Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
Soruma Cevap Verebilcek Biri Varmı ?

benim görebildiğim iki fark var birincisi telefonun hızı artırılmış bu farkedilir derecede hiç yoktan benim telefonumda öyle, ikincisi dokunmatik daha iyileştirilmiş ama çok fark yok ki zaten genel içerikli bi güncelleme değil ara güncelleme. büyük beklentiler v60 a saklandı ama nasıl değişmelerle gelir bilemiyoruz. sadece yayınlanmasını bekliyoruz

tanerap

Üye
Teşekkürler Kardeşim bende Bunları Farkettım zaten peki V60 Son'mu ?

YsF_90

YsF_90

Üye
başka bi fark yok benim görebildiğim. büyük ihtimalle son olacak v60 genelde öyle yazıyor forumlarda ama bilemiyorum nokia ne yapar

tanerap

Üye
Eğer Son Olucaksa Biraz Daha Geç Çıksın Fakat Gerçekten İşimize Yarayan Bi Güncelleme olsun Öyle Değilmi Farklar olsun

YsF_90

YsF_90

Üye
elbette nokia güzel bi jübile yapacaktır o yüzden fark olacaktır ama ne kadar nasıl farklar olur bilmiyoruz. bazı söylentiler var ama yazılım yayınlanmadan da kesin konuşamayız. hayırlısı olsun ama bu telefon beni nokiadan soğuttu çok sorun yaşadım inşallah son versiyonla düzelir yoksa nokia bitmiştir benim için

SilentOne

SilentOne

Üye
way be bole bir hata hee aman tema efeqini kapat dedinldiqi olursa tmm bn daha v50 deyim v60 bekleyecem

clubnokia

clubnokia

Üye
Arkadaşlar cihazı NSU yada FOTA ile güncelleyenler bu problemle karşılaşabiliyor.
Fakat phoenix ile güncelleyebilirseniz böyle bir sorunla karşılamıyorsunuz. Phoenix ve fls5 destekli üncelleme sadece nokia care servislerde.
işte size görüntü:
Uploaded with

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
konu açıcak yermi arıyosunuz nedir yaw....:hmmm:hmmm

clubnokia

clubnokia

Üye
konu açıcak yermi arıyosunuz nedir yaw....:hmmm:hmmm
üzerime alındım ve ne alakayla cvp veriyorum.
bu sorunu yasıyan arkadaşlar güncellemeyi kendiniz yaptıgınız için böyle
En iyi guncelleme ve performans almanızı saglıycak güncelleme servis noktalarının yaptıgı guncellemelerdir.
sorundan kurtulmanın kesin çözümü servislerde.
Gün içerisinde benzer işlemlerden defalarca yaptım ve servis bğnyesindekş gğncelleme böyle bir sorun yasanmasını önlüyor.
NSU dan kendim güncelledim ve aynı sorun cıktı.
Sorun eski rğsğrğmğn ğzerşne yğkleme yapmanızdan kaynaklanıyor.

spartacus20

spartacus20

Üye
kim çıkarıyo bole sacma sapan sorunları ya bende guncelledım v51 kullanıyorum cok memnunum telım cok hızlandı v51 de hata var dıyen arkadasım dogru guncellememıs koskoca nokia hata yapcak ha puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Barbo2

Barbo2

Üye
v51 de sestede artış var azda olsa olumlu bir gelişme benim kuzenim amerikada 5800 kullanıyor muazzam ses var arkadaşlar burdakilrde avrupa birliği yüzünden kısık kullanmak zorunda kalıyoruz eğer duysaydınız o 5800ın sesini kulaklarınıza inanamazsınız

levasinay

levasinay

Üye
evet kesinlikle dogru tema efektlerini acınca oyle oluyor ama asagı dogru kaydırınca duzelıyor

gsad

Üye
arkadaşlar daha önce internette gezinirken daha önceki sayfaya gitmek istediğimde önüme gelen küçük sayfacıkların dışında kalan alan beyazdı şimdi yeni versiyonla gri oldu..sizin de öyle mi

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

Sorun gerçekTen iLginç.Bu böLümü iLk açTığımda ekrandaki gibi.Yana yaTırınca (Landspace) düzeLiyor.Tekrar dik TuTunca yine bişey yokmuş gibi Temiz görünüyor =D

Nokia buLur bi çare :oke:

moon_42

Üye
sorun tema efektinin açık olmasından kaynaklanıyor..

tema efektini kapatın düzeliyor..

ayrıca çok bir sorun değil kesinlikle..

v51 ile telefon canavar gibi hızlandı..

takılıp kalmayın böyle küçük şeylere..:)

SilentOne

SilentOne

Üye
hani ole abartacak bişeydo yok bnce

JayJayyy

Üye
biraz can sıkıcı ama v60 la düzelir heralde.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende güncelledim ama bir problem yok kardeş...

petrucci82

petrucci82

Üye
müzik çalara bul seçeneği tekrar geri getirilmeli bence

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben teli hackledim rom patch lerden de açık uygulamaları göster seçeneğini kapattım öle bir seçenek çıkmıyor ne güzel..zaten ben 5800 ı ilk aldığımda en gereksiz bulduğum seçenekti o..sonuçta menüye uzun basınca geliyor zaten açık uygulamar..ya da handy taskman kurun kurtulun..ayrıca altta çalışan herşeyi gösterir handy taskman ve bölece ram konusunda daha ayrıntılı bilgi alırsınız ve tel in performansını artırırsınız

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Denendi. Efektler açıkken oluşuyo. Sorun teşkil etmiyor.

Üst Alt