Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet. çünkü tema efekti devre dışı kalıyo, tekrar aktif edince geliyor .

5800_AG

5800_AG

Üye
arkadaşlar ben kendim güncelledmde bendeki de gayet normal öyle bir sorun yok

ikarus62

Üye
arkadaşım bendede yok evde kendim yükledim her hangi bi sorun yok gayet normal temalardan kaynaklanabilir.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
tema efektini açın gelir

tkncr

Üye
Bendede yok Boyle bır sorun gayet Normal Neden acaba?

5800_AG

5800_AG

Üye
arkadaşlar ben biraz kurcaladm bu hatayı.. sadece tema efektleri açık olduğunda oluyor kapatınca normal haline dönüyor

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
arkadaşlar ben biraz kurcaladm bu hatayı.. sadece tema efektleri açık olduğunda oluyor kapatınca normal haline dönüyor
kardeşim zaten 2,3 kez yazdım biraz okusan anlardın bide ''biraz kurcaladım'' demişsin... :off:

sukruege

Üye
Bende böyle bir sorun yok. Ayrıca tema efektleri kapalı.

furky06

Üye
link tekini yaptıktan sonra müzik çalarda bul seçeneği geliyo mu arkadaşlar şuan bnm gördüğüm tek sorun o bakşa varsa söyleyin de konturol edeyim şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

S.O.S yok mu cevab veren arkadaşlar

Dtn

Üye
Link yok neyden bahsediyorsun bilmiyorum da,bul seçeneği birkaç versiyondur yok.

memoli79

memoli79

Üye
ben kendim güncelledim bilgisayarla tema efektleri açıkkende kapalıyken de fark yok eskisi gibi

ZaLim_FiRaRi42

ZaLim_FiRaRi42

Üye
Aynen Kardesim Hic Güncellemeseydim keskem

umut_5800

umut_5800

Üye
arkadaslar bendede aynı sorun vardı v51 yaptım ve orası beyazdı telefona acılırken 3 tusa ve acma tusuna basılı tutyosunuz kendisine format atıyo ve sorun ortadan kalkıyo ben kendı telefonumda denedim oldu su anda o bug duzeldı

--------------- Ekleme ---------------

tema efektini açın gelir

kardes dedıgın dogruda o zamanda sarj yetısmıyo :evet:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
hayır tema efekti açısından değil, o hatanın nasıl oluştuğunu yanİ sorun tema efektinde olduğunu göstermek amaçlı :oke:

Mc.SouL+

Üye
Bnde 5800 KuLLanıorum ama Bnmkide NormaL V51 0Lmasına ragmen Ama Arada Tus Kilidini Acarken birden kapanıyor titriyor bataryayı cıkartıyorum tekrar takıyorum düzeliyor. ???

keops31

keops31

Üye
abi sadece hata orada mı sanıyorsunuz? mp3 player de once kı surumunde arama secenegı vardı fakat son surumde arama secenegı yok.Ayrıca nokıa destek hattına bıldırdım aradıLar:d tekrar surum cıkacakmıs ßılgınız olsn.Eger bunu baska payLasan oLduysa okumadım yorumLarı :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bnde tle güncelleyeli 28.10.2010 tarihinde güncellemedim biraz geç oldu ama neyse başka bir tema ile yaparsanız o hata gidiyor ayrıca telde baya bir hız artışı oldqunu farkettim

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Abiler bendede son güncelleme yüklü fakat böyle bir sorun yok.sendeki sorun tema değişikliğinden kayanklanıyor olabilir mi.özel mesaj at

aliakdemir

Üye
Beyler sorun temadan kaynaklanıyor orjinal tema kullanın

must_90

must_90

Üye
tema efeklerini açarsan orası öyle oluyor.kapatınca o zımbırtı gözükmez :D

Üst Alt