Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

ossan001

Üye
yaa bn bunu yapıyorum hersey düzgün gidiyor ama programı acyorum go ya bas diyor basıyorum hata verio eror yazıo off off bn çok istiyorum yaa tlfnumu haclemeyui ama yapamıyorum hata veri bnim pcnin isletim sistemi windows7 ultimate desteklemior olabilirmi veya yanlış anlamazsanız rica etsem adana bu işi yapabilecek biri varsa ücret karşılıgında bnim tlfnumu haclesin yaa nolurrr :(((((((((((((
bu mesajımı dikkate alırmısınızzz

ossan001

Üye
tmm abi deneyim yaa çok saol abii yardımcı oldugun için

ossan001

Üye
abiiiii sanaaa çoooooooook tskkürr ederimmm sayende şimdi oldu yaptımm :DDD

ossan001

Üye
abi ben bişe daha sorsam ayıp olmaz dimi :D yaa bu x-plorerle tlfndaki sys bin altına at diyor sys var ama bin yok :D dataya atsam olurmu :D

djmatrix

Üye

ossan001

Üye
simdi abim bi sys dosyası var ona klasör acamıyorum izin yok dior bide system dosyası var onada bin dosysı olusturdum ama yine olmadı :(

--------------- Ekleme ---------------

ya benim asıl sorunum rompatcher plus varya abi oraya giriyorum yesil yap dior yaa 3 tanesi yesil oluo 4.sü olmuor napacam orda anlatmıs sorun olursa sys bin altına at dio atıorum olmuo

ya lütfen bna bir cvp atın yaa olmadı 05547492484 bilen bi kişi bni çaldırsın bn hmn ararım

Tracy35

Tracy35

Üye
selam aleyküm enbaşta bu vdeo var ordakı elfek nokia 5800 v50 with theme effect speed by joker bu elfek olan o nasıl yaparız yardım edermisiniz _? veya bir bilgi :)

djmatrix

Üye
simdi abim bi sys dosyası var ona klasör acamıyorum izin yok dior bide system dosyası var onada bin dosysı olusturdum ama yine olmadı :(

ya benim asıl sorunum rompatcher plus varya abi oraya giriyorum yesil yap dior yaa 3 tanesi yesil oluo 4.sü olmuor napacam orda anlatmıs sorun olursa sys bin altına at dio atıorum olmuo

ya lütfen bna bir cvp atın yaa olmadı 05547492484 bilen bi kişi bni çaldırsın bn hmn ararım
x plore yi kur ozamn bin dosyası açabilirsin..bi de 4.sü olmuyor demişsin ohangi patch??

ossan001

Üye
explorer le yapıorum stn abi bide her hangi bir pact 3 tane işaretliyorum 4.sü işaretlenmio tlfn kapanıo acılıo öle explolerle ise sys dosyasına bin dosyası deil hiç bişe acamıorum

erdenn

Üye
arkadaşlar bu product kodu değiştirip mi flash atalım değiştirmeden mi? neden verdiniz o kodları?

ossan001

Üye
yaa lütfen biriniz yardımcı olun yaa herseyi yaptım ama bu rompactaki yamaların hepsini yesil yapamıyorum tlfn kndi kndine kapanıo sys bin dosyasına o yamaları atamıyorum xplore programıylaa 3 gündür bunla ugrasıyorum yarını yaptm tmmını yapamadım yardımcı olun lütfen

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
yaa lütfen biriniz yardımcı olun yaa herseyi yaptım ama bu rompactaki yamaların hepsini yesil yapamıyorum tlfn kndi kndine kapanıo sys bin dosyasına o yamaları atamıyorum xplore programıylaa 3 gündür bunla ugrasıyorum yarını yaptm tmmını yapamadım yardımcı olun lütfen

ya neden hepsını acıyon anlamadımmmmm
sıze lazımlı olan ıkı tane varr orada baska yokkııı neden bu ısı bılmeyenlerın sozunu dınlıyorsunuz anlamıyorummm oradakı rom ıcındekı dıger seyler farklı uygulamalar ıcındır sıze ıkı tane yanı sunlar

İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+

GERİSİNİ ACMAYIN TELEFON KILITLER YAVASLAR SACMALAR BU IKISI DISINDA HICBIR SEYI ACMAYINNN

ossan001

Üye
hee tmm o snm kusura bakma ama bn bilmiyorum ya kim ne söylerse yapıorum bna çok yardımcı oldu sag olsun ama bn bişe daha soracam bu seferde rompack tlfna kuruyorum sertifika kısıtlaması dior

tmm herşeyi yaptım çok tesekkür ederim yanlız bu tema efekti olmadı tema efektini actım ama olmadı

qerezma snin bi bildiğin yok hadi by diger arkadas senden daha ii biliyor bn bu hack programını sadece ve sadece bu tema efkti için yüklemiştim ama oda olmadı smdi tekrardan eski imzalı sürümü yüklüyorum bb

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
hee tmm o snm kusura bakma ama bn bilmiyorum ya kim ne söylerse yapıorum bna çok yardımcı oldu sag olsun ama bn bişe daha soracam bu seferde rompack tlfna kuruyorum sertifika kısıtlaması dior

tmm herşeyi yaptım çok tesekkür ederim yanlız bu tema efekti olmadı tema efektini actım ama olmadı

qerezma snin bi bildiğin yok hadi by diger arkadas senden daha ii biliyor bn bu hack programını sadece ve sadece bu tema efkti için yüklemiştim ama oda olmadı smdi tekrardan eski imzalı sürümü yüklüyorum bb

YA ARKADASIM SACMALADIGININ FARKINDAMISIN BEN KURMADIGIM YAPMADIGIM HIUCBIRSEYI BURAYA ATMAM VE YORUM YAPMAM SEN BECEREMEDIYSEN SENIN SORUNUN. KI SEN DANA O PACH KLASORUNDEKILERIN NE ISE YARADIGINI BILE BILMIYON KAFANA GORE TAKILIYON SEN DEVAM ET BOLE YAPMAYA YAPAN NASIL YAPIYOR O EFEKTI Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları BOLUMUNDE EN USTE @n!wa+*R™ VERMIS OLDUGU SISTEMIN LINKINE GIR SON SAYFALARA BAK ANLARSIN YAPAN VARMI YOKMU ARASTIRMADAN BILMEDEN KONUSMAYALIM KACKERE FORMATLAMISSIN TELINI KACKERE BU ISLEMLERI YAPMISSIN MODIFIYE HAKKINDA NEKADAR BILGIN VAR DA BENI YARGILIYORSUN SEN ANLAMADIMMM AMA NEKADAR BILDIGIN MEYDANDA BAK ROMDAKI TUM PACHLERI ACMISSIN SEN DEVAM ET OLE KULLANMAYA SEN DAHA COK SORU SORAR BIRILERINI SUCLARSINN

SON OLARKATA BU ISTE BIR USTA VARSA @n!wa+*R™

ossan001

Üye
ben biliyorum demedimki stn sna bilmiyorum dedim sorular sorup ögrenmek istedim sn se çok biliosun yaa şımarıosun cvp atmıosun bn bu hack olayını tema efkti için yaptım ama olmadı çünkü söylemiosun adam akllı bak kardesim böle böle yap o snm olur de bnde yapim snse bna kızıon napim bilmemek sucmu ögrenmemk suç bi anlatamadın yaa ayıp sana

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben biliyorum demedimki stn sna bilmiyorum dedim sorular sorup ögrenmek istedim sn se çok biliosun yaa şımarıosun cvp atmıosun bn bu hack olayını tema efkti için yaptım ama olmadı çünkü söylemiosun adam akllı bak kardesim böle böle yap o snm olur de bnde yapim snse bna kızıon napim bilmemek sucmu ögrenmemk suç bi anlatamadın yaa ayıp sana

ARAKDASIM BEN HEP YARDIM YAPMAYA CALISIYOMMM BAK BEN YARDIMCI OLMUYOM OLEMI BAK SANA BIR IKI LINK VEREM ORALARA BAK BAKALIM NELER DEMISIM BAK SIMDI

BENIM VERMIS OLDUGUM LINKTEKI DOSYAYI INDIR ICINDE BAK ANLATIM VAR HERSEYI TEK TEK VE DETAYLIIII
1
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ional-modification-61-323631.html#post2246815

2 ASAGILARA DOGRU BAK
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

3
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ware-professional-modification-60-323631.html

SON OLARAKTA BAK BUNA

İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

Üst Alt