Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
dostum 9 dosyayıda ındır demıssın ama navıfırmde 7 tane dosya anlamadım ben!!!:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx ve RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22 dosyalar yok
ve yaklasık 2 saattır RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyayı cekmek ıcın cebellesıyor 8mb hız 1sn 450 kb sımdıye 8 fılm ındırmıstım anlamadım walla neden???

tmm ben fazla yazmışım dostum o kadar? 7 tane indir flash at. Biraz yavaş indiği doğru!

--------------- Ekleme ---------------

kurdumm çok teşekkürler... hack ii oldu

üstadlarım bi yardım edin rompatcherda install server rp+ yı kabul ettiğimde telefon kapanıp açılıyo

sanırım sen product code yi değiştirip nokia updater ile versiyon yükselttin ondan öyle oluyordur. Tavsiyem Nafirim den indirdiğin dosyalar ile flash at !

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
abim sn çok güsel anlatmıssın yapmıssın ama bir dosya içerini koymamıssın OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 bu dosyanın içindeki programı çalıştır dessin ama bu dosyanın içinde dosya yok eksik bos klasör yazıyor lütfen bana yardımcı ol kac sa.ttr bunla ugrasıyorum sni biraz yordum ama k.b

bana dıyorsan ıcınde var emınım okeeeee

ossan001

Üye
evet sna diyorum ama vala yok onun içinde dosya bos klasör dior dediklerini yaptım en son ona geldim oda yoktu içinde buraya link olarak koyamazmısın

djmatrix

Üye
evet sna diyorum ama vala yok onun içinde dosya bos klasör dior dediklerini yaptım en son ona geldim oda yoktu içinde buraya link olarak koyamazmısın

kullandığın antivirüs prog hangisi,rar dan çıkarırken direk siliyor olabilir,nod32 trojen olarak gördü,sennki direk silmiş olabilir,korumayı kapatıp sonra rar dan çıkart.

http://uploaded.to/file/xvzbnx

bu red mi navi mi yoksa blue mu,ona göre indirelim??

ossan001

Üye
bnim virus programıda nod 32 securt silmiş olabilir durmadan tehdit var diodu nese dur kapatim öle cıkarım yaa abi ç.ok saol yaa

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bnim virus programıda nod 32 securt silmiş olabilir durmadan tehdit var diodu nese dur kapatim öle cıkarım yaa abi ç.ok saol yaa

arkadas yok bole bıse yaaa bole sacmalık olurmu yaa bende kaspersky internet security 2010 kullanıyommm yukledıgım sıstemde kesınlıkle vırus yoktur

LİNKTE SORUN YOK VİRÜS YOK SUCLARKEN KENDINIZE BAKIN KENDINIZDE EKSIKLIK ARAYINNNN

kullandığın antivirüs prog hangisi,rar dan çıkarırken direk siliyor olabilir,nod32 trojen olarak gördü,sennki direk silmiş olabilir,korumayı kapatıp sonra rar dan çıkart.

--------------- ekleme ---------------

bu red mi navi mi yoksa blue mu,ona göre indirelim??

[sıze="4"]red[/sıze]

hbibicik

Üye
dostum flash a basınca error reading phone init data hatası verıyor altta yazıo.. searching for phone kısmında.. yardımcı olurmusun ??

djmatrix

Üye
arkadas yok bole bıse yaaa bole sacmalık olurmu yaa bende kaspersky internet security 2010 kullanıyommm yukledıgım sıstemde kesınlıkle vırus yoktur

LİNKTE SORUN YOK VİRÜS YOK SUCLARKEN KENDINIZE BAKIN KENDINIZDE EKSIKLIK ARAYINNNN

[sıze="4"]red[/sıze]

ben virüs var demedim,nod32 tirojen olarak görüyor,inanmıyorsan kur bak...

rica edrim önemli deil,görevimiz :oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

BAKIN BAKLIM VİRÜS VARMIYMIŞŞŞ DANDIK PROGRAMLARLA TARATIP HERSEYE VIRUS DIYEN PROGRAMLARLA SUCLAMA YAPMAYALIM........

hbibicik

Üye
hmm flash a basarken telefonu açmak gerekiomuş ondan power on now diodu :D çaktım

volkanvlkn

Üye
aynen bendede var menülerde uygulamaların acılmasıda yavaşladı v 50 den önce daha hızlıydı neden acaba sorun nerede anlamadım???

djmatrix

Üye
ark lar yükledim ama efekt hala eskisi nie değişmedi acaba bi yardımcı olsanız?

neoteam2

Üye
Evet arkadaşlar kesinlikle oluyor bende 5 dk oldu hack yapalı v 50.0.005 hacklendi gerekli olan herşey anlatılmış doğru yapılırsa kesinlikle hackleniyor aslen aynı hack sistemi v40 ta olanlar sadece nsu ile sistem yükseltme yapınca hack işlemi devam ediyor hatırlatmada fayda var hard formatta gidiyor bu hack yöntemi

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
6 icon ev ekran temasını nasıl yükleyebiliriz yada hack dosyasıyla beraber sistemin içine gömseniz olmaz mı...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Evet arkadaşlar kesinlikle oluyor bende 5 dk oldu hack yapalı v 50.0.005 hacklendi gerekli olan herşey anlatılmış doğru yapılırsa kesinlikle hackleniyor aslen aynı hack sistemi v40 ta olanlar sadece nsu ile sistem yükseltme yapınca hack işlemi devam ediyor hatırlatmada fayda var hard formatta gidiyor bu hack yöntemi

bakın denılenı yapınca nekadarda guzel oluyor yaaa

ossan001

Üye
yaa bn bunu yapıyorum hersey düzgün gidiyor ama programı acyorum go ya bas diyor basıyorum hata verio eror yazıo off off bn çok istiyorum yaa tlfnumu haclemeyui ama yapamıyorum hata veri bnim pcnin isletim sistemi windows7 ultimate desteklemior olabilirmi veya yanlış anlamazsanız rica etsem adana bu işi yapabilecek biri varsa ücret karşılıgında bnim tlfnumu haclesin yaa nolurrr :(((((((((((((

djmatrix

Üye
yaa bn bunu yapıyorum hersey düzgün gidiyor ama programı acyorum go ya bas diyor basıyorum hata verio eror yazıo off off bn çok istiyorum yaa tlfnumu haclemeyui ama yapamıyorum hata veri bnim pcnin isletim sistemi windows7 ultimate desteklemior olabilirmi veya yanlış anlamazsanız rica etsem adana bu işi yapabilecek biri varsa ücret karşılıgında bnim tlfnumu haclesin yaa nolurrr :(((((((((((((

emülatöre sağ tıklayıp uyumluluğa gir,ordan XP service pack 2 yap tamm deyip çık böyle çalışması lazım.

Üst Alt