Öncelikle Herkese merhaba ve konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, Telefonumun Markası Ve Modeli Nokia 5800, Telefonumdan oldukça memnunum ancak bu sertifika Sorunu beni çıldırtma seviyesine kadar getirmişti; Sertifika sorunu yaklaşık 20 gündür yaşıyordum ama az önce bu site sayesinde bu sorunuda az önce halletmiş oldum bir çok sitede aynen şöyle yorumlar vardı, site çinlilerin ime' nizi kopyalarlar, yok extra program demek bataryanın extra fazla tükenmesi demek vs. vs.. gibi cümleler yorumlar felan filan, bakın arkadaşlar ben bu telefona yaklaşık 600 lira kadar ödedim telefonumu rahat ve istediğim gibi kullanamıyacaksam yada kurcalamadan kullanacaksam ne anlamı kaldıki ? amaç neyin ne olduğu öğrenmek yada telefonumuzun özellikleri ile evde bilgisayarımız ile yaptığımız bir çok şeyi telefonumuzlada yapabilmek değilmi ? benim görüşüm bu elbetteki bir bilgisayarın yerini tutamaz ama telefonumu en rahat ve tadını çıkararak kullanmak isterim bazı programları satın alacak kadar maddi gücüm yok, her programa 10 $ (Dolar yada Euro) Vereceksem işimiz iş o kadar lüxüm yok ama en azından bu sayede bende bazı programları kullana bilirim diye düşünüyorum gelelim ime kopyalamasına telefonunuzun daha önce ime numarasının kopyalanmadığını nerden biliyorsunuz ?

yada Çok Fazla yazdım uzun lafın kısası eğer telefonuzun marifetlerini keşfetmek istiyorsanız benim size tavsiyem denemenizdir kaybedeceğiniz altı üstü bir telefon, elinizde faturanız ve garanti belgeniz olduktan sonra gerek hukuki açıdan gerekse yazılım açısından korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
Paylaşımı Yapan Arkadaşa Bir Kez Daha Teşekkürler.