Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

etherkes

etherkes

Üye
daha önce yapamamıştım ama bu sefer oldu sağolasın...

--------------- Ekleme ---------------

bu ovi rehberin ne işe yaradığını bilen var mı?

cengaver_008

cengaver_008

Üye
arkadaşlar ben versiyon güncelleyecem ama telefon R&D sertifika hatası veriyor bu yöntmele güncelleme atabilmem mümkünmü tlefonum 5800 xpreesmusic

mir70tr

Üye
çok tesekurler simdiye kadar bu konu üzerinde anladıgım bir bu konu oldu sagol

senam38

Üye
Siteye üye oluyorum bilgileri giriyoeum ama onaylanmıyor kardeşim ya kaç gündür bu sertifika kafamı ağrıttı

onurorun

onurorun

Üye
v40. a yükselttim 5800mx imi fakat unpacking file de kaldı öle telefon nedenini sorabilirmiyim?

Arkadaşlar Ben arkadaşın werdiği yöntemle sertifa sorunumu çözmüştüm öncelikle teşekkürler lakin onu yaptığımda nokia 5800xm im versiyonu v.31 di şimdi telefonumu v40 a yükselttim fakat aynı sertifa işlemini yapınca unpacking files diyip öle kalıo acaba bi çözümü varmıdır? Şimdiden yardımınız için teşşekkürler.:allalla:

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
bunu paylaşan arkadaşa minnetlerimi sunuyorum. Hoca büyük adamsın vesselam o kadar uğraştım becerememiştim şu olayı gece siteye kayıt oldum sabaha sertifikam gelmiş sorunsuz çalışıyor. 5800'da güvenle kullanabilirsiniz arkadaşlar.

beko229

Üye
eline meğine sağlık baba ....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gerçekten işe yarıyor mu arkadaşlar?

_PaRaDoX_

Üye
SignSiS programı ile imzalamaya çalışıyorum fakat ne zaman çalıştırsam virüs programı uyarı verip duruyor. Gelen uyarılardan imzalamayı yapamıyorum. Neden böyle oluyor acaba bilen var mı sizdede oluyor mu

cardon85

Üye
arkadaşım çok teşekkürler bende bu sorunu çözmüş old. sayende arkadaşlar bu soylenenleri harfiyen uygularsanız oluyor ben yaptım oldu

sametsen3534

Üye
çok sağol işte forum kullanmak forumda yarımcı olmak budur emeğine ellerine sağlık hayılrı akşamlar

beko229

Üye
unpackin file... diyip bekliyor boğa amblemine tıklayınca şimdi napçam bilenler yardımcı olursa sewinirim saygılar...

arkadaşlar yardım edecek olan yokmu :(

Xx_SeZeR_xX

Üye
ya kardeş çok saoll hallettim ama bn bi yanlış yaptım telefonu güncelleştirdim bu yeni versiyonda sertifika sorununu halledemedim nasıl yapıcam yardım edersen sevinirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

beko229

Üye
ya kardeş çok saoll hallettim ama bn bi yanlış yaptım telefonu güncelleştirdim bu yeni versiyonda sertifika sorununu halledemedim nasıl yapıcam yardım edersen sevinirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
aynen benimkide v40 serisi acaba günceller için nasıl yapıcazz

onurorun

onurorun

Üye
Bende Bir sayfa önce derdimi dile getirdim fakat hiç bir sonuça olaşamadım.

cepseko

Üye
kardeş HelloOX u kur diyonda programın kendisi sertegfika hatası veriyor imzalanmamış ki .sonra diyelim state kısmı yeşil yandı sonra nolacak onu anlatmamışsın ki ?

murat kalkar

Üye
valla helal olsun. bu kadar güzel anlatım , resimler harika olmuş. çok yardımcı oldun kardeşim. çoook teşekkürler.

atasoooy

Üye
peki kardeş ben imeimi verdim bişi olmaz değil mi

muryan23

muryan23

Üye
çok teşekkürler arkadaşım başardım :)

Üst Alt