nede baska dogru duzgun calismiyor

olmadığını iddia eden mi var? Olup da verimli kullanabilen var mı acaba onu sorgulamak lazım. ;)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Galaxy S benim 6710s Navi'm kadar multitask yapamıyorsa bu onun sorunu. ayrıca fm verici gayet iyi çalışıyor, kullanabilmek de mesele tabii.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve pRime.
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
O kamera için değer ama symbianı bitirdiler artık bi yandan da böyle düşünmek lazım.Ben N8'den sonra bıraktım nokiayı bi daha da hayatta almam gibime geliyo devir android ve ios devri.

avcitalip

avcitalip

Üye
O kamera için değer ama symbianı bitirdiler artık bi yandan da böyle düşünmek lazım.Ben N8'den sonra bıraktım nokiayı bi daha da hayatta almam gibime geliyo devir android ve ios devri.

niye :D ben nokia kendine gelirse alırım (2014-2016 gibi hani diyorlarya:naughty:)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şimdilik öyle gözüküyor ama büyük konuşmamak lazım.Zamanında ne Samsung almam diye yeminler edenler gördüm şuan Galaxy SIII kullanıpta.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

saçma oluşu senin düşüncen. oldukça kullanışlı. ben defalarca kullandım ve sıkıntı yaşamadım. e7 de yok (keşke olsaydı) ama arkadaşımın n8 cihazında var ve her gezmeye giderken kullanıyoruz.

frodobagic

Üye
Dün Baktım 808 gerçekten harika bişey Gelde alma şunu:naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
yaw onu bunu geçtimde bütün symbiancılar samsung galasi s3 e geçti htc ye geçen bir symbiancı gormedim :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve klongs
ozggurr

ozggurr

Üye
Tamam, siz haklısınız... 1 500 TL kazanmak bu zamanda çocuk oyuncağı... 1 500 TL yi veren haklıdır... Ben vermedim, veremem... O yüzden ben haksızım... Saygılar...

Ayagi yanik it gibi calisip aklinin yuzde yuzunu isine verirsen 1500 tl'yi cocuk oyuncagi gibi kazanirsin gercekten de...

Bu fiyat dusecek yakinda, 1000 tl civarinda sabitlenir uzun bir sure... O zaman almaya gucu yetenler alirsa pisman olmazlar.

• Beğen
Tepkiler: iatis

muminaydin

Üye
eski amiral gemi N8 gibi bir giriş yapmalıydı. Bu fiyat fazla

Murat Alper

Murat Alper

Üye
808 kullanan varmı aranızda kullananların istegini tatmin edermi sizce

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
mesela ne gibi özellikleri var hocam diğer nokialara göre hızlımı bari

Hocam telefon performans cihazı değil medya cihazı.Gidip bir 4 çekirdekli Android'in ya da bir Lumia'nın veyahut bir Iphone 4 ve üstünün eline su dökemez ama zaten bu cihazı alacak kişinin istediği performans değil başka şeyler olmalı.Hız konusunda eğer n73 ile karşılaştıracaksak sana ilaç gibi gelir hızı.701 ile aynı performansı verecektir hız olayında.

repcic

Üye
mesela ne gibi özellikleri var hocam diğer nokialara göre hızlımı bari

n8 göre oldukça hızlı,ana ekranlarda geçişlerde takılma yada bekleme olmuyor,navigasyon internet bağlantısı olmadan neredeyse anında senin yerini tespit ediyor,yeni uygulama olarak ta DLNA oynatıcı ve dağıtıcı modem özelliklerni eklemişler.Bir de colorzit diye bir şey var daha çözemedim.oldukça da sağlam video çekerken sert zemine (beton) düşürdüm 3 parçaya dağıldı sadece bataryanın ucunda hafif bir ezilme var, diğer taraflarında ise en ufak bir çizik dahi yok...

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Esendağlı
suat1111

suat1111

Üye
hayırlısı

Üst Alt