Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bunu indirince hafıza sıfırlanıyo mu

ANIL

ANIL

Admin
NAVİDEN C7 RM675 OLAN 111-30-609 indirmek istedim ama Product kodu bulamadım telefondaki ile aynısı 059B899 ürün kodu ama navide böyle birşey bulamadım farklı kod olanı atsam bir sakıncası olurmu ne yapmam gerekli şu anda euro2 turkey frost metal 59B5G8 olanı indirdim ama yüklemedim ne yapmam gerekli sorun olurmu

sorun olmaz..

OPC

OPC

Üye
Burdan görüp C6-01 cihazımı belle yaptım. Çok memnunum çok teşekkür ederim :)

KxTR79

KxTR79

Üye
ya bazıları beğenmediğini söylüyor ama bence belle süper

muvahhid57

Üye
Arkadaşlar ıraktan getirmiş olduğum e6-00 telefonuma süit aracılığıyla belle yükledim fakat türkçe olan telefon tekrar ingilizce oldu.Fakat ben belle sürümünü türkçe kullanmak istiyorum.navifirm indirdim ama orda üretim koduma uygun bir türkçe dil bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.Telefonumdaki kodlar aşağıdaki gibidir *#0000# bastığımda bu kodlar çıkıyor.

Release: Symbian belle
product code : 0588990
software code: 111.130.0625
Custom version: 111.130.0625.C04.02
Model:E6-00
Type:RM-609

Noblesatan

Üye
Merhaba arkadaslar...nokia E6 kullanicisiyim ilk aldigimda symbian anna vardi..fakat suit ile baglandigimda guncellemelerde belleyi gordum ve direk yukledim...ve iyikide yuklemisim diyorum...yazdiginiz hic bir sorun ile karsilamasmadim...zaten suit ile yuklerken yukleme bitene kdr hc birsey yapilmamasi alt kisimda yaziyor...ona dikkat edin...zaten guncelleme yedek falanda aliyr...sikinti yok...belle gercekten cok iyi bi guncelleme...herkese tavsiye ederim...

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın

alizade38

Üye
arkadaşlar info news.nokia.com dan bugün bir e mail aldım. nokia belle güncellemesi diye
ancak güncellemelerde bişey gözükmüyor.
güncelleme alan varmı?

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşlar info news.nokia.com dan bugün bir e mail aldım. nokia belle güncellemesi diye
ancak güncellemelerde bişey gözükmüyor.
güncelleme alan varmı?

evet bana da geldi yanlışlıkla sildim. Bana pm olarak atabilir misin o mesajı ?

arslanla

arslanla

Üye
evet bana da demin geldi mail...

alizade38

Üye
Microsoft Office Mobile uygulamalarını ve daha fazlasını içeren telefona sahip olun.
Akıllı telefonunuz daha da iyi
Nokia Belle akıllı telefonlar, Facebook ve Twitter'da otomatik kartvizit bağlantısı gibi özelliklere sahip daha iyi sosyal uygulamalar sunan mükemmel bir yeni güncelleme içerir. Ayrıca, kolay konum paylaşımı için yeni bir widget içeren şimdiye kadarki en iyi Nokia Haritalar ve ücretsiz Microsoft Office Mobile uygulamalarına da sahip olursunuz.
Olimpiyatlara uygun uygulamalar
Olimpiyatların gelmesine çok az kaldı. Nokia Mağaza'ya uğrayarak mükemmel spor ve fitness uygulamaları arasından seçim yapmak için daha iyi bir zaman olamaz. Öncelikle, temel ve uygulamalarının yanı sıra sizi aylarca formda tutacak ve eğlendirecek birçok diğer uygulama bulunmaktadır.
Bizimle bağlantıya geçin:
inşallah gösterir. print screen denedim ama 5 mesajım var diye maxicep kabul etmiyor. kopyala yapıştır yapıyorum

arslanla

arslanla

Üye
evet mail yukarıda... Önemli birşeye benzemiyor.

msy2017

msy2017

Üye
bu mesajda 1.nesil telefonlara güncelleme gelmiş gibi yazıyor çünkü gerçekten resimdeki konum widgeti bizde yok

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
bu mesajda 1.nesil telefonlara güncelleme gelmiş gibi yazıyor çünkü gerçekten resimdeki konum widgeti bizde yok

nasıl yok bende var ama kullanmıyorum devamlı güncelleme yapıp şarji tüketiyor

- - - Eklendi - - -

msy2017

msy2017

Üye
gece_kuşu sende telefonun orjinal yazılımında mı var bende sonradan yükleyebiliyorum zaten orjinal belle widgetlarında bunu göremiyorum ben

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
gece_kuşu sende telefonun orjinal yazılımında mı var bende sonradan yükleyebiliyorum zaten orjinal belle widgetlarında bunu göremiyorum ben

yazılım orjinal zaten geçende bir güncelleme vardı onu yapınca geldi telefona, widget ismi "yakındaki yerler"

msy2017

msy2017

Üye
evet özür dilerim yanlış bilgilendirme yapmışım şimdi farkettim daha önce görmemiştim o widgetı gece_kuşu yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim

Üst Alt