Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

memetx

Üye
tel e format at geçer ben de de öyleydi format attım geçti sürüm aynı kalıyor

darkness.wc3.

Üye
bende güncelleim kardes bende öyle bir sorun yok dediin gibi orjinal tema kullanıorum ama eskisi gibi bi değisiklik yok :)

cemorhun

Üye
Yok ki öyle bir hata !!! Hele 51.0.006 sürümü demişsin bir de... Bırak o hatayı radyoda donma RDS gibi sorunlar bile kalmadı benim cihazımda :) Valla yeni versiyon çıksa bile bu kadar kararlısını bulmuşken sanırım yüklemem :)

Kendi kendimi yalanlıyorum tema efektleri ile o lanet beyaz kareye mahkumuz :) Yeni versiyon isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :)))

redon8564

Üye
bende gayet düzgün çalışıya arkadaşım senin telefonda bi hata var bence ortalığı velveleye verme

muxo

muxo

Üye
onun çözümü var. farklı bir tema kullandıgın zaman. sorun ortadan kalkıyo.bu kadar basit..

cengilo

Üye
bende denedim normal gözüküyor.hiç bir sorun bulamadım.yazılımı kendim attım pc den download etmedim.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu benimde çok canımı sıkıyor .s

Zaferme

Üye
tema efektini acinca oyle oluyor

stopaj

stopaj

Üye
evet tema efektlerini aç görürsün

fatikngage

fatikngage

Üye
katılıyorm arkadaşm

SilentOne

SilentOne

Üye
tema efeklerini kapatın geçer

azazil12

Üye
arkadaşlar bende bi 5800 var, bi kere telefona virüs girdi sonra hafıza kartını biçimlendirdim, bu sefer de sis dosyalarını açmıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
telefona hard format at

metehan_1

Üye
elimdeki 5800 xM daha dün aldım ve seçeneklerde dedigin şey bende yok normal yıldızımsı bi şekil var normal yani.. : S

Üstat

Üye
birde şöyle bişey var yatay ekranda saat sorunlu.

darkness.wc3.

Üye
arkadaslar smdi frkına vrdm tema efektlerini acarsanız ole oluyor acmazsanız öyle bir sorun yok ozmn kapayın ki cok byk bir problemdeil zaten bi dahaki versiyonda düzeltirler onu v6 cıkıo zati yakıda

--------------- Ekleme ---------------

tam olarak tarih bilmiyorum ama v6 ne kadar zaman sonra cıkacak yakın bir tarih verebilecek varmı???

tolga342

Üye
arkadaşlar 52.0.0007 sürümü çıkmış onda düzelmiş bi şekilde

baytar116

Üye
ben en son sürümünü yükledim 52.0.007 yine hata var ne yapmamız lazım bilen varmı

mcetin55

mcetin55

Üye
Bug flan degil Tema efklerni açınca ckıyor o beyazlık ama tema efklerni kpat dzelyor.

Üst Alt