Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
5800 v50 hack sonrası 5800a v50 hack işlemini yaptim burda anlatılanlardan.
Maxicep.com - 5800 v50 hack sonrası fakat şu an rompatcher+ ya tıkladıgımda telefon dan bi yazısı cikiyor sonra atıyor programadan.
ne olcak şimdi hacklendimi telefon hacklenmedimi

gokhans_life

gokhans_life

Üye
arkadaşım dediğin şekilde v40 a hack attığım şekilde hack attım..atarken yada attıkdan sonra hata vermedi herşey düzgün gibiydi..ama sertifika hatası alıyorum yani hacklenmemiş sebebi ne olabilir?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
winscard.dll hatası veriyo kardeş sebebi nedir yardımcı olurmusun

arakdasım o hata ıcın gereklı bılgı ıcınde verıldı ındırısen okursan gore ceksın okeee

--------------- Ekleme ---------------

ah bide bn şu efekti yapabilseydim hayırlısıyla halaa yapamadım offf teli hackledim ama nokia editör die bişe yapmadım yoktu cünkü abi gözünü sevim bugün msn girince bna yazda yapamalım bu efkti yaa

kardes bak dun soz verdım mj alınca hemen msn ye gel bana yaz ben sana donecem oke

bybilal

bybilal

Üye
ben bayağı bi inceledim fakat pek bişe göremedim daha işin en başından hata verdi . OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programını çalıştırıyorm , ondan önce denileni harfiyen yapıyorum fakat onu başlatınca ''winscard.dll'' hatası veriyor netten buldum dosyasını systeam32 ye attım olmadı kendi gösterdiği yola atttım program flıs a yine olmadı.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Arkadaşlar aşağıda yazdıklarımı farklı bir konuda da yardım isteğim amacıyla yazmıştım buraya da eklemek istedim.Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar Nokia tarafından bana Versiyon 5.0 i yukleyebilmem için mesaj geldi.Buna istinaden aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.Sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım.Öncelikle v50 yi telefonuma normal şekilde yuklemek istediğimi belirtmek istiyorum ve hack yapmak istemiyorum

1) Telefonum v30 iken v40 versiyonunu
telefonuma türkçe olarak yükleyebilmem için product kodu değiştirerek v40'ı yükledim (Hatta telefonum navigation menu oldu). Tekrar product kodu yüklememe gerek var mıdır ?

2) Sağlıklı bir versiyon yuklemeden önce telefon hafızasını ve kart kafızasına format atmam mı gerekiyor? Yoksa sadece hard format yeterli mi?

3) Versiyon yukledikten sonra tekrar dan Java Runtime 2.02 yuklemem gerekir mi yoksa V50nin içerisinde var mıdır?

4) Versiyonu telefonumdaki yazılım guncelleme menusunden wıreless yoluyla guncellemek istiyorum.Bunun benim için herhangi bir dezavantajı veya riski var mıdır?

Bu sorularıma bilgi sahibi arkadaşlarımın cevap vermelerini yanlış duşunduğum bir konu varsa duzeltmelerini veyahut farklı önerileri varsa önermelerini sizlerden rica ederim.İlgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkur ederım.Umarım sorularımı açıklayıcı yazmışımdır.

erdenn

Üye
winscard hatası alanlar indirsinler ve C:\Program Files\ODEON\JAF'ın içine atsınlar.

omer36

Üye
arkadslar ben romda c2z4bin THUMB dosyasını isaretlerken tel donuyyo ve res atıo nedeni nedir nasıl cözebilirm ben bunu =?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadslar ben romda c2z4bin THUMB dosyasını isaretlerken tel donuyyo ve res atıo nedeni nedir nasıl cözebilirm ben bunu =?

SOYLEYE SOYLEYE DIYE DIYE ANLATA ANLATA ARTIK BIKTIM O KISIMDA SADECE IKI SEYI ACIK TUTACAKSINIZ DIGERLERINI KAPARIN YOKSA TELEFON KILITLER ACILISTA HAFIA KARTI TAKILI ISE ACILMAZ DONAR FONKSIYONLAR CALISMAZ YADA 1 SAATTE CALISIR

O KISIMDA SADECE AMA SADECE ŞU İKİSİNİ ACIK TUTUNUZ

İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+:vur:vur:vur:nono::nono::megafon::megafon:

letmax

Üye
SOYLEYE SOYLEYE DIYE DIYE ANLATA ANLATA ARTIK BIKTIM O KISIMDA SADECE IKI SEYI ACIK TUTACAKSINIZ DIGERLERINI KAPARIN YOKSA TELEFON KILITLER ACILISTA HAFIA KARTI TAKILI ISE ACILMAZ DONAR FONKSIYONLAR CALISMAZ YADA 1 SAATTE CALISIR

