gpu yok hacı nası açsınVe beklenen oldu Asphalt 6, Nokia 500'de açılmadı. Zaten Ovi Mağaza'da oyun görünmüyor. Ben yine de garanti olsun diye indirip yükledim. Tıklıyorum ve tepki vermiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

zaten bu telefondan bişey beklemeyin cortex a8 olsa bile gpu olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz, ne videoda, ne oyunda, ne de diğer şeylerde...
----------Eklendi @ 16:51:16 ---------- Yazıldı @ 16:49:46 ----------
nokia gerçekten ucuz bir telefon çıkarıyor ama beklentilerimizin çok altında. Sadece işlemciyle olmuyor bu işler 1ghz koyacaksan yanına gpu ve 512 de ram koyacaksınki dikkat çeksin ve bizim telefonlardan bi üstünlüğü olsun.
Mağaza'ya baktımda hiç HD oyun yok. Ne oynayacak alanlar? Ama sonra pişman olurlar keşke bunun yerine C6-01 alsaydım diye.
umarım n8-01 söylentileri doğru çıkarda süper bi cihaza kavuşuruz.Giriş sınıfı bir cihaz zaten, ama öyle bir tanıtıldı ki sanki üst sınıf bir cihazmış gibi..
Bakalım üst sınıf Symbian'li bir cihaz gelecek mi.. (N8'den üstün)
kesinlikle katılıyorum ekmel.Mağaza'ya baktımda hiç HD oyun yok. Ne oynayacak alanlar? Ama sonra pişman olurlar keşke bunun yerine C6-01 alsaydım diye.
çok saçma bi telefon olmuş telefon çıkarmak için telefon çıkarıyolar madem adamlar HD oyun bile oynayamıcak menüde hızlı gezinsin diyemi 1 ghz koydun yoksa şarjı çabuk bitsin diyemi anlamıyorum bu nokiayı yok
Göz boyama 1 ghz'i..
Zaten ARM11 tabanlı olduğu için yine zayıf bir işlemci.
Bu Telefon İçin Heveslenmiştim Ama Detaylar Belli Olup Sizin de Dediğiniz Gibi Göz Boyama Bir İşlemcisi Olunca Söndü
Gene de Detaylı İncelemeler Olmadan Belli Olmaz Diyorum Ben
amacınız oyun hd video vs ise bu size göre değil gpu'su giriş seviyesinde bir gpu ARM11 kötüdür diyenlere aldırmayın ama yinede çıktığında c6-01 ile karşılaştırın.