Merhaba, yardımlarınızı bekliyorum sorun nerede anlayamadım;
Denemelerim Aşagıdaki konuyu baz alınarak yapılmıştır.
Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu
"Navifirm" ile 5.0.005 versionu indirdim. içerisne uydu arkadaşımızın dediği gibi:
"RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını aşağıdaki linkten indireceğiniz aynı isimli Navifirm dosyası ile değiştirip flash atarsanız hackli bir v5.0.005 iniz olur.
RomPatcher+ iniz yüklü gelir !"
"RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx dosyasını" 5.0.005 versionunun içine kaydettim sonra flash yaptım cihaz normal bir şekilde açıldı.
querezma arkadaşımızın:
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ
BU LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALTERNATİF LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE
paylaştığı dosyaları indirdim ve "NokiaEditor ile ; "RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" dosyasının Effect klasörünü yine querezma arkadaşımızın
paylaştığı dosyalar içerisindeki Effect klasörü ile değiştirdim, anlatımındaki yöntem ile (resimli anlatım) Flash sorunsuz oldu ama "RomPatcher" uygulamalar içerisinde yer almıyordu ve kurmak istediğim zaman ise sertifika hatası veriyordu.
bende buradaki konuda anlatılanları yaptım ve Sorunsuz tamamladım. Fakat Effect yoktu bende yine "NokiaEditor ile ; "RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" dosyasının Effect klasörünü editledim fakat bu seferde efekt olmadı;
Rompacker ile "c2z ptach" i ekleyerek denedim bu sefer ise telefon reset olmaya başladı ve açıldığında rompacker'da yaptığım değişiklikler görünmüyordu.
Özet olarak işlemler bunlar söylenen herşeyi harfiyen uyguladım. yalnız;
querezma arkadaşımızın Flash lama yöntemi benhde hata verdigi için:
JAF ile telefon modelini seçtikten sonra ini not found hatası veriyor ve bir sonraki aşamaya geçmiyordu.
bende:
1. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
2. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
3. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
4. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
yaparak Flashı tamamlayabildim.
Neyapmam gerekiyorda Effect'leri aktifleştirmem gerek.
SORUN ÇÖZÜLDÜ:
Efect'i Nokia editör ile kendi oluşturduğum yazılımın içine atttım,
1. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
2. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
3. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
4. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
yaparak Flashı tamamlayabildim.