Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

b@d0

Üye
şimdi bu işlemi yaptım o operate kısmının yeşil olmasını bekliyorum. oyeşil olduktan sonra ne yapıcam neye basacam ordan bişey indirip kuracakmıyım.. orda kaldım

--------------- Ekleme ---------------

ya bu sonradan anattılkarın yani benim kullandığım yöntemde yüklememe gerek kalmadı sitedn yaptım herşeyi dedikten sonra yazdığın herşeyi önce ilk anlattıklarını dedikten sonra yaptın sen diymi???:):):hmmm:oke:

aynen benimde aklıma takıldı bu????

hellox kısmında tel modeli kısmı görünmüyor

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler:)

tarikalkan

Üye
kardeş n97 ye olur mu?

CharismAeRoL

Üye
arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık. Zahmet edip araştırmış ve bizlerle paylaşmışsın. Fakat şahsım adına cn uzantılı sitelerden uzak duruyorum. Biliyorum ki dünyada en çok virüs yayan sitelerden birisi cn uzantılı siteler. Bu yüzden pek güvenli olmadığı kanaatindeyim. Zaten göndermiş olduğun ekran resimlerine bakıldığı zaman zararlı bir uygulama olduğu belli. İnstallserver die bir programı kendisi kuruyo. Yani senin telefonuna bir server kurulumu yapıyor. Yine bahsettiğin bir uygulama, üzerinde boğa ikon bulunan helloOX programı telefona yüklendikten sonra neden ismi yazmıyorda tuhaf karakterler barındırıyor üzerinde. Söylediklerim şahsına değil yanlış anlama paylaşımın için tekrar teşekkür ediyorum. Ama ben bu programı pek güvenli görmedim.

ahmettan2

Üye
iyide açılan sayfa demişiniz sayfa açıldı ama signıt&down diye bişey çıkmadı en son çıkan dowland url altın da boş safya başkada bişey yok yardım ederseniz sevinirim

yalan dolandan başka bişey değil sanırım günlerdir uğraşıyorum bi olmadı neyse uğraşmayın sizde herşey olucağına varırbol şans hepinize

fearless33_33

Üye
insanları böyle şeylerle uğraştırıolar yardım edecekseniz gerçekden yapın bi işi...

manchestain

Üye
Tesekkrler

fearless33_33

Üye
yapabılen biri varsa bize yardımcı olsun 5800 telefonum...

furkan5800

furkan5800

Üye
arkadaşım ilk dediin yöntemde tm sertifikayı indirdin programı nasıl imzalıyorsun

karaselam

Üye
10)Açılan sayfadaki kendi telefonumuza uygun olan modeli bulup onun altındaki 'Signit&Down' butonunu tıklıyoruz.
Hemen kutucukların üstündeki imeinizin seçili olduğuna emin olun, zaten o uyarıyor imenizi seçin diye.

mrb hocam benim bu sekmede indirme bölümü çıkmıyor :( dediğin herşeyi yaptım ama yok :(

oquz_esen

oquz_esen

Üye
teşekkür

teşekkur

sado_27

sado_27

Üye
arkadaşlar peki bu yöntem ne kadar güvenilir

5800Navi

Üye
Ben bişey sormak istiyorum bu sitelere imei numarasını vermek ne kadar sağlıklı yanı bı sorun olurmu ?

RaLLy-MehmeT

Üye
SaoLasın Dostum emeğine sağLk

nur2626

Üye
arkadaşlar kayıt oldum ama indiremiyorum telefon modelleri çıkmıyor neden olabilir sizce imeilden kaynaklanabilirmi?

labelonur

Üye
hiç bir olmuyo insanları boşa oyalıyorsunuz

fckrboyy

Üye
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly. böyle bi yazı geliyo sign and download yazısnı bulamadım ben

The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly. sböyle bi yazı var ve sign and download yazısını bulamadım ben

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
bu bende olmadı ?

sevgiliye

Üye
tesekkürler güzel anlatim yapmissin birsey sormak istiyorum bu sertifika alcamiz site (japon cin ve ingilizce dilleri ) bunlardan özelliklende çin bu cin mali telefonlarin ( IMEI ) bu bende dahil olmak üzere bizim telefonlarin ( IMEI ) kullanmasinlar sadece aklima geldigi icin yazdim bilgi almak icin sonucta bende kayit oldum bakalim ne olcak baska bir IMEI kullansam onlan sertifika alsam olurmu lütfen bir bilgi verirsen sevinirim -tekrar tesekkür ederim bizlere boyle güzel aciklamali anlatim yaptigin icin

asafdeger

Üye
x6 içindemi aynısını seçiyoruz (dowland signİt&down)

Üst Alt