Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

minic17

minic17

Üye
bende de var tema efektlerı acık ıken cıkıyor

mustafa3500

Üye
bir iki temada var bende muh. tema kaynaklı

goktugguzel

goktugguzel

Üye
arkadaşlar konuya msj yazmıştım ama silinmis msjım.
bu sorunla karşılaşanlar yazılımı kendi kendilerine güğncelleyenler karşılaşıyor
cihazınızı nokia care servis noktasına götürün ve sorun çözülsün

Uploaded with
bu resim bnm kendi servis bünyesinde güncellediğim 5800'a ait
Ben kendi kendime güncelledim ama böyle bir sıkıntı oluşmadı....

--------------- Ekleme ---------------

vallahi bende normal gösterdiğin sorun bende de yok

öyle bi hata bende de yok eskisi gibi normal gözüküyo

wifiden gncellerseniz o sorun oluo ama nsu dan yeniden yükleyi secip komple yeniden yükleyin

wifi den güncelledim hiçbir sıkıntı yok.

cemorhun

Üye
Yok ki öyle bir hata !!! Hele 51.0.006 sürümü demişsin bir de... Bırak o hatayı radyoda donma RDS gibi sorunlar bile kalmadı benim cihazımda :) Valla yeni versiyon çıksa bile bu kadar kararlısını bulmuşken sanırım yüklemem :)

hilmi058

Üye
evet arkadaşlar bendede yok nokya suitten yükledim güncelledim hiç bi sorun yok

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
tema efklerini kaptın geçiomuş olmadı yazılımı tekrar yükle

Evet Bu Arkadaşın Dediği Doğru Tema Efektini Kapattığın Zaman Gidiyor Fakat Bir Simge Bu Kadar Büyük Hadise Yaratmamalı Sonuçta Telefon Çalışyormu Sorunsuz Babalar Gibi O Önemli Olan ;)

bskntmn

Üye
Slm arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5800ı alalı daha bir ay olmadı. V51 güncellemesi çıktı wi-fi den yaptım. Hardformat da yapmadım. *#0000# dan baktığımda yeni güncelleme bulamadı, ama hala yeni yazılım güncellemelerinde görüyorum.
-Dün yaptım bu işlemi ve gece şarja taktım. Şu anda tek çubuk kaldı. Hiçbir şey açık olmadığı halde şarj inanılmaz hızla gidiyo.
-Ekran sürekli dönüp duruyor, sensör kafayı yedi.
-Ama internet konusunda baya memnunum onda sorunum yok.
Uzun lafın kısası sensör ve özellikle de şarj sorununu nasıl halledebilirim? İlla format mı atmam gerek?

(Not: Kulaklık ve ses düzeyinden de şikayetçiydim ama biraz sert davranınca kulaklık tam giriyormuş:d: Şimdi süper ses çıkıyo :)) )

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
telefonumu şimdi aldım garantiden. Versiyon yenilenmiş. kendi yenilediğimdede , servisin yenilediğindede böyle bir sıkıntı yok ;)

rusnam23

Üye
bende yok kendim yükledim bu versiyonu

sorguc

Üye
merhabalar,telefonuma yeni yazılımı yüklemek istiyorum,ama bir türlü olmuyor nedendir anlamadım yazılımınız zaten güncel diyor,nokia servisine gittim ama kimseleri bulamadım,2 haftadır gidiyorum,kimseler yok bu hafta da eğitime gitmişler yeni yazılımda neler var bilen varmı bu arada

traum07

Üye
benim de normal v 51.0.006

disconnect58

Üye
bendede son sürüm yüklü ama normal çerçevesiz

ixxet_20

Üye
valla bnde var.telefon daha dun nokıa nın merkezınden geldı.demekkı var bır sorun...

masukolmez

Üye
selamarkadaşlar 5800 v51 yükledimsadece 2 dil var türkçe yok türkce dili yüklemesi konusunda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

enesonen

Üye
Beyler bende V51 var ve eskisi gibi normal??? bi değişiklik yok yani seninkisi gibi beyz değil

tugrul41

Üye
bende böyle bir sorun yok yeni güncelledim:megafon:

olcisogulcan

Üye
off amma dert oldu ama haaa

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ARKADAŞLAR BEN SORUNU ÇÖZDÜM GİBİ YANİ BUG OLAYI, TEMA EFEKTİ AÇILINCA O HATA ÇIKIYO AMA TEMA EFEKTİ KAPALIYKEN ÖYLE BİR SORUN YOK. YORUMLARI OKUMADIM. EĞER BULDUYSANIZ AF OLA. saygılar...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim v51 yükledim bende de olmuştu aynısı Telefonu orjinal ayarlarına dönderdim düzeldi. Saygılar.

Üst Alt