Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Merhaba agarwaen arkadaşım
Öncelikle mubarek bayramını kutlarım, sormak istediğim soru sudur. Sertifika olayını ben yaptım, kullandım, ilerleyen zaman içersinde 5800XM telefonuma format atmak zorunda kaldım. Format atıldıktan sonra sertifika problemi başladı tekrar, HelloOX programını indirdim ve kuramıyorum sertifika problemi çıkıyor ve cer.opta.cn üyeliğim halen devam ediyor acaba ne yapmam gerekir. Bilseydim telefona format atmazdım. İlginize şimdiden teşekürler.

denisee

denisee

Üye
ya bu sonradan anattılkarın yani benim kullandığım yöntemde yüklememe gerek kalmadı sitedn yaptım herşeyi dedikten sonra yazdığın herşeyi önce ilk anlattıklarını dedikten sonra yaptın sen diymi???:):):hmmm:oke:

donnis88

Üye
Added Time 2009-10-16 15:36:44 Category System Tools Version 2.04 Author bugb Author's page Download Times 70445 The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.
donnis 5800(355023002460502)

■ Download URL

resimde anlatığın yerleri yaptım we en son burda kaldım burda download url den sonra bişey cıkmıyor ve imei numarasının ustundeki yazı cıkıo ek olarak ne yapmam gerekir emeklerin için teşekkürler

ako12

Üye
ewt arkadaşlar bendede aynısı oldu lütfen yardımmm acillll yardım lütfennn

cigdemmsrl

Üye
10)Açılan sayfadaki kendi telefonumuza uygun olan modeli bulup onun altındaki 'Signit&Down' butonunu tıklıyoruz.
Hemen kutucukların üstündeki imeinizin seçili olduğuna emin olun, zaten o uyarıyor imenizi seçin diye.

Ben sayfayı açtığımda Download url yazısının altındaki ekran gözükmüyor.Sayfa hata veriyor sürekli birçok defa denedim.Ne yapmam lazım?

ako12

Üye
yardımmmmmmmmm :(((

cetinerkek01

Üye
kardeşim bu şekilde IP numarasını oraya yolluyosun onlarda Ip ni alıp kopyalaa yöntemiyle başka telefonlara geçiriyolar sence b sertifika için IP nin kopyalanması doğru mu ???? arkadaşlar telefonunuzu seviyorsanız yapmazsınız böyle bi acemilik benden size söylemesi;)

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Ben sertifikayı aldım kullandım kullandım ve format atmak zorunda kaldım telefona ve format attıktan sonrada. Program kuramaz oldum sertifika sorunu diyor telefon. siteden tekrar dowunload ederek HelloOX2 programı indirdikten sonra kuramıyorum sertifika problemi veriyor. cer.opda sitesinde SingItDow tuşu aktif değil,ama üyeliğim halen devam ediyori.

hardrock_79

Üye
benimkide aynen cigdemmsrl arkadaşımızın ki gibi oluyor orada tıklanıp download edilecek bişey yok sadece IMEI numarasını seçiyosun kalıyo telefon moedlini seçemiyosun bunu yapıpda kullanamamak biraz garip geliyo yardım ederseniz sevinirim..

alpaslan20

Üye
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.
alp(xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

■ Download URL

downlad inkini vermiyor.. diğer programlarda veriyor ama HelloOx ta download linki vermiyor ....

ßUr@k

ßUr@k

Üye
teşekkürler

kontaktor

Üye
çok teşekkür ederim

emrahxdqwe

Üye
gardaş ben enbaşta verdiğğin siteye üye olamıyorm pff bu ne yaa bi yardm et !! :S

çirkinşeyh

Üye
kardeş su hellox programını indiremedim nasıl yapacağım? Acill yardımmm!

sider_85

Üye
teşekkürler sağol dostum

mafiret

Üye
ya kardeşim ben hepsini yaptımda dowlnlaad url dio sendeki gibi altta rarı dovland etcek yer çıkmıyo ya
bomboş orası hiç bişe yok:S:S

crazybatu

crazybatu

Üye
@1 HelloOX e tıklaynca link mink çıkmıyo sadece yazı çıkıyo yardımcı olurmusun ?

crazybatu

crazybatu

Üye
10 larca üye yardım istemiş bakan yok.. madem konu açıyosun biraz da ilgilen kardeş.

Üst Alt