Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!
Sponsorlu Bağlantılar
predator82
Üye
bende 5800 XM var, telefonumun hafıza kartı ve sim kartındaki bilgiler kaybolmadan telefonun kendi güncelleme menüsünden güncellesem yeni versiyonu, telefonun hafıza kartındaki resim ve videolarla sim kartındaki rehberler silinirmi?
TheDarKinq
Üye
bende böyle bir hata yok baktım herşey normal
predator82
Üye
sorumu bilen varsa acil cevaplarsa sevinirim. birton proğramla yapamayacağım için direk telefonumun internetiyle güncellemek istiyorum, ?? bir sorun çıkarırmı yada telefonumun dili Tr olarak kalırmı?
DYNAMIXX
Üye
hç bşe olmuyor güncelleyeblsn.
predator82
Üye
teşekkür ederim DYNAMİXX, eminmisin bir sorun çıkarmadığına, sonra telefonumun İngilizce olmasını istemiyorum, sonra rehber kayıtları var bir ton silinirse ayvayı yedim,
Davulbaz
Üye
silinmez dostum emin olabilirsin
JayJayyy
Üye
güncellemeden sonra hard format atmazsan tlf oturmaz.buda herşeyin silinmesi demek.
Ve-ReM
Üye
telefonun bütün ayarlarıyla oynarsan her türlü bug a rastlarsın
DYNAMIXX
Üye
predator82.kardeş sende dosya yönetiye gr yedekleden istedgn şeyleri hafıza kartına yedekle kşisel ayarları ble.snra guncellemeden snra hart format atman lazm version otursun tlfna yoksa farkedmezsn dğşikligi. Snra tekrar geri yukle hafıza kartını bçimlemdikten snra hç bse olmaz tle format we guncellemeyle.