Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

ATKN13

Üye
kardesim allah senden razı olsun haftalardır bunu yapmaya calısıodum cok saol kardesim

subat--

Üye
ben neden görmüyorum arkadaşım resimli anlatımı

expert555

Üye
eyvallah kardes çok sağol

memik2707

Üye
Kardeş ben HelloOX çalıştırdım UNPACKİNG FİLE... Yazıyor 1 saat oldu Hala rompatcher yüklemedi..Bu normal mı??

sterland1682

sterland1682

Üye
tesekkur ederım ellerıne saglık

shalafin

Üye
Installing certificate diyor.... ve halen de bekliyorum arkadaşım. Acaba V.40.0.5 için çalışmıyor mu?

memik2707

Üye
arkadaşlar ben yaklasık 10 saat bekledim..Rompather+ yüklemiyor..Sadece Unpacking file yazıyor :( Yardımcı olursanız sevinirim..

lordofearth

lordofearth

Üye
yaa arkadaşlar bana yardım edermısınız ben bı ara denedım helloox dan hacklemeyı anlattıgın gibi yaptım ama yapamadım sanırım halen sertifika hatası verıyor rom patcher bastıgımda acılmıyor hellox actıgımda unpack files yazıyor kalıyor oyle rompatcher sılınıyor ne yapmam gerek yardım edermısınız

defne1990

Üye
benim telefonda hellox sertifika hatası deyor yüklenmiyor mail falan gelmesini mi bekleyeceğiz

666kaos

666kaos

Üye
super anlatm saol

viranufuk

viranufuk

Üye
aynen kardeşim bendee aynı sorunnnn veriyor 1 satt beledim yüklemöediii

eciribiciri

Üye
kardeş senden ALLAH RAZI olsun çok işime yaradı çalıştı ve şu anda çok memnunum tekrar ALLAH razı olsun AFYONDAN MUHAMMED MUSTAFA OK

lordofearth

lordofearth

Üye
burda mesaj yazanların çoğu aynı sorunu var benım de.... hellox yukleme yapmak ıstıyorum 1 saat suruyor hatta 1 gun biraktım yıne aynıydı nasıl yapacaz helloox 2 dıyolar onlamı yapacaz bi yardım edınde bizde sevınelım

halojan54

Üye
4.0.005

sürümündede bu yöntemi uygulayabilir miyim?

necipqw12

Üye
saol abi tek tek yaptım yaptıklarını işe yaradı oluyorarkadaşlar saol abi işe yaradı :D

erdemdogan

Üye
Merhaba arkadaşlar ya ben 5800 a v40 yükledim bu anlattığınızı yapamıyorum napcam nolur yardım edin ltf teşekkürler.

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
arkadaslar bende 5800 xm var yeni aldım 2 hafta oldu ben yaptım oldu.. :F

tamerkin

Üye
teşekkürler çok işime yaradı :oke:

Üst Alt