Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu
Nokia 5800 XpressMusic v50.0.005 Firmware yayınlandı !

Nokia 5800 XpressMusic v50.0.005 versiyonu yayınlandı. Yayınlanan bu versiyonda farklı olarak
Ovi Maps ücretsiz sürüm artık ana hafızaya dahil edildi.

- Cihazı formatladıktan sonra 75 mb hafızaya sahibiz. Bu mükemmel oldu. Ovi Maps filan gibi uygulamalara yer ayrılmayacak bundan böyle
-Workaround Niagara (SMD) DFS52.50 tabanlı ürünler için ekran modülü entegre edildi.
-
-Flash video fazı. 3.1.7 entegre edildi.
-webbrowser 7.2 mevcut
-internet tarayıcısında Kinetic scroll mevcut.
-arama yaparken dialler options seceneği eklendi.
- Ovi Senkronizasyon uygulaması geldi, Rehberinizi, notlarınızı ajandalarınızı vs senkronize edebileceksiniz.

- Ovi Mağazanın en güncel versiyonu sisteme dahil edildi. Buna da yer ayrılmayacak

- Müzikçalar değiştirildi ve görsel olarak daha iyi yapıldı.

-Müzikçalar Kütüphane güncellemesi son derece hızlı ve kullanıslı.

-albümlerde otomatik ayırma özelliği eklendi.

- Rihanna uygulaması Türkçe sürümde yok. lazım da değil.

- Bariz bir hızlanma söz konusu.

ekstra olarak:
Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.
- Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.
- Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi
- Kamerada geliştirmeler yapıldı
- Telefondaki bir çok hata düzeltildi.
-Knetic scroll özelliği Menülerdede Aktif.

Ve en BÜYÜK ÖZELLİĞİ HACKLENEBİLİR FİRMWARE olması
Su an elimde turkey product code var .

0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Ama ben Navifirm den indireceğiniz dosyalar ile v40 daki gibi flash işlemi yapmanızı tavsiye ediyorum. Product code değiştirerek yapacağınız versiyon yükseltmeden sistem hatası almanız çok yüksek , başıma geldi.

RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını aşağıdaki linkten indireceğiniz aynı isimli Navifirm dosyası ile değiştirip flash atarsanız hackli bir v5.0.005 iniz olur.
RomPatcher+ iniz yüklü gelir !

• Beğen
Tepkiler: serincen, KADİR DALKILIÇ, florya27 ve 2 diğerleri

ertu55

ertu55

Üye
gerçekten hacklenebiliyomu yani helloox lamı navifirmlemi navi çok uğraştırır gibi görünüyo o yüzden denemedim

gagabm

gagabm

Üye
yapiyorum NSU ile hemen suan bakacam goruntu varsa koy.

zedge2009

Üye
NSU ile başarılı ve kolay bir şekilde V50 güncellemeyi yaptım. Daha önce de V40'ı aynı sistem ile yapmıştım. Yoksa Nokia Software Updater güncellemeleri görmüyordu. V40'daki gibi home srcreen değişikliği ölçüsünde görsel değişiklik göremedim. Demek ki daha çok arkaplan uygulamaları ve sistem optimizasyonu güncellemesi gibi birşey. Benim en çok gözüme çarpan gelişme cihazın işlem hızının artmasıdır.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

exalted55

exalted55

Üye
5800 v50 hackledim sorunsuz rompach lerde gayet guzel ve otomatık calısmakta

hatta ben @n!wa+*r™ arakdasımın vermıs oldugu tema efektını kurdum super oldu sımdılık
nokya daha ıyısını yapana kadar degıl
@n!wa+*r™ daha ıyısını yapana kadar sımdılık bu

o efekti nasl kurduğunu anlatablrmsn
??

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
efekti nereden bulucaz

fatih82

fatih82

Üye
o tema efectini eklicem bende mevut ama upload etmeyi bi becerebilirsem direkt download linki rardan cıkarın xplore yardımıyla c reourse klasörüne yapıştırın ve c2z ptach ını aktifedin tema efektlerini kapatıp açın çalışması lazım yada dosyayı nokia editör ile kendi oluşturacahınız yazılımın içine atma lazım ben öyle yaptım elimde bu tema efektinin olduğu hacklı yazılım var onuda siteye eklicem

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

o efekti nasl kurduğunu anlatablrmsn
??

efek @n!wa+*R™ arkadasımındır. ondan aldım ondan habersız vermek ıstemem...

