Nokia 5800 XpressMusic Fastest Custom Firmware - Starsoft

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
Emin misin?

aty3838

Üye
Evet

beatboxqwe

Üye
Peki o modları neden vermiş?

aty3838

Üye
Mod değil onlar dosyaları ayrı upload etmiş

beatboxqwe

Üye
Birinin boyutu 55mb diğerinin boyutu 29mb aynı dosyalar değil yani

- - - Eklendi - - -

Tamam ya pardon dosyaları ayırmış :D

- - - Eklendi - - -

Ama sadece o dosyayla flashlayamazsın ki 6 tane flash dosyası olmalı orda 1 tane var

- - - Eklendi - - -

Şimdi sizin verdiğiniz linkte tek dosya var v6 için, ama onun üsündeki dosyayı indirdim içinde 2 tane dosya var ve v5 yazıyo. Tek dosyayla flashlamak mümkün mü?

aty3838

Üye
Birinin boyutu 55mb diğerinin boyutu 29mb aynı dosyalar değil yani

- - - Eklendi - - -

Tamam ya pardon dosyaları ayırmış :D

- - - Eklendi - - -

Ama sadece o dosyayla flashlayamazsın ki 6 tane flash dosyası olmalı orda 1 tane var

- - - Eklendi - - -

Şimdi sizin verdiğiniz linkte tek dosya var v6 için, ama onun üsündeki dosyayı indirdim içinde 2 tane dosya var ve v5 yazıyo. Tek dosyayla flashlamak mümkün mü?

Benim verdiğim linktekini indirip rm-356 nın içine at flashla benim verdiğim dosyalar tam

beatboxqwe

Üye
Tam olarak türkçe yapabildin mi denedin mi peki

beatboxqwe

Üye
Peki v5mi bu yoksa v6 mı bi sorun çıkmasın?

- - - Eklendi - - -

Bu dosyaların bazıları v5 bazıları v6 sen insanların flashlarını yakmak mı istiyosun?

aty3838

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu dosyaların bazıları v5 bazıları v6 sen insanların flashlarını yakmak mı istiyosun?

Kardeşim bak videoyu izle 10.dakikada v60 yazıyor ister yükle ister yükleme 2 gündür başımın etini yedin

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bişey olmaz tekrardan orijinal v60 at j.a.f düzelir yanma felan yok nereden çıkarıyorsunuz

beatboxqwe

Üye
bişey olmaz tekrardan orijinal v60 at j.a.f düzelir yanma felan yok nereden çıkarıyorsunuz

Kardeş videonun altında bi core file var bi rofs var onları ne yapıcam açıklar mısın

- - - Eklendi - - -

Kardeş videonun altında bi core file var bi rofs var onları ne yapıcam açıklar mısın

aty3838

Üye

- - - Eklendi - - -

Kardeşim benim verdiğim dosyada hepsi var rm-356 içine at normal flashla

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 atacaksın bitece

beatboxqwe

Üye
Benim verdiğimde 6 tane var

Ben orjinal dosyaları kullanmak istiyorum onlar olmazsa seninkileri kullanıcam da bir allahın kulu denemedi mi şunu yahu bilgisayarım da servisten gelmedi hala

aty3838

Üye
Ben orjinal dosyaları kullanmak istiyorum onlar olmazsa seninkileri kullanıcam da bir allahın kulu denemedi mi şunu yahu bilgisayarım da servisten gelmedi hala

Bunda 3 dosya var ya onlari rm-356 ya at diğer 3 dosyayı da başka cfwden bul flashla

Üst Alt