Nokia World2013 Ardından Cihazlar Ve Ayrıntılar

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
2014 geç oluyor nasıl bekleyeceğim ben o kadar zaman
 


papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
2520 hakkında (okudum ama satır atlamadıysam eğer :D) donanım ve ekran boyutuyla ve pil ömrü ile ilgili açıklama göremedim
bu üç cihazla ilgili ayrıntılı birer konu hazırlıyorum. Bilinen bilinmeyen tüm teknik özelliklerini paylaşıcam. :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve ON9

ArMaGeDdOn_87

Üye
1520 gerçekten güzel cihaz olmuş ama bende isterdim keşke 5 inç olsa daha tatlı olurdu ki kişisel fikrim,
1320 gereksiz, 625 in az bir üzerine katmışlar o kadar.
Tablet olayı da bence güzel.

Ama işte diyorum ya hep, birinden 2 gr. şunu kısmış birine 1 gr. şunu eklemiş tarzında hep birbirine benzeyen ve çoğu insanı kararsız bırakan cihazlar. Çeşitlilik iyidir ama çok da ideal ortasını bulamadım ya tam kesiyor bir kaç can alıcı özellikten ya da tam koyuyor tüm özellikleri.
Orta segment dediklerinde bile insanı kıllandıracak özellik kısıtlamaları olabiliyor.

Şahsi fikrim olarak 1 senedir bu etkinlik şu etkinlik sıkıldım artık ben. GDR3 mü ? Blue mi ? 8.1 çıkarıyorsan çıkar kardeşim.
kasap sırasını bekleyen koyun gibi bekletme milleti. Bu sorun Microsoft' un...

GDR1 dediler TIRT. (GDRR1 in en calıcı özelliği :) hani ekran zaman aşımına uğrayınca wifi bağlantısını açık tut seçeneği gelmişti, bu özellik bence Microsoft mühendislerinin ne kadar kral, zeki ve seri insanlar olduğunu gözler önüne sermişti. Diğer platformlarda bile düşünülmemiş yani de sonradan eklenmiş...)
GDR2 dediler TIRT.
GDR3 ün az çok belli özellikleri tartışılır.

Bana derler gelecek yine etkinlik bekledik
Kullanıcılar gerçekten kral ama Elop' un yaptığı harbiden ...lik
Sabır sabır dediler beklettiler sükunet ile,
Yeter be kardeşim artık, aynı hikayeler ne son, ne de ilk...

Saygı ve sevgilerimle...
iyi yazmışsın :)
ben de 920 nin özelliklerini bilerek aldım ve planım da 1 sene kullanıp iPhone 6 alcam ama illa nokia diyenler güncelleme beklesin dursun,apple da işletim sistemi ve mağaza şu anda en iyisi ..
 

musti15fb

Üye
iyi yazmışsın :)
ben de 920 nin özelliklerini bilerek aldım ve planım da 1 sene kullanıp iPhone 6 alcam ama illa nokia diyenler güncelleme beklesin dursun,apple da işletim sistemi ve mağaza şu anda en iyisi ..

Biraz kısıtlı da olsa çok stabil bir işletim sistemi ve teknik servisi daha iyi. Lumia 925'imi gönderdim 3 Ekim'de kulaklık girişi çalışmıyor diye. iPhone 5'in şarj giriş yeri yandı, Pazartesi verdim Cuma almıştım. İphone 6, İOS 8 ile gelecek ve hiçbir özellik kısılmadan IOS 9 yüklenecek. Nokia'da 925'de 8.1'de bile kısılacak bir özellik olur. Eksikleri olduğunu bilerek, kamerası iyi diye aldım. İyiki öğretmenimi dinleyip satmadım telefonu aksi halde hala telefonsuzdum.
 


Üst Alt