Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

predator82

predator82

Üye
bende 5800 XM var, telefonumun hafıza kartı ve sim kartındaki bilgiler kaybolmadan telefonun kendi güncelleme menüsünden güncellesem yeni versiyonu, telefonun hafıza kartındaki resim ve videolarla sim kartındaki rehberler silinirmi?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bende böyle bir hata yok baktım herşey normal

predator82

predator82

Üye
sorumu bilen varsa acil cevaplarsa sevinirim. birton proğramla yapamayacağım için direk telefonumun internetiyle güncellemek istiyorum, ?? bir sorun çıkarırmı yada telefonumun dili Tr olarak kalırmı?

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
hç bşe olmuyor güncelleyeblsn.

predator82

predator82

Üye
teşekkür ederim DYNAMİXX, eminmisin bir sorun çıkarmadığına, sonra telefonumun İngilizce olmasını istemiyorum, :( sonra rehber kayıtları var bir ton silinirse ayvayı yedim,

Davulbaz

Davulbaz

Üye
silinmez dostum emin olabilirsin

JayJayyy

Üye
güncellemeden sonra hard format atmazsan tlf oturmaz.buda herşeyin silinmesi demek.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
telefonun bütün ayarlarıyla oynarsan her türlü bug a rastlarsın

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
predator82.kardeş sende dosya yönetiye gr yedekleden istedgn şeyleri hafıza kartına yedekle kşisel ayarları ble.snra guncellemeden snra hart format atman lazm version otursun tlfna yoksa farkedmezsn dğşikligi. Snra tekrar geri yukle hafıza kartını bçimlemdikten snra hç bse olmaz tle format we guncellemeyle.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Soruma Cevap Verebilcek Biri Varmı ?

tarayıcı hızlandırılmış ve güncellenmiş
mail for exchange güncellenmiş
performansta iyileştirme yapılmış
titreşim hassaslaştırılmış

kartal158

kartal158

Üye
ay olsa ne olmasa ne

llovell

llovell

Üye
V51 yaptım surumunu galerı ve ıslem kaydı sımgesıne tam ortasına tıklayınca acmıo sımgenın soluna tıklayınca acılıo lanett olsun yha

halilfirat

halilfirat

Üye
ewet bende farkettim ama telefonda bir soruna yol açmıyor yinede hatalı bir sürüm bildirilmesi gerekiyor bncede nokia ya

predator82

predator82

Üye
yeni sürümünü yükleyen varsa olumsuz olan telefon davranışlarınız yazarsanız sevinirim, yeni sürümü yüklemeye kararsız kaldım...

kilisli822

kilisli822

Üye
2. bug cihazın reset atması arttı.

you're

you're

Üye
valla arkideşler bhen mennunum şahsen phone performanı da çok süper valla ben öyle bi srun yaşamadım:ehe

CavalrymaN

Üye
:off:

ibibiq

ibibiq

Üye
sorun yok da kamerayı ne zaman düzeltecekler yaaaaaaaaaaaaaaaa

shadow warriors

Üye
kardeş ben de yükledim hiç bir sorun yok

mimit1981

Üye
50 yerde yazmışsssın ne var bende de öle saçma sapan milleti baktırıyosun bug varmış var sa var kırık mısın sen

Üst Alt