Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

xxUguR

Üye
bu verdiğin site inş güvenlidir kardas parayı sokaktan bulmuyoruz biz

--------------- Ekleme ---------------

bu verdiğin site inşallah güvenlidir kardas parayaı sokaktan bulmuyoruz biz eğer güvenli diyilse her şekilde bulurum seni güvenliyse saolsn ama oda war

esatixxx

esatixxx

Üye
kardeş yanlış birşey yaptım galiba son aşamada siteden dowlnload linkinin yanındaki link aktif değil , ne yapmam gerek söyler misin ?

Edgy_54

Üye
emeğine sağlık tşk.ler gayet açık ve net

06mere40

Üye
sertıfka sonucu gelmedı daha ama ıse yaraycak gıbı cok saol kardes elıne saqlık

imei sec dio seciom yne aynı bu ne dyı la

onnumara21

Üye
herkese merhaba bende sertifika aldım kabul edildikten sonra helox proğramını indiremiyorum ımeı kutucuğumu seçtiğim halde şöyle bir uyarı veriyor sayfa ( Please choose the IMEI! ama ben seçtiğim halde olmuyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

truelies5

Üye
işlemi yaptım ama sitede singit down seçeneği açık deyildi öbür taraftan download olanına tıkladım telefona kuramıyo sertifika hatası diyo bana bi yardım edermisiniz singit down seçeneğinden indirilen dosyanı yollıya bilirmisiniz

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Kardeş, benim tel v50.0.005.c3.o1 yani v50 diyo bişe olurmu?

ahmetdadas

ahmetdadas

Üye
ya arkadaşlar bu imeileri veriyoruz ama sonra ya telefon çalışmazsa kayıt olan arkadaşlar bunu düşündümü varmı öle bişe yoksa yokmu böle bişe .............

mec35

mec35

Üye
gardasss 5230a oluyomu bunlarrr acıl cewapp :)

dostum sertıfıka nezaman onaylanırrr

ttarihi geri al yine öle derse ileri al ama geri alman gerekio galiba

dostumm sertifka nezaman onaylanırr we ımeı no werıyorzz guwenılırmıı :ah

officialavarees

officialavarees

Üye
tskler..

ERS2007

ERS2007

Üye
TÜM İŞLEMLERİ HARFİYEN YAPTIM AMA YÜKLEYİCİDE aÇILAMIYOR dOSYA TÜRÜ DESTEKLENMİYOR YAZIYOR NE YAPMALIYIM.YARDIM EDECEK BİRİ VARSA SEVİNİRİM

Cihazım 5800 xm yazılım sürümü v 50.0.005 opda ya üyede oldum sitedeki şartlar gerçekleşti sertifika hazır ama yapamıyurum bi yardım eden olursa sevinicem

Neresi detaylı bu anlatımmın sadece opda sitesine nasıl kayıt olacağını anlatıyor gerisi fıs.Serifika hangi işlemle telefonun neresine atılıyor buna bir cevap bulamadım varsa söyleyin.HelloOX sertifika hatası veriyor telefona yüklenmiyor yapanlar bilgilerini paylaşırsa iyi olacak bu arada telefonum Nokia 5800 XM V50.0.005 yardımlarınızı bekliyorum.

Sing-SIS GUI denen küçük yazılımlarla emei nosu giriliyor sonrada opda sitesinden indirilen cer(sertifika)dosyaları ve dosyalarıda bu programda dosyalar dosya yolları gösterilerek entegre edilir.Bunlar yapıldımı SignSIS butonuna basılır ve successfully yazarsa işlem başarılı olmuştur.Zaten imzasız dosyanın sonundada signed_sis gibi ibare yazar tek tek bu şekilde programlar sertifikalandırılabilir.

ERS2007

ERS2007

Üye
Bu HelloOX la falan uğraşmayın sertifika ve dosyanızı SignSIS GUI sertifika entegre programlarıyla sertifikalayıp direk telefona atın çoğu program sorunsuz kuruluyor.Böyle hack falanla uğraşmayın.

deniz1991

Üye
peki bir şey sormak istiyorum bu program telefonu hackliyor mu yükledim hackla ılıglı yazılar cıktı da?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
BU opda babasının hayrına yapmıyoya bu işi sonra duyuyorum imei'm klonladı diye.., Güvenmiyorum ımeimi vermemm benimm =)

mukuu

Üye
yaw ben telefon modelimin olduğu tere signıt&down a tıklıyorum bana "Please choose the IMEI!" diye hata veriyo ben yukarda imeı yazan kutucuğu işaretlediğim halde bi yardımcı olsanız

omeru47

omeru47

Üye
hellox u yüklemiyor????

hay ben böle işin ya hep bi sorun çıkıyor

tolga_2861

Üye
Dostum sitede state nin altında applying yazıyor normal yazması için ayrı bi işlem mi lazım veya beklemem mi

tm dosum sornun çözdüm meğer saat 5 e kadar beklemem lazımmış :D

arapgirli

arapgirli

Üye
yardım ederseniz iyi olur tıklayınca bu çıkıyor(Please choose the IMEI) ıme işaretli ne yapacam

Üst Alt