O KISIMDA SADECE AMA SADECE ŞU İKİSİNİ ACIK TUTUNUZ

İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+:vur:vur:vur:nono::nono::megafon::megafon:

Dün telefonuma bu sistemi attım ve format attım. Herşey yönergelerdeki gibi yapılırsa çok güzel çalışıyor ve hiçbir sorun vermiyor. Efektler de çok güzel oldu. Yalnız internet cache telefon hafızasına kaydediliyor. Önbelleğin sıkça temizlenmesi gerekiyor çünkü telefon yavaşlıyor.
güzel paylaşım arkadaşım ellerine sağlık.:yuru

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım dediğin şekilde v40 a hack attığım şekilde hack attım..atarken yada attıkdan sonra hata vermedi herşey düzgün gibiydi..ama sertifika hatası alıyorum yani hacklenmemiş sebebi ne olabilir?

Eksik yaptığın birşey var! Navifirm den dosyaları indirdin ok! ama link te verdiğim bir dosya var onu da indirdin mi?

ben bayağı bi inceledim fakat pek bişe göremedim daha işin en başından hata verdi . OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programını çalıştırıyorm , ondan önce denileni harfiyen yapıyorum fakat onu başlatınca ''winscard.dll'' hatası veriyor netten buldum dosyasını systeam32 ye attım olmadı kendi gösterdiği yola atttım program flıs a yine olmadı.

Dostum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html sayfasını ziyaret emeni öneririm. Sorununun çözümü burda. Bu hataları herkez alıyor ...

Arkadaşlar aşağıda yazdıklarımı farklı bir konuda da yardım isteğim amacıyla yazmıştım buraya da eklemek istedim.Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar Nokia tarafından bana Versiyon 5.0 i yukleyebilmem için mesaj geldi.Buna istinaden aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.Sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım.Öncelikle v50 yi telefonuma normal şekilde yuklemek istediğimi belirtmek istiyorum ve hack yapmak istemiyorum

1) Telefonum v30 iken v40 versiyonunu telefonuma türkçe olarak yükleyebilmem için product kodu değiştirerek v40'ı yükledim (Hatta telefonum navigation menu oldu). Tekrar product kodu yüklememe gerek var mıdır ?

Hiçbir değişiklik yapma ! Madem Nokia dan msj geldi. *#0000# yaz seçenekler Yeni sürüm Kontrolü yap de ve yükle. Navifirim den indirdiğin dosyalar ile flash atarak yüklemek istiyorsan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html ve http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-v5-0-005-hacked-announce-by-uydu-340908.html linklerini bir incelemeni tavsiye ediyorum.

2) Sağlıklı bir versiyon yuklemeden önce telefon hafızasını ve kart kafızasına format atmam mı gerekiyor? Yoksa sadece hard format yeterli mi?

Kartına format atman daha stabil çalışmasına yardımcı olur

3) Versiyon yukledikten sonra tekrar dan Java Runtime 2.02 yuklemem gerekir mi yoksa V50nin içerisinde var mıdır?

İçinde var. Yada olmassa yükle bea dostum.

4) Versiyonu telefonumdaki yazılım guncelleme menusunden wıreless yoluyla guncellemek istiyorum.Bunun benim için herhangi bir dezavantajı veya riski var mıdır?

YOK! Yalnız pilin altında yazan code ile telefonun sistemindeki code nin aynı olduğundan emin ol!

Bu sorularıma bilgi sahibi arkadaşlarımın cevap vermelerini yanlış duşunduğum bir konu varsa duzeltmelerini veyahut farklı önerileri varsa önermelerini sizlerden rica ederim.İlgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkur ederım.Umarım sorularımı açıklayıcı yazmışımdır.
cvp

Rompatcker 2.3 ü tekrar üstüne yükle. Hafıza kartını formatlamanı öneririm

YanLış anLamayIn da Bu Hack ( tam olarak ) ne işe yarıyor... bnm gördğüm 1tema efekti güzelleşiyor..baska??

istediğin hertürlü uyumlu program ve oyunu kurabilirsin bu sayade

ben biliyorum demedimki stn sna bilmiyorum dedim sorular sorup ögrenmek istedim sn se çok biliosun yaa şımarıosun cvp atmıosun bn bu hack olayını tema efkti için yaptım ama olmadı çünkü söylemiosun adam akllı bak kardesim böle böle yap o snm olur de bnde yapim snse bna kızıon napim bilmemek sucmu ögrenmemk suç bi anlatamadın yaa ayıp sana

dostum soru sormadan önce daha önce verilmiş cevaplara bak oku, o zaman soru sormana gerek kalmicak. Ben hiç profram bile yüklemesini bilmezken şimdi forum sitesinde öğrendiklerimi paylaşır hale geldim. Konu bile açıyorum. 4 adet orjinal konu açtım Modifikasyon ile ilgili.

arkadaşlar bu product kodu değiştirip mi flash atalım değiştirmeden mi? neden verdiniz o kodları?

Code yi değiştirirsen Nokia Updater güncellemeyi görür ve normal bir şekilde versiyon yükseltirsin.

Diğer taraftan code yi değiştirmeden Navifirim den indirdiğin dosyaların içine hack li dosyayı attıktan sonra jaf ile flash layabilirsin !

bu mesajımı dikkate alırmısınızzz

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html ve

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

sayfalarını dikkatlice incele lütfen !

harita02

harita02

Üye
slm verdiginiz hack dosyasını navi ile degiştirip jaf ile flash attım buraya kadar sorun yok tlf açıldı romp. yüklü geldi açmak istiyorum açıyorum ok diyorum ama çıkış yapıyor kendilginden.bu yüzden program yükleyemiyorum sertifika hatas alıyorum.

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
slm verdiginiz hack dosyasını navi ile degiştirip jaf ile flash attım buraya kadar sorun yok tlf açıldı romp. yüklü geldi açmak istiyorum açıyorum ok diyorum ama çıkış yapıyor kendilginden.bu yüzden program yükleyemiyorum sertifika hatas alıyorum.

dostum E:\Patches klasörü oluşturup içine Patche dosyalarını koy ve Install Server RP+ ile Open4All RP+ dosyalarını yükleyip programı aç sonra bunları aktif et sorunun çözülecek. Tavsiyem RomPatcher ı birdaha yükle , o zaman otomatik başlatma seçeneği düzgün çalışır.

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
ya bende anlamadım rom patcher senden ricam daha detaylı anlatamaz mısın

teşekkürler eline sağlık sonunda yaptım

alger

Üye
bunu deniyorum JAF programı HATA veriyor

ayhanseda

Üye
Ben de yaptım ama rompatcher i bulamıyorum. acaba kısayolu nerde?

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
Uygulamalrın içinde çıkıyor

TAQUE

Üye
Merhaba, yardımlarınızı bekliyorum sorun nerede anlayamadım;
Denemelerim Aşagıdaki konuyu baz alınarak yapılmıştır.
Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

"Navifirm" ile 5.0.005 versionu indirdim. içerisne uydu arkadaşımızın dediği gibi:
"RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını aşağıdaki linkten indireceğiniz aynı isimli Navifirm dosyası ile değiştirip flash atarsanız hackli bir v5.0.005 iniz olur.
RomPatcher+ iniz yüklü gelir !"
"RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını" 5.0.005 versionunun içine kaydettim sonra flash yaptım cihaz normal bir şekilde açıldı.

querezma arkadaşımızın:
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

paylaştığı dosyaları indirdim ve "NokiaEditor ile ; "RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" dosyasının Effect klasörünü yine
querezma arkadaşımızınpaylaştığı dosyalar içerisindeki Effect klasörü ile değiştirdim, anlatımındaki yöntem ile (resimli anlatım) Flash sorunsuz oldu ama "RomPatcher" uygulamalar içerisinde yer almıyordu ve kurmak istediğim zaman ise sertifika hatası veriyordu.

bende buradaki konuda anlatılanları yaptım ve Sorunsuz tamamladım. Fakat Effect yoktu bende yine
"NokiaEditor ile ; "RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" dosyasının Effect klasörünü editledim fakat bu seferde efekt olmadı;
Rompacker ile
"c2z ptach" i ekleyerek denedim bu sefer ise telefon reset olmaya başladı ve açıldığında rompacker'da yaptığım değişiklikler görünmüyordu.

Özet olarak işlemler bunlar söylenen herşeyi harfiyen uyguladım. yalnız; querezma arkadaşımızın Flash lama yöntemi benhde hata verdigi için:
JAF ile telefon modelini seçtikten sonra ini not found hatası veriyor ve bir sonraki aşamaya geçmiyordu.
bende:
1. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
2. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
3. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
4. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
yaparak Flashı tamamlayabildim.

Neyapmam gerekiyorda Effect'leri aktifleştirmem gerek.

SORUN ÇÖZÜLDÜ:
Efect'i Nokia editör ile kendi oluşturduğum yazılımın içine atttım,
1. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
2. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
3. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
4. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
yaparak Flashı tamamlayabildim.

ouzhan_92

Üye
nasıl günvelleme yapcaz v5 in ?? bilen özel mesaj falan atsın

Nokia 5800 v5.0.005 Hacked

baba3232

baba3232

Üye
Arkadaşlar yardımcı olacak varmı lütfen benim telefon yazılımını navifirmde bulamadım aşağıdaki
0573741: Euro2 Turkey Black RM-356

erkan esmer

Üye
Oluşan klasörü nerye atacaz onu anlamadım

Üst Alt