yaa arkadasım sakamısın sn yaa bn bir sa.ttr sna diorum ki bu romu bn nereye kopyala yapıstır dicem bana xplore programıyla e ve c ye sys bin dosya altına at deme böle bi dosya tlfnumda yok olmadıgı gibide yeni klasör acamıyorum anladın mı ee simdi nereye kopyala yapıstır dicem
işte sorun da burda zaten xplorela atamıyorumolmazmı arkadasım var var hemen atıyorum 1 dakka bekle oke
AL ISTE ARAKDASIM SANA LINK BU YAMA ICINDE KI KISIM HACK ICIN GERAKLI OLAN DOSYALARI YANI ROMUN TELE KURULDUKTAN SONRAKI DAGILIMI
SANA LAZIMLI OLAN KISMI ISE SOLE YAPACANNN
BU SANA VERDIGIM KLASORLERDEKI sys\bin ALTINDAKI patcher.ldd VE patcherShadow.ldd YAMALARINI TELEFONUNA YOLLA SONRADA X-PLORE ILE C:\sys\bin VE E:\sys\bin ALTINA AT VE TUMUNE EVET DE OKADAR
KOLAYGELSINNNNN
İŞTE LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
bekle bıraz sonra o sıstemıde atacam okeee sadece sıstem kurarak o efektı kurabılırsın oke bekle
ya yeter yaa deli olacamm off hafıza kartını biçimlendirdim sonra rompackta silinmiş snra geri gelsin die yine format attım geldi ama buseferde acamıorum ne yapmam lasım snide bugün çok kızdırdım ve çok yordum ama son sorum olsun buu
işte sorun da burda zaten xplorela atamıyorum
QUEREZMA tema efekti eklenmiş mi bu yazılımda benm tlf da orjinali var,cvp vermedin???
[email protected] özele gerek yok al da çöz bnim şu olayı yaa
arkadaşlar tema efekti için cz aktifleştirmek gerekiyor bunu yapıncada tel reset atıyor???