Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

muharrem19811

Üye
v40. a yükselttim 5800mx imi fakat unpacking file de kaldı öle telefon nedenini sorabilirmiyim?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Ben arkadaşın werdiği yöntemle sertifa sorunumu çözmüştüm öncelikle teşekkürler lakin onu yaptığımda nokia 5800xm im versiyonu v.31 di şimdi telefonumu v40 a yükselttim fakat aynı sertifa işlemini yapınca unpacking files diyip öle kalıo acaba bi çözümü varmıdır? Şimdiden yardımınız için teşşekkürler.:allalla:
aynı sorun bendede var

privacyunus

Üye
kardeşim emeğine sağlık teşekkür ederiz

blue3516

Üye
teşekkürler dostum kurdum telefonuma çok yardımcı oldun saol ..

hasan_oz

Üye
Herox v40 da çalışmıyor arkadaslar ben denedim olmuyor benim gibi saatlerce uğrasan arkadasları görüyorum sonuc anladım ki herox v40 için tam bi fiyasko :( hayallerim yıkıldı :(
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

MsTy_17

Üye
cok teşekür ederim

ferdi67

Üye
bogadan sonrakı proğramı kuramadım kurmaya calışıyo ama kuramıyo yardımcı olabılırmısınız

teamera05

Üye
aynı sorun bendede var v40 da unpacking file diyo ole kalıyo yokmu bunun cozumu :(

ferdi67

Üye
acil yardım beklıyorum arkadaşlar 4.00 versiyonda unpacink file dıyokalıyo hiç bi icraat yok çözemedınızmı bu ıolayı lutfen cozün sunu kolay gelsin

şanslı 11

Üye
arkadaşlar ben helbox programını kuramıyorum ınstalling root cert ..... yazıyor yardım edin deliricem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar helbox kurulmuyor hata veriyor yardım edin installing root cert yazıyor kuramıyor 10 dakikadır kurmaya çalışıyor ama kuramadı

baycentilmen007

Üye
Elinize sağlık. benim telefon nokia 5800. Yukarıdaki söylenenleri aynen yaptım. kurmaya çalışınca "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası veriyor ve yüklemiyor. ne yapmam lazım.

xbetterx

xbetterx

Üye
Konuyu Açan Sırtını Çevirmiş Bari Bilenler Yazsın Şu Lanet Sertifika Olayını.. "Unpacking File..." Yazısı Gelip Donuyor Saatlerce.. (V4,0'da) Yardım Edebilecek Biri Varsa Baksında Bilgilendirsin !

charged

Üye
Ellerine saglık

ptbllptbll

Üye
dostum sen bu işi biliyorsun 5530 da denedim sonuç mükemmel

efsane_ugur

Üye
Kardeşş elllerinne emegiinne saglllıkk walla hallettiimm
hemde
bi s aat falan da beklemem olmadı bende hemen oldu teşşekküller

XpSecai

XpSecai

Üye
Paylaşımın İçin Teşekkürler Bakalım Sertifika İçin Başvurdum İnş. Yanıt Gelir.

alibaba_79

Üye
ellerıne saglık

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
hellox a uygulamalardan çift tıklıyorum ınstalling rot cert e gelio ve takılıyo ne yapmalıyım yardm edin birşey paylaşıyorsunz bari takip edin teşekkürler

bulentcan91

bulentcan91

Üye
super çok teşekürler

korsansiyum

Üye
rompatcher cıkmadı abi boga cıktı yukledım ama rompatcher cıkmadı 5800 kullanıyorum sertıfıkayıda aldım pc ye yukledım ordan nasıl kullana bılırım saygılarr

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
kimse yardım etmiyorki başlığı açıyolar insan arada bi uğrar bakar yazılanlara

Üst Alt