Nokia 500 Detaylandı (Güncelleme: 08.09.2011) [Belle Gelecek!]

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
5 mp dandik kamera ile ilk adımı atmışlar android telefonlara benzemek için

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an Asphalt 6 indiriyorum. Bakalım çalışacak mı?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve beklenen oldu Asphalt 6, Nokia 500'de açılmadı. Zaten Ovi Mağaza'da oyun görünmüyor. Ben yine de garanti olsun diye indirip yükledim. Tıklıyorum ve tepki vermiyor.

Ekli dosyalar

_ardaa

_ardaa

Üye
beklenen bir şeydi gpu ne kullanılmış bilinmiyor HD video yok, 1gh işlemcili alt segment bir telefon test telefonu gibi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nabız yokluyor nokia...

pRime.

pRime.

Üye
Ve beklenen oldu Asphalt 6, Nokia 500'de açılmadı. Zaten Ovi Mağaza'da oyun görünmüyor. Ben yine de garanti olsun diye indirip yükledim. Tıklıyorum ve tepki vermiyor.

gpu yok hacı nası açsın :D

nonamex

Üye
1 ghz işlemci arm11 tabanlıymış, tamamen göz boyama amaçlı 1ghz.. CortexA8 1 ghz bir işlemciye göre oldukça zayıftır ve gpu'da yok..

S60V5 ile çıkartmalıydı bu cihazı. S^3 GPU üzerinden çalışan bir sistem, sorunlar çıkartabilir belki :hmmm

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nonamex sana bu konuda katılıyorum...

pRime.

pRime.

Üye
zaten bu telefondan bişey beklemeyin cortex a8 olsa bile gpu olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz, ne videoda, ne oyunda, ne de diğer şeylerde...

----------Eklendi @ 16:51:16 ---------- Yazıldı @ 16:49:46 ----------

nokia gerçekten ucuz bir telefon çıkarıyor ama beklentilerimizin çok altında. Sadece işlemciyle olmuyor bu işler 1ghz koyacaksan yanına gpu ve 512 de ram koyacaksınki dikkat çeksin ve bizim telefonlardan bi üstünlüğü olsun.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şu an bizim telefonları üstün tutuyorlar satış oranını artırmak için...

nonamex

Üye
zaten bu telefondan bişey beklemeyin cortex a8 olsa bile gpu olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz, ne videoda, ne oyunda, ne de diğer şeylerde...

----------Eklendi @ 16:51:16 ---------- Yazıldı @ 16:49:46 ----------

nokia gerçekten ucuz bir telefon çıkarıyor ama beklentilerimizin çok altında. Sadece işlemciyle olmuyor bu işler 1ghz koyacaksan yanına gpu ve 512 de ram koyacaksınki dikkat çeksin ve bizim telefonlardan bi üstünlüğü olsun.

Giriş sınıfı bir cihaz zaten, ama öyle bir tanıtıldı ki sanki üst sınıf bir cihazmış gibi..

Bakalım üst sınıf Symbian'li bir cihaz gelecek mi.. (N8'den üstün)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'ya baktımda hiç HD oyun yok. Ne oynayacak alanlar? Ama sonra pişman olurlar keşke bunun yerine C6-01 alsaydım diye.

nonamex

Üye
Mağaza'ya baktımda hiç HD oyun yok. Ne oynayacak alanlar? Ama sonra pişman olurlar keşke bunun yerine C6-01 alsaydım diye.

5800, 5230 kullanıcıları gibi java oyunlarla idare edecekler..

Fiyatının 450 lirayı geçeceğini sanmıyorum açıkçası, geçerse zaten alan olmaz pek..

pRime.

pRime.

Üye
Giriş sınıfı bir cihaz zaten, ama öyle bir tanıtıldı ki