Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

macvery09

Üye
Unpackicevap yazarsanız sevinirimng file diyor.acaba bu ne kadar sürecek.çokmu uzun sürüyor.

mir70tr

Üye
v40. a yükselttim 5800mx imi fakat unpacking file de kaldı öle telefon nedenini sorabilirmiyim?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Ben arkadaşın werdiği yöntemle sertifa sorunumu çözmüştüm öncelikle teşekkürler lakin onu yaptığımda nokia 5800xm im versiyonu v.31 di şimdi telefonumu v40 a yükselttim fakat aynı sertifa işlemini yapınca unpacking files diyip öle kalıo acaba bi çözümü varmıdır? Şimdiden yardımınız için teşşekkürler.:allalla:
aynı problem bendede var yardım edebilecek arkas yomu saygılar.:vur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonunuza hard format atacaksınız..

asdasdasfas

Üye
yha link kırık :S

prens166

Üye
süresi geçmiş sertifika diyorsa tarihle ilgili.telefonun tarihini geri alın programı kurdukdan sora düzeltin.sorunsuz çalışsın :oke:

trinitol

Üye
aga eline diline sağlık...
...sorunsuz çalıştı...

akifguzen

Üye
Allah ne muradın varsa versin kardeş...:D En sonunda bu beladan kurtuldum...:D

darkmaster01

darkmaster01

Üye
helal kardeş çok işime yaradı emeğine sağlık...

HÜSEYİNKIŞLA

HÜSEYİNKIŞLA

Üye
sertifika sorunu için anlatılan tüm yöntemleri yaptım sizin dediğiniz gibi tarihi geri alıp haritaları yeniden yükledim ama nafile çevrim içi bağlantı istiyor ve lisansınız 8.1.2010 tarihjinde sona ermiştir diyo ve satın almamı istiyo sertifika bedeli 423 tl telefon kadar para bundan kurtulmanın yolu yok mu? telefonu alalı 1 ay falan oldu hiç lisans kodum olmadı ki eskilisan kodunu dahi bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

erkan esmer

Üye
saol çook işe yaradı

yerme

Üye
Allah razı olsun kardeş çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim (:

cbas

Üye
unpacking file diyor yaarım saat oldu bekliyorum yüklemeyecek galiba format atmakta istemiyorum yazılım güncelledikten sonra atmıştım tekrar okadar programları kurmakla uğrasmakta istemiyorum baska bi yolu yokmu bunun

hard format attım gine aynı unpacking file yazyo oyle bekliyo nasıl yapacaz biri yardımcı olabilirmi?

dusty35

Üye
Anlatımın son derece net ve basit. Anlatım bu şekilde olmalı.Çok teşekkür ederim.

sinnux

sinnux

Üye
Teşekkürler önce ne gerek var signed kullanırım demiştim ama birçok program unsigned :(

liosan

Üye
kardes hepsını yaptım ama bır sorun oldu o boga uygulamasını calıstırdıgımda unpacking file... dıyor yarım saat bekledım hala dıyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursan sana mınnTAR KALIRIM

Kardes herseyı guzelce yaptım ama bır turlu o[[[ fompatcher ]]]] programı cıkmadı bogayı tıkladım unpacking file deyıp duruyor sankı bırseylerı yapıyor ama yarım saaat oldu hala dolmadı beklemem mı lazım

Kardes bana yardımcı olurmusun em sonda helox cıkıyor sonra baga uygulaması sonrasında bogayı tıklıyorum ve unpacking file cıkıyor oyle yarım saat bekledım daha beklememmı lazım yoksa yanlısmı yapıyrum dıyer uygulama bogayı bıtırdıkten sonramı cıkacak onu soyle tskler

datei

Üye
Süperrrrrrrrrrrr Arkadaslar yaptim ve Calisiyor TESEKÜRLERRRRRRRRR :)

glorik

Üye
arkadaşlar bişey sorcam şimdi bunu uyguladıktan sonra garanti kapsamndan çıkarmı telefon?

ferhat_devrek

Üye
arkaslar.yukledım ama vistax01 yukluyorum dahılı bır bırlesen dıyo ne yapmalıyım

ispamyol

Üye
unpacking file diyo helloyu çalştrıdıktan sonra daha da bi ilerleme yok yarım saat bekledim ama tık yok???

captainlord

Üye
unpacking file diyor yaarım saat oldu bekliyorum yüklemeyecek galiba format atmakta istemiyorum yazılım güncelledikten sonra atmıştım tekrar okadar programları kurmakla uğrasmakta istemiyorum baska bi yolu yokmu bunun

hard format attım gine aynı unpacking file yazyo oyle bekliyo nasıl yapacaz biri yardımcı olabilirmi?

ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDE DE VARDI.BEN FARKLI BİR YÖNTEM DENEDİM OLAY BASİT.SERTİFİKAYI ALDIKTAN SONRA .cer ve . dosyalarını indiriyoruz.sonrasını forumda arkadaş anlatmış.resimli çok kolay.programı pc de sertifikalandırıyoruz.tabi bunu bir program aracılığıyla yapıyoruz.sonra telefona.he unutmadan bahsettiğim programda aşağıdaki linkte verilmiş. kolay gelsin. http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-sertifika-cer-almak-eski-yontem-205902.html

Üst Alt