Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

woflrain

Üye
ya sizde çılknı çıkarmısınız yok care git falan sanki çokmu lazım o şekil ne zararı var kendinize iş çıkartıyonuz hala bi n gage yok su telde kimsenin sesi çıkmıyo neymiş şekilde kare varmıs hadi ordan

sasagi

Üye
bende daha bugün güncelleme yaptım. Öyle bir sorun yok şekil ilk resimdeki gibi.

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Ben Onu Telefondan yazılım Güncellmeyi Kullanınca Karşılaştım Menu Çubuğunu Yukarı Aşağı Oynatınca Gidio O ;)

brawaturk

Üye
arkadaşım bendede yok gösterdiğin problem bence bi hard formatı sende denesen iyi olur

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
menüyü aşağı yukarı oynatınca gidiyor evet ama sadece simgesi değişiyor yani yine dokununca açık uygulamalar çıkıyor. Şimdi bunda hata diye konu açılacak ne var ki :S

Barbo2

Barbo2

Üye
esas bug klavyede tuşlarda bazen sarı bazen kırmızı renkte bir çizgi çıkıyor tekrar basınca harfe kayboluyor v51 den önce yoktu bu hata

simaros

simaros

Üye
bu konu nezaman gidecek yaw bir aydır var

burhan-0652

Üye
bendede öylebi hata vermedi ( bug ) nedir?

qwers

Üye
ya bi ayarlar-kişisel - temalar - genel e gel kullandgın tema nın üstüne gel sonra tema efektlerini kapalı yap bunu bi dene belki yardımcı olur :)

ali6761

Üye
bnmmm kındeeeeeeee yokkk arkadaslarr

L'italiano

L'italiano

Üye
takıldığınız şeye bakın :D

kolcucan

Üye
Bende normal telefoncudan attırmıştım öle bug wardı kend
m nokiadan güncelledim şimdi normal rahat olun beyller

anectodist

anectodist

Üye
bendede aynı sürüm var ama hata yok

serkanergezer

Üye
wallaha kardeşim bende de yok o hata..:hmmm bi hard format at cihaza

iboo_58

Üye
benim 5800 da dedidğin gibi bug yok gayet normal

hilmi058

Üye
hiç alakası yok bence bende V51.006 yeni yükledim nokia suitten ama benimki orjinal haliyle görünüyor bence yükledigin yazım cakma olmasın

chamicals

Üye
cok büyük bir problemmiş :). Beyaz hali benim hoşuma gidiyor .bu telefonunu o kadar çok problemi var k bu devede kulak kalır

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
benim telefonda da var ama şunu farkettim sen söylemişsin gerçi ama tema efektlerini kapatınca gidiyor anlamdım nasıl bir şey.....
çok düz mantık olacak ama o işaret efektlerin açık olduğunu yani aktif olduğunu gösteren bir uyarı olmasın(çok saçma oldu ama olabilir):hmmm

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
sorun yok XD

BAYGENC

Üye
Bende aynı sürümü kullanıyorum benimki gayet sakin problem yok yüklerken hatalı yüklemişsiniz sanırım..

Üst Alt