Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

ossan001

Üye
yaa arkadasım sakamısın sn yaa bn bir sa.ttr sna diorum ki bu romu bn nereye kopyala yapıstır dicem bana xplore programıyla e ve c ye sys bin dosya altına at deme böle bi dosya tlfnumda yok olmadıgı gibide yeni klasör acamıyorum anladın mı ee simdi nereye kopyala yapıstır dicem

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
yaa arkadasım sakamısın sn yaa bn bir sa.ttr sna diorum ki bu romu bn nereye kopyala yapıstır dicem bana xplore programıyla e ve c ye sys bin dosya altına at deme böle bi dosya tlfnumda yok olmadıgı gibide yeni klasör acamıyorum anladın mı ee simdi nereye kopyala yapıstır dicem

SUNLARI YAPTINMI

1 SISTEMI KURUYON
2 patches KLASORUNU HAFIZA KARTINA E YE ATIYON PC SUITE ILE
3 SONRA TELEFONDAN UYGULAMALARDAN ROMPATCHER ACIYON VE ICINDE BULUNAN SADECE İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ AKTIF YAP
4 ARDINDAN ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED TELEFONUNA KUR
5 YINE TELEFONUNDAN UYGULAMALARDA ROMPATCHER ACIYON VE ICINDE BULUNAN SADECE İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ AKTIF YAPIYON VE ADD TO AUTO DIYON
6 TEMA EFEKTI ICINDE TEMALARIN OLDUGU YERE GIT VE SECENEKLERDE TEMA EFEKTINI AC

BUKADAR

BUNLARI YAPTIYSAN HALA OLMUYORSA SOLE ACIKLA TAM NERESI DIYE YARDIMCI OLAYIM OKEE

BEN EN AZ 5-6 KISIYE VERDIM BU SISTEMI HEPSI KURDU VE SUPER CALISMAKTA OKE

ossan001

Üye
heh böle iştee yaa şimdide olmazsaa sn haklısın çok özürdilerim ama napim 3 gündür ugrasıyorum artık kafayı yemk üzereyim

gokkurt

gokkurt

Üye
olmazmı arkadasım var var hemen atıyorum 1 dakka bekle oke

AL ISTE ARAKDASIM SANA LINK BU YAMA ICINDE KI KISIM HACK ICIN GERAKLI OLAN DOSYALARI YANI ROMUN TELE KURULDUKTAN SONRAKI DAGILIMI

SANA LAZIMLI OLAN KISMI ISE SOLE YAPACANNN

BU SANA VERDIGIM KLASORLERDEKI sys\bin ALTINDAKI patcher.ldd VE patcherShadow.ldd YAMALARINI TELEFONUNA YOLLA SONRADA X-PLORE ILE C:\sys\bin VE E:\sys\bin ALTINA AT VE TUMUNE EVET DE OKADAR

KOLAYGELSINNNNN

İŞTE LİNK

--------------- Ekleme ---------------

bekle bıraz sonra o sıstemıde atacam okeee sadece sıstem kurarak o efektı kurabılırsın oke bekle
işte sorun da burda zaten xplorela atamıyorum

ossan001

Üye
ya yeter yaa deli olacamm off hafıza kartını biçimlendirdim sonra rompackta silinmiş snra geri gelsin die yine format attım geldi ama buseferde acamıorum ne yapmam lasım snide bugün çok kızdırdım ve çok yordum ama son sorum olsun buu

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya yeter yaa deli olacamm off hafıza kartını biçimlendirdim sonra rompackta silinmiş snra geri gelsin die yine format attım geldi ama buseferde acamıorum ne yapmam lasım snide bugün çok kızdırdım ve çok yordum ama son sorum olsun buu

arakdasım ozelden bama msn versene sana herseyı bı anlatam olsunmu sorununuda cozemmm

djmatrix

Üye
QUEREZMA tema efekti eklenmiş mi bu yazılımda benm tlf da orjinali var,cvp vermedin???

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
işte sorun da burda zaten xplorela atamıyorum

sımdı sole kesın oluyor sen ROMPATCHER acınca dll hatası verıyor sonra İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ aktıflestırmek ısteyıncede ustu carpı oluyor

valla bende bırkere yaptı ama o ılk defa yukledıgımde ole oldu sonra sana soledıgım sekılde verdıgım dosyalarla cozdum benım sana tavsıyem temız bır sıstem tekrar kurman

QUEREZMA tema efekti eklenmiş mi bu yazılımda benm tlf da orjinali var,cvp vermedin???

ekledımmm arakdasım ekledımmm benım sıstemı kurduysan tema efektı calısmıyorsa sole yap temaların oldugu yere gır ve seceneklerden tema efektını aktıf yap oke

[email protected] özele gerek yok al da çöz bnim şu olayı yaa

ekledım selimak..... dıye baslıyor

djmatrix

Üye
senn yazılım bu linkteki deil mi ???

SilentOne

SilentOne

Üye
biraz uqraştırı adamı buu

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
arkadaşlar tema efekti için cz aktifleştirmek gerekiyor bunu yapıncada tel reset atıyor???

thetekin

thetekin

Üye
nss ve nsu ile güzelce güncellendi. teşekkürler.

guero

guero

Üye
Bence Telefonu çok kasan bu tema efekt işine hiç girmeyin en sade hali ianın hepsinden güzel ve hızlı

TeHLiqe__-__

Üye
YanLış anLamayIn da Bu Hack ( tam olarak ) ne işe yarıyor... bnm gördğüm 1tema efekti güzelleşiyor..baska??

ossan001

Üye
ah bide bn şu efekti yapabilseydim hayırlısıyla halaa yapamadım offf teli hackledim ama nokia editör die bişe yapmadım yoktu cünkü abi gözünü sevim bugün msn girince bna yazda yapamalım bu efkti yaa

gokkurt

gokkurt

Üye
en iyisi format atıp yeniden düzenlemek. inş o zaman sorun çıkarmaz. sonuçları yazarım. yardımlarınız için teşekkür ederim

bybilal

bybilal

Üye
winscard.dll hatası veriyo kardeş sebebi nedir yardımcı olurmusun

Üst Alt