nasıl yaptın dersen nokia editor ıle efek klasorunu degıstım okadar kendı modıfıyem yanı

bu tarz efek klasorlerı bulabılırsın netten yada @n!wa+*R™ arkadasımıza ulas o sana verır yada baska bı yontem dıyım sana http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

bulunana romu ındır nokia editorle ıcını ac ve ıcındekı efek klasorunu bıryere cıkar sonra v50 dekı romu edıtorle ac sonra yerlerını degıs sonra romu tele yukle okadar aslında cok basıl

bunları bılmıyorsan da burayı oku ama anlatan arkadas cok karısık anlatmıs okadar karısık degıl oke ;)

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0-rel-5-telefonlar-icin-5800-ozel-311331.html

ama varya telefon cok guzel olmus zaten @n!wa+*R™ fazla gıtmez super bır rom cıkarır az bekleyın oke

--------------- Ekleme ---------------

o tema efectini eklicem bende mevut ama upload etmeyi bi becerebilirsem direkt download linki rardan cıkarın xplore yardımıyla c reourse klasörüne yapıştırın ve c2z ptach ını aktifedin tema efektlerini kapatıp açın çalışması lazım yada dosyayı nokia editör ile kendi oluşturacahınız yazılımın içine atma lazım ben öyle yaptım elimde bu tema efektinin olduğu hacklı yazılım var onuda siteye eklicem

sakın sakın sakın bu efek programla degıldır modifiye ıle yapılıyor o programlar telefonu kasıyor ve kapatıp acınca hafıza kartı takılı ıken acmıyor haberınız olsun modıfıye yaparak efek verıyoruzz programla degıll

fatih82

fatih82

Üye
kardeşim ben rom u siteye verdim eğer yayınlanırsa o effect yazılımın içinde

deneye bilirsin

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
kardeşim ben rom u siteye verdim eğer yayınlanırsa o effect yazılımın içinde

deneye bilirsin

ben yıne UYARAYIM O PROGRAM TELEFONU KASIYOR VE KAPATTIKTAN SONRA ACARKEN YA ACILMIYOR HAFIAZA KARTINDAN YADA ACILINCA AFALLIYORR

fatih82

fatih82

Üye
kardeş yeni bir hacklı dosya yani rom upload ettim ama konu herhelde yöneticide takıldı affına sığınarak tekrar yazıyorum bende kenditelefonun ma yazlımın içine ekleyerek flashla hacklı yazımı yükledim bir ufak hata haricinde bir hata bulamadım ve telde kullandığım yazılımı konu açarak paylaştım ama sitede bulamıyorum yöneticide takıldı

estami

Üye
Nokia 5800 XpressMusic v50.0.005 Firmware yayınlandı !

Nokia 5800 XpressMusic v50.0.005 versiyonu yayınlandı. Yayınlanan bu versiyonda farklı olarak
Ovi Maps ücretsiz sürüm artık ana hafızaya dahil edildi.

- Cihazı formatladıktan sonra 75 mb hafızaya sahibiz. Bu mükemmel oldu. Ovi Maps filan gibi uygulamalara yer ayrılmayacak bundan böyle
-Workaround Niagara (SMD) DFS52.50 tabanlı ürünler için ekran modülü entegre edildi.
-
-Flash video fazı. 3.1.7 entegre edildi.
-webbrowser 7.2 mevcut
-internet tarayıcısında Kinetic scroll mevcut.
-arama yaparken dialler options seceneği eklendi.
- Ovi Senkronizasyon uygulaması geldi, Rehberinizi, notlarınızı ajandalarınızı vs senkronize edebileceksiniz.

- Ovi Mağazanın en güncel versiyonu sisteme dahil edildi. Buna da yer ayrılmayacak

- Müzikçalar değiştirildi ve görsel olarak daha iyi yapıldı.

-Müzikçalar Kütüphane güncellemesi son derece hızlı ve kullanıslı.

-albümlerde otomatik ayırma özelliği eklendi.

- Rihanna uygulaması Türkçe sürümde yok. lazım da değil.

- Bariz bir hızlanma söz konusu.

ekstra olarak:
Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.
- Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.
- Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi
- Kamerada geliştirmeler yapıldı
- Telefondaki bir çok hata düzeltildi.
-Knetic scroll özelliği Menülerdede Aktif.

Ve en BÜYÜK ÖZELLİĞİ HACKLENEBİLİR FİRMWARE olması
Su an elimde turkey product code var .

0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Ama ben Navifirm den indireceğiniz dosyalar ile v40 daki gibi flash işlemi yapmanızı tavsiye ediyorum. Product code değiştirerek yapacağınız versiyon yükseltmeden sistem hatası almanız çok yüksek , başıma geldi.

RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını aşağıdaki linkten indireceğiniz aynı isimli Navifirm dosyası ile değiştirip flash atarsanız hackli bir v5.0.005 iniz olur.
RomPatcher+ iniz yüklü gelir !

