Nokia 5800 v5.0.005 Hacked - announce by uydu

Sponsorlu Bağlantılar

gokkurt

gokkurt

Üye
bende döndürme hızı mükemmel.. ancak şu patcher.ldd sorununa bi çözüm yok mu yaa

ossan001

Üye
ya bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu tema efektini bn hacli olmayan telefna ykliyebilirmiyim yüklersem nası yüklicem nereye ne koyacam söylermisiniz

tiker

Üye
ya bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu tema efektini bn hacli olmayan telefna ykliyebilirmiyim yüklersem nası yüklicem nereye ne koyacam söylermisiniz
Aynı dert bendede var hackli değil telefon sadece optadan aldığım sertifika var bunla efekt yüklenebilirmi acaba lüften yardım :(

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bende döndürme hızı mükemmel.. Ancak şu patcher.ldd sorununa bi çözüm yok mu yaa

olmazmı arkadasım var var hemen atıyorum 1 dakka bekle oke

AL ISTE ARAKDASIM SANA LINK BU YAMA ICINDE KI KISIM HACK ICIN GERAKLI OLAN DOSYALARI YANI ROMUN TELE KURULDUKTAN SONRAKI DAGILIMI

SANA LAZIMLI OLAN KISMI ISE SOLE YAPACANNN

BU SANA VERDIGIM KLASORLERDEKI sys\bin ALTINDAKI patcher.ldd VE patcherShadow.ldd YAMALARINI TELEFONUNA YOLLA SONRADA X-PLORE ILE C:\sys\bin VE E:\sys\bin ALTINA AT VE TUMUNE EVET DE OKADAR

KOLAYGELSINNNNN

İŞTE LİNK

--------------- Ekleme ---------------

aynı dert bendede var hackli değil telefon sadece optadan aldığım sertifika var bunla efekt yüklenebilirmi acaba lüften yardım :(

bekle bıraz sonra o sıstemıde atacam okeee sadece sıstem kurarak o efektı kurabılırsın oke bekle

ozanulu

ozanulu

Üye
Arkadaşlar ekran döndürme hızının yavaş değil, dik konumda iken yatay geçişte özellikle bir ayarlama yapılmış. buda yanlışlıkla yatarken yürürken elinizde telefon varken saat'e falan bakmak istediğinizde hemen bi otarafa bi bu tarafa ekranın dönüp sizi gıcık etmemesi için yapılmış. sadece daha dik bir şekilde yatay veya dikey konuma geçirdiğinizde ekran dönüyor.

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
eywallah dostum çok ii oldu... dün akşam v50 yaptım bugün hack geldi... şimdi tekrar kurcam :d:

berkan216

Üye
Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım da olduğu gibi aynı işlemleri yapıcaksınız. Yalnızca bu sefer Nafirim den indirilen dosyaların içine link te verilen dosyayı atın. Zaten var değiştirilsin mi uyarısına Evet olarak cevap ver ve flash işlemini gerçekleştir.

RM356_0559373_50.0.005_001.dcp
RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
RM-356_50.0.005_prd.core.C00
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22

9 dosyayı da indir toplam 182 MB. Bunların içine likte verilen dosyayı at ve değiştirme sorusuna onay verip flash işlemini yap!

Nafirim i açtığında v5.0.005 sürümünü görüceksin. V40 modifiyesi değildir.

dostum 9 dosyayıda ındır demıssın ama navıfırmde 7 tane dosya anlamadım ben!!!:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx ve RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22 dosyalar yok
ve yaklasık 2 saattır RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyayı cekmek ıcın cebellesıyor 8mb hız 1sn 450 kb sımdıye 8 fılm ındırmıstım anlamadım walla neden???

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
kurdumm çok teşekkürler... hack ii oldu

üstadlarım bi yardım edin rompatcherda install server rp+ yı kabul ettiğimde telefon kapanıp açılıyo

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
kurdumm çok teşekkürler... Hack ii oldu

--------------- ekleme ---------------

üstadlarım bi yardım edin rompatcherda install server rp+ yı kabul ettiğimde telefon kapanıp açılıyo

sorun nedırrrrrrrrr

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
c2z install server rp+ ve open4all rp+ yi aynı anda aktive ettikten sonra telefonun ekranına dokunduğumda yawaşca kararıyo kapanıo sonra tekrar açılıo

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
c2z install server rp+ ve open4all rp+ yi aynı anda aktive ettikten sonra telefonun ekranına dokunduğumda yawaşca kararıyo kapanıo sonra tekrar açılıo

c2z acma kapa onu onla senın ısın yok nerde kullanıyon onuuu

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
mesela tema efekt programı animeyi kurarken ya da omnianınki gibi bekleme ekranı yaparken c2zyi açmak gerekio... neyse kullanmamam gerekiosa kullanmam olur biter ;)

bi de bişiy daha sorcam dün v50 yaptıktan sonra office üstünde kurulu geldi ama simdi tekrar kurduktan sonra yoktu bunun sebebi ne acaba?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

bunu kur hazır oleprograma gerek kalmadan sıstem ıcınde anlatım var ayrıca o program telı kasar ve hatalar verır sureklıkullanma

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
eywallah saoll

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

soket43

soket43

Üye
teşekkrler ''querezma''

ossan001

Üye
baba çok saol yaa inş yaparım :D çok istiyorum bu efeks prgramını :DD

ossan001

Üye
abim sn çok güsel anlatmıssın yapmıssın ama bir dosya içerini koymamıssın OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 bu dosyanın içindeki programı çalıştır dessin ama bu dosyanın içinde dosya yok eksik bos klasör yazıyor lütfen bana yardımcı ol kac sa.ttr bunla ugrasıyorum sni biraz yordum ama k.b

guero

guero

Üye
Resimli ve detaylı bir anlatım lütfen..?

Ne gerek var V40'ın hack yönteminin aynısı Flash işlemini biliyosan al hackli dosyayı navfirmden indirdiğin V50 dosyalarını at içine deiştirmeye evet de sonra Flashla olsun bitsin çocuk oyuncağı 2 dk bile almaz.

Üst Alt