Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

muratpars

Üye
kardes diline sağlık,emeğine sağlık,çok teşekkürler..

selim_60

Üye
arkadaslar anlatıldığı gibi siteye kaydoluyorum fakat login basıp username ve passwordu yazınca yanlış isim ve şifre yanıtı geliyo anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Edgy_54

Üye
tşkler sağolasın

tylerr

Üye
peki opda sitesinden telefona kurduğumuz helloox programından sonra bilgilerimizi silsek olur mu?
güvenlik açısından?
teşekkürler,iyi yıllar

Edgy_54

Üye
emeğine sağlık kardeşim sağolasın çok yardımcı oldun herşeyi harfiyen anlatmışsın tşk.

bySonsuzluk

bySonsuzluk

Üye
kardeşim ellerin dert görmesin cok sağol yaaa,, uzun uzun ugrastım ama sonunda yaptım cok teşekkür ederim......

darkeagle3

Üye
çok teşekkürler
:oke:

stone2627

stone2627

Üye
peki opda sitesinden telefona kurduğumuz helloox programından sonra bilgilerimizi silsek olur mu?
güvenlik açısından?
teşekkürler,iyi yıllar
evet dediği gibi yapsak bi sorun olurmu...

e_r_EN

e_r_EN

Üye
çok tşk işe yaradı

stone2627

stone2627

Üye
çook saol hacı ... :d

oxside

oxside

Üye
çok saol

leonizm35

Üye
kimsenin anlatamadığı kadar detaylı anlatmışsın kardeş sağolasın;)))

RootSs

RootSs

Üye
Öncelikle Herkese merhaba ve konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, Telefonumun Markası Ve Modeli Nokia 5800, Telefonumdan oldukça memnunum ancak bu sertifika Sorunu beni çıldırtma seviyesine kadar getirmişti; Sertifika sorunu yaklaşık 20 gündür yaşıyordum ama az önce bu site sayesinde bu sorunuda az önce halletmiş oldum bir çok sitede aynen şöyle yorumlar vardı, site çinlilerin ime' nizi kopyalarlar, yok extra program demek bataryanın extra fazla tükenmesi demek vs. vs.. gibi cümleler yorumlar felan filan, bakın arkadaşlar ben bu telefona yaklaşık 600 lira kadar ödedim telefonumu rahat ve istediğim gibi kullanamıyacaksam yada kurcalamadan kullanacaksam ne anlamı kaldıki ? amaç neyin ne olduğu öğrenmek yada telefonumuzun özellikleri ile evde bilgisayarımız ile yaptığımız bir çok şeyi telefonumuzlada yapabilmek değilmi ? benim görüşüm bu elbetteki bir bilgisayarın yerini tutamaz ama telefonumu en rahat ve tadını çıkararak kullanmak isterim bazı programları satın alacak kadar maddi gücüm yok, her programa 10 $ (Dolar yada Euro) Vereceksem işimiz iş o kadar lüxüm yok ama en azından bu sayede bende bazı programları kullana bilirim diye düşünüyorum gelelim ime kopyalamasına telefonunuzun daha önce ime numarasının kopyalanmadığını nerden biliyorsunuz ? :) yada Çok Fazla yazdım uzun lafın kısası eğer telefonuzun marifetlerini keşfetmek istiyorsanız benim size tavsiyem denemenizdir kaybedeceğiniz altı üstü bir telefon, elinizde faturanız ve garanti belgeniz olduktan sonra gerek hukuki açıdan gerekse yazılım açısından korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum. :)

Paylaşımı Yapan Arkadaşa Bir Kez Daha Teşekkürler.

speedly

Üye
süper anlatım çoooook tşk..

ooasoo

Üye
teşekkürler

amiriliyaz

Üye
cok tesekur ederim bende opda ya uye olmustum, sertifikat ta almistim ama yine olmuyordu oysa COOL SOFT tan halletmek lazimmis

ercanskose

Üye
çok tşk dostum bütün programlar kuruluyor. emeğine sağlık +rep

xenon116389

Üye
resimler nıye gözükmüyor

garfieldd016

garfieldd016

Üye
umarım işe yarar deniyorum eline emeğine sağlık arkadaşım

Üst Alt