Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
v 51 de daha neler görücez adamlar bi yandan düzeltiyor diyeryandan göçertiyor

kara31kara

kara31kara

Üye
Evet Bendede Var Ya Artık Kullanıcaz Bi Müdeet Böyle Ama Benim Bİ RİCAM VAR 5800 dokunmatik ekran spidersolitare bulamadım ya =(

gsad

Üye
arkadaşlar bu yeni versiyonu yükledikten sonra internete girerken daha önceki bi sayfaya dönmek istediğimizde karşmıza çıkan küçük sayfacıkların dışında kalan alan beyazdan griye döndü.sizde de böyle mi

okan5300

Üye
bendede varr :( pff çok iğrenç duruyoo :(

--------------- Ekleme ---------------

bir süredir v51.0.006 kullanıyorum.
bu sürümde benim karşılaştığım problem pil gösterge çubukları düzgün çalışmıyor.
şarj var gibi gözüküyor (mesela 5 çubuk) ama telefonu bir kapatıp açınca şarj 2 çubuğa düşüyor.

çoğu zaman da açılışta nokia ekranından sonra tam sim şifre ekranı gelecekken telefon kendini tekrar kapatıyor.

bu sorunları yaşayan var mı?

bendede şarj ile ilgili sorun varr :( şarjı dolduruyorum teli kapatıp açıyorum 1 yada 2 çubuğa düşüyo :( diğer sorun bende yok :P:

dodge90

Üye
böyle boş işlerle uğraşmayalım lütfen başka şeylere yoğunlaşalım (bkz.5800 xm şarj sorunu)

aaa7878

Üye
hayır yok :S

Soneday

Soneday

Üye
Bu hata olsa olsa,kendi temasında olur,yazılımsal bir sorun değil :)

gocemenb

Üye
bir süredir v51.0.006 kullanıyorum.
bu sürümde benim karşılaştığım problem pil gösterge çubukları düzgün çalışmıyor.
şarj var gibi gözüküyor (mesela 5 çubuk) ama telefonu bir kapatıp açınca şarj 2 çubuğa düşüyor.

çoğu zaman da açılışta nokia ekranından sonra tam sim şifre ekranı gelecekken telefon kendini tekrar kapatıyor.

bu sorunları yaşayan var mı?
cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm. açılış problemlerim yok oldu :)
şarj/pil göstergesi de düzeldi gibi...

extra38

Üye
ben 5800 v51.006 versiyonunu kullanıyorum orjinal temada böyle bir hata yok senin telefonunda virüs vardır

rinti

rinti

Üye
ben kırmızı kullanıyorum atnı güncellemeyi kullanıyorum hiç bir problem yok bende çok şükür

yakamoz56

Üye
aynı sorun bende de var.ayrıca eskisi gibi müzik çalarda ''bul'' seçeneği yok oldu.normal telefonda bul seçeneğinde sorun yok ama müzik çalarda bul seçeneği yok.sanırım buda hatanın bir parçası !....

allavatar2

Üye
slm ya bu hard format nedir nasıl yaapılır

mucoli

Üye
valla bendede yok

SiLenT™

Üye
Kardeşim aynı sorun bende çıktı bi arkadaş açıklamış sen güncelleme yaparken hata yapmışsın linkini vericem adamın dediklerini yap bn denedim bende varkı bide xm tuşu varya oda çalışmıyodu hepsi düzeldi hızlandı rahatladı telefon buyur link : sayfaya girilmiyodu bende önbellekten baktım ama fart etmz sonuçta 24 saat felan da hikaye yap hemen düzelir

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar v51 red türkiye dil kodu ne bulamadım varsa link.teşekkürleer

alayına yalı

alayına yalı

Üye
bende de bu sorun var hemen gönderdim şikayet mesajı

bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
bende az önce yükledim bisıkıntı yok