(Yeni Yöntem) S40 Sertika Yükleme (Yeni Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
(Yeni Yöntem) S40 Sertika Yükleme (Yeni Yöntem)
Önemli bir hatırlatma telefonda herhangi bir sıkntı meydana gelirse sorumluluk kabul etmiyorum .

Sayın arkadaşlar daha önce birkaç konu açılmasına rağmen detaylı anlatım olmadığı için yapılamayan bir olay . İki yöntemi var bu yüklemenin , ilki klasik olan winrar dosyasıyla olan yükleme ve ikincisi bir program aracılığıyla yükleme .Eğer telefonunuz Html dosyaları görmüyorsa eski yöntemle uğraşmayın .
Eski yöntemle başlıyoruz
Buradan sertifikaları indiriyorsunuz : Daha buraya çıkart diyoruz . Çıkarttıktan sonra Authory certificas klasörü oluşacak ben ismini değiştirdim


Bu klasörün içinde farklı kuruluşların verdikleri sertifikalar ayrı ayrı verilmiş .


Hani şu meşhur sertifikayı telefona yüklemek için kullandığımız dosyalar isterseniz yukarıdaki klasörün içini biraz karıştırın bir html dosyasını açın internet tarayıcınız açılacaktır .

Dilerseniz birinin üstüne tıklayın tarayıcınız indirme işlemi yapar gibi sertifikayı indirecektir . İndirilen o dosyayı açarak sertifikayı pc ye yükleyebilirsiniz . (Niye anlattın demeyin telefonda da aynı işlemi yapacağız birazdan ..)

Şimdi gelelim yükleme olayına winrardan çıkardığınız dosyayı hatırladınız değil mi ?
O dosyayı telefonunuzun varsa hafıza kartına yoksa usb ile kendi hafızasına atın . 6 - 7 mb birşey zaten .



Ben usb ile hafıza kartına attım .Alttaki dosyayı boş verin (gereksiz)



Yukarıda anlatmıştım sizlere pc ' ye nasıl yükleyeceğimizi yine aynı şekil klasörlerin içinden html dosyalarını buluyoruz . (Tek tek her klasöre bakın)





Bulduğunuz html dosyasının üstüne tıklayarak açın merak etmeyin internet gerektirmez . Aynı pc deki gibi bir sayfa açılacak .



Yüklemek için 1.certifica yazının üstüne tıklayın diğerlerini de yüklemek için tek tek bunu yapacaksınız bir örnek tıkladığımda şu şekil soru gelecek



Kaydet diyeceksiniz yetki sertifikası yüklendi uyarısını aldıysanız işlem tamamdır . Bu işlemi tüm klasörlerdeki html dosyaları bitene kadar yapacaksınız . Bazı sertifikalar bozuk veya günü geçmiş olabilir bunları es geçin bir işe yaramazlar . Ha bu arada bazen telefonun sertifika yükleme uyarısını vermediğini göreceksiniz bunu önlemek için arada sırada telefonun açın ve kapatın .

Yaptığınız yüklemeyi kontrol etmek amacıyla telden Ayarlar > Güvenlik > Yetki Sertifikası yolunu izleyerek bakabilirsiniz .



Gördüğünüz gibi sertifika yükleme işlemi tamam . Bir hatırlatma sertifikayı yükledikten sonra telefonu açın kapatın bunu yapmazsanız hiçbir işe yaramaz .

Oxycube ile Sertifika Yükleme

Eğer telefonunuz html dosyaları görmüyorsa bu yöntemi kullanacaksınız ... Öncelikle bu programı indirin ve bilgisayara kurun . Daha sonra bu winrardaki dosyaları programı kurduğunuz dizine atın. Klasörleri birleştirin .

Daha sonra programı açın ve run connection wizard seçeneğine tıklayın .
[/URL]


Tıkladıktan sonra karşınıza şöyle bir sayfa çıkacak , burada add new connection seçeneğine tıklayınca bu pencere açılacak . Buradan telefonunuzun marka ve modelini seçerek ileri deyin .

[/URL]

Daha sonra program hangi bağlantı ile bağladığınızı ve hangi kablo tipini kullandığınızı soracaktır . Bu soruları usb ile bağladığımız için üstteki seçenekleri işaretleyerek ileri deyin . En son şu ekran açılacak .

[/URL]


Telefonu burada bilgisayara bağlayacaksınız , önemli olan nokta eğer nokia suite veya ovi suite varsa kapatın . Daha sonra connect yazısına tıklayın ve bekleyin eğer bir sıkıntı yoksa bağlantıda üstteki kısımlar dolacaktır

[/URL]


Next diyerek telefonu programa tanıtma olayını bitirmiş oluyoruz . Telefon bağlanınca görüntü aşağıdaki gibi olacak . Eğer bir sıkıntı yoksa sol aşağıdaki menüden file browser ' a tıklıyoruz . (Göremezseniz menüyü yukarısındaki noktalardan yukarıya çekin)
[/URL]

Programın hidden folder ( Gizli klasör ) ı görmesi için sol aşağı menüden options > file browser yolunu izleyin açılan menüden show hidden file seçeneğini işaretleyin ve apply deyin .
Açılan menüden programın telefondaki dosyaları tanıması için , read seçeneğine tıklayın ve bekleyin .

[/URL]


Bu işlem tamamlandıktan sonra sol menüden önce C: diskini daha sonra hidden folder > certificas > auth yolunu izleyerek sertifika klasörünü açın sol taraftaki menünün görünümü aşağıdaki gibi olmalıdır . Sizin telefonunuz da hiçbir sertifika olmadığı için boş bir sayfa görünecek .

[/URL]


Yukarıda linkini vermiş olduğum dosyasını buraya çıkart diyerek çıkarın ve içindeki tüm klasörlerdeki sertifikaları bir klasörde toplayın yaklaşık 120 tane sertifika olmalı .( Bende az olduğuna bakmayın ) Tekrardan programa dönün.

[/URL]

Sağ tıklayın new > file seçeğine tıklayın dosya tipini other files olarak seçin ve sertifikaları topladığınız klasöre gelerek hepsini seçin ve aç deyin .
[/URL]

[/URL]

Program atma işlemini tamamlandıktan sonra telefonu kapatıp açın . Sertifika yükleme işleminiz tamamlanmıştır . Her türlü sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum . Bir beğeniyi çok görmeyin .

Önemli bir hatırlatma telefonda herhangi bir sıkntı meydana gelirse sorumluluk kabul etmiyorum .


 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PALA., Silinen Üye 2619136, Buğra ve 1 kişi daha


Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve MAERKEK
kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk: resimler görünmüyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Eve gidince bakayım Kralberk
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136
kralberk13

kralberk13

Üye
benim için lazım değilde şimdi baktım açıldı otomatik
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

mertk2003

Üye
teşekkurler
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2619136

Silinen Üye 2619136

Kapalı Hesap
:tşk:
 

saasc

Üye
Hâlâ çalışan hangi yöntem
@8Taner8 @mertk2003
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
İkiside işe yarar fakat şöyle bir sıkıntı var eskisi gibi sertifika bulmak zor . Çoğunun süresi dolmuş bir işe yaramıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt