Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!
Sponsorlu Bağlantılar
woflrain
Üye
ya sizde çılknı çıkarmısınız yok care git falan sanki çokmu lazım o şekil ne zararı var kendinize iş çıkartıyonuz hala bi n gage yok su telde kimsenin sesi çıkmıyo neymiş şekilde kare varmıs hadi ordan
sasagi
Üye
bende daha bugün güncelleme yaptım. Öyle bir sorun yok şekil ilk resimdeki gibi.
Ninjaemos
Üye
Ben Onu Telefondan yazılım Güncellmeyi Kullanınca Karşılaştım Menu Çubuğunu Yukarı Aşağı Oynatınca Gidio O
brawaturk
Üye
arkadaşım bendede yok gösterdiğin problem bence bi hard formatı sende denesen iyi olur
Cezzbedici3
Üye
menüyü aşağı yukarı oynatınca gidiyor evet ama sadece simgesi değişiyor yani yine dokununca açık uygulamalar çıkıyor. Şimdi bunda hata diye konu açılacak ne var ki :S
Barbo2
Üye
esas bug klavyede tuşlarda bazen sarı bazen kırmızı renkte bir çizgi çıkıyor tekrar basınca harfe kayboluyor v51 den önce yoktu bu hata
simaros
Üye
bu konu nezaman gidecek yaw bir aydır var
burhan-0652
Üye
bendede öylebi hata vermedi ( bug ) nedir?
qwers
Üye
ya bi ayarlar-kişisel - temalar - genel e gel kullandgın tema nın üstüne gel sonra tema efektlerini kapalı yap bunu bi dene belki yardımcı olur
ali6761
Üye
bnmmm kındeeeeeeee yokkk arkadaslarr
L'italiano
Üye
takıldığınız şeye bakın
kolcucan
Üye
Bende normal telefoncudan attırmıştım öle bug wardı kend
m nokiadan güncelledim şimdi normal rahat olun beyller
anectodist
Üye
bendede aynı sürüm var ama hata yok
serkanergezer
Üye
wallaha kardeşim bende de yok o hata.. bi hard format at cihaza
iboo_58
Üye
benim 5800 da dedidğin gibi bug yok gayet normal
hilmi058
Üye
hiç alakası yok bence bende V51.006 yeni yükledim nokia suitten ama benimki orjinal haliyle görünüyor bence yükledigin yazım cakma olmasın
chamicals
Üye
cok büyük bir problemmiş . Beyaz hali benim hoşuma gidiyor .bu telefonunu o kadar çok problemi var k bu devede kulak kalır
Zafer Arslan
Üye
benim telefonda da var ama şunu farkettim sen söylemişsin gerçi ama tema efektlerini kapatınca gidiyor anlamdım nasıl bir şey.....
çok düz mantık olacak ama o işaret efektlerin açık olduğunu yani aktif olduğunu gösteren bir uyarı olmasın(çok saçma oldu ama olabilir)
Zaman_yolcusU
Üye
sorun yok XD
BAYGENC
Üye
Bende aynı sürümü kullanıyorum benimki gayet sakin problem yok yüklerken hatalı yüklemişsiniz sanırım..