Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.
Bugün Nokia Belle güncellemesi Nokia N8, E7, E6, X7, C6-01, C7 ve Nokia Oro için yayınlandı. Nokia 500 için ise birkaç hafta sonra indirilebilir olacak. Güncellemeyi Nokia Suite üzerinden edinebilirsiniz. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için yandaki bağlantıya bakabilirsiniz:
Güncelleme:15.02.2012 tarihiyle Nokia 500'e de Nokia Belle güncellemesi gelmiştir.
Sıkça Sorulan Sorular (İngilizce):

[video=youtube;FMyndeAkcOw]http://www.youtube.com/watch?v=FMyndeAkcOw&hd=1[/video]

Nokia Belle daha önce olduğundan çok daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Kolayca kişiselleştirebileceğiniz sayısı altıya kadar çıkabilen ana sayfa seçenekleri ile en sevdiğiniz uygulamalar ve servisler yalnızca birkaç tık uzağınızda. Daha büyük görünen yeni ve canlı uygulama simgeleri, sizin için en önemli içeriklerin her zaman ana sayfada elinizin altında olmasını ve gündemi takip etmenizi sağlıyor. Kısayollardan birini diğer ekrana mı taşımak istiyorsunuz? Çok basit. Parmağınızı biraz uzun basılı tutun ve kısayolu diğer ekrana doğru sürükleyin.

Yeni ve gelişmiş Nokia Belle arayüzü, saniyede 30 kareye kadar HD video kayıt özelliği sunan pek çok uygulama ve internetteki videoları yüksek kalitede izlemeye yarayan görsel olarak gelişmiş bir tarayıcı sunuyor. Başlıca ayarlara ve özelliklere ulaşmayı çok daha hızlı hale getirmek amacıyla eklenen bildirim çubuğu ile Nokia Belle’de menüler daha basit ve sade. Lync ve OneNote gibi güçlü Microsoft® uygulamalarını içeren geniş bir yelpazeden seçim yaparak, kısa bir süre sonra telefonunuza indirebileceğiniz uygulamalarla hareket halinde geçen zamanınızı daha verimli kılabilirsiniz.

Yeniliklerden bazıları:
- HD video kaydı artık 30 FPS
- 6 taneye kadar özelleştirilebilir giriş ekranı
- Giriş ekranında yeni büyük canlı widgetler
- Kolaylaştırılmış menü
- Yeni bildirim çubuğu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

[video=youtube;h3REHGbxqn0]http://www.youtube.com/watch?v=h3REHGbxqn0&hd=1[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz, alexsandır, ynsemrsn ve 7 diğerleri

_ardaa

_ardaa

Üye
Herşey güzel de eksikleri ve hataları var ikinci bir güncelleme yakın zaman da şart.

• Beğen
Tepkiler: alexsandır
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
6 ekran göremedim ben

• Beğen
Barış Grc

Barış Grc

Üye
6 ekran var, arkadaşlar....

• Beğen
valent

valent

Üye
Altıncı ekranı kendin açacaksın

• Beğen
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
evet oylemiş başka değişen neler var

• Beğen
valent

valent

Üye
Mesela mağazadan uygulama yüklemiyor değişen bu gibi

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
Şarj yüzdesini göremiyorum ben artık bir de tasarruf moduna geçemiyorum var mı bir yolu bunların

• Beğen
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
c6-01 kapat düğmesinde baştığın güç tasarufu başlat tıkla

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
şarj yüzdesi???

aykan59

aykan59

Üye
ben anna'yı yüklediğimde ingilizce olmuştu inş bu da ingilizce olmaz :|

fayzteck

fayzteck

Üye
Şarj yüzdesini göremiyorum ben artık bir de tasarruf moduna geçemiyorum var mı bir yolu bunların

Ana ekrandayken Kırmızı tuşa basarak Güç Tasarruf Açık/Kapalı konumuna getirebilirsiniz.
Şarj yüzdesini sadece yaklışık kalan batarya görünümünde sağ üst kçşede görebilirsiniz.

WebStyle

WebStyle

Üye
ben anna'yı yüklediğimde ingilizce olmuştu inş bu da ingilizce olmaz :|

Nokia Suite'den Anna yükleme sonrası ingilizce olduğuna göre cihazınız yurtdışı çıkışlı Belle'yi yüklediğiniz takdirde cihazınız büyük ihtimalle tekrar ingilizce olacaktır. En sağlıklı yol navi'den cihazınıza uygun olarak Türkçe Belle yazılımını indirip flash atmanızdır.. Benim telefonda yurtdışı çıkışlı olduğu için bende Nokia Suite üzerinden güncelleme yapmıyorum. Navi'den indirip o şekilde yükleme yapıyorum..

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve Sensation
Boran20

Boran20

Üye
Şu an masadayım yemek yiyorum muhtemelen en hızlı yediğim yemek olacak. Bir an önce güncelleme yapmam lazım...

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

esatgelmedi

Üye
sızma belledeki widgetler bunda yok(küçük olanlar 3g wifi mobil veri vb). hava durumu widgeti yok. yüklemeye çalışıyorum olmuyor. cfw belleleri uzun süredir kullanan biri olarak benim için hayal kırıklığı oldu. çözümünü bilen varsa çok iyi olur yoksa da kurtuluş ve madness ten olaya el atmasını bekliyorum.

haliloz95

Üye
bende kurtuluş 609 sürümlü belle yüklü gözükmedi suite de şimdi dg yapıp deniycem

eksamin

eksamin

Üye
Ne bellesi ya 3.aşamada hata veriyor

ozgur_934

Üye
Güncellememi yaptım.Herşey süper ve sorunsuz :) Belle Harika !

eksamin

eksamin

Üye
Eee bu hata neyin nesi yaa

----------Eklendi @ 18:20:23 ---------- Yazıldı @ 18:20:04 ----------

Hata olupta düzelten varsa bi anlatsın

Üst Alt