Resimli ve detaylı bir anlatım lütfen..?

eyup932

Üye
şimdi arkadaşım öncelikle emeğine sağlık teşekkür ederim...2 sorum olcak
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda dosyası navifirm ile çektiğimde 7 mb küsür olarak gösterio...hackli olan dosya ise 325 kb.
bir önceki v 40 sürümünn hackli dosyasıda aynı şekilde 325 kb... sorularım şunlar
1.bir hack işleminden sonra dosya boyutu bi kadar düşüyor mu?
2.yoksa v40 ın dosyası modifiye edilip v50 süsümü verildi?

açıklama yaparsan sevinirim

herkese hayırlı günler

mehce

mehce

Üye
ben yıne UYARAYIM O PROGRAM TELEFONU KASIYOR VE KAPATTIKTAN SONRA ACARKEN YA ACILMIYOR HAFIAZA KARTINDAN YADA ACILINCA AFALLIYORR
Konunun yeri burası değil ama arkadaşım animator arkadaşın verdiği modifiye v40 pro rom benim telefonda kurulu Onun romu ile gelen Rompacher programı hakkında senden bilgi istiyorum patch dosyalarıda yüklü ama bunlar ne işe yarıyor açıklamaları nasıl bulabilirim Şuana kadar hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım cahilliğimi mazur görüp beni aydınlatırsan sevinirim :oke:

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
Resimli ve detaylı bir anlatım lütfen..?

Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım da olduğu gibi aynı işlemleri yapıcaksınız. Yalnızca bu sefer Nafirim den indirilen dosyaların içine link te verilen dosyayı atın. Zaten var değiştirilsin mi uyarısına Evet olarak cevap ver ve flash işlemini gerçekleştir.

şimdi arkadaşım öncelikle emeğine sağlık teşekkür ederim...2 sorum olcak
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda dosyası navifirm ile çektiğimde 7 mb küsür olarak gösterio...hackli olan dosya ise 325 kb.
bir önceki v 40 sürümünn hackli dosyasıda aynı şekilde 325 kb... sorularım şunlar
1.bir hack işleminden sonra dosya boyutu bi kadar düşüyor mu?
2.yoksa v40 ın dosyası modifiye edilip v50 süsümü verildi?

açıklama yaparsan sevinirim

herkese hayırlı günler

RM356_0559373_50.0.005_001.dcp
RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
RM-356_50.0.005_prd.core.C00
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22

9 dosyayı da indir toplam 182 MB. Bunların içine likte verilen dosyayı at ve değiştirme sorusuna onay verip flash işlemini yap!

Nafirim i açtığında v5.0.005 sürümünü görüceksin. V40 modifiyesi değildir.

gokkurt

gokkurt

Üye
ben güncellemeyi software updaterla yaptım rom patcher hata verdi. c:\sys\bin\patcher.ldd not found hatası veriyo. bunu flaş ve format olmadan nasıl çözebilirim?? aciill

berkayciks

Üye
2 kere denedim 2sinde de hacklenmedi... diğer konudaki hack dosyasını indiriyorum bakalım ..

ozanulu

ozanulu

Üye
Arkadaşlar benim en hoşuma giden özelliği bu yeni versionun acayip hızlı bir şekilde gps uydusu bulması. daha yeni yükledim herşey sıfır; bi uydu aratayım navigasyonu açayım dedim YER'den uydu durumu dedim ve sonuç mükemmel. 10sn de buldu evet eskiden ilk kurulumda en az 8-10dk açık havada olmam gerekirdi. bu evin içinde yattığım yerden 10sn bazen çok daha kısas zamanda konumumu bulması harika bence. Paylaşmak istedim.

Not: Bu arada ayarlardan sadece tümleşik gps seçili olduğunuda belirteyimki şebeke desteksiz bukadar kısa sürede bulduğunuda açıklamış olayım.

-----------------------------------
Arkadaşlar az önce hack li sistemi kurdum fakat bi baktım gps yine ilk seferde eskisi gibi geç buluyor.
Galiba hackli dosyadan kaynaklanıyor diyip tekrar orjinal v50 firmware yükledim, ancak sonuç hüsran :(
neden böyle olduğunu düşünmeye başladım. Sonra hack yapmadan önce program artığı olmasın diye hafıza kartını biçimlendirdiğim aklıma geldi.

Burdan bu hack işleriyle uğraşan arkadaşların araştırmalarını istiyorum. acaba hafıza kartında uydu sinyallerini ve frekanslarını daha çabuk bulması için her kullanımda kaydettiği bir dosya mı var?

soket43

soket43

Üye
bende versiyon yükselttim arkadşlar ama bnde şöyle bir sorun var ekran döndürme hızı çok yavaş zar zor dönüyor sizde acaba aynımı?

Üst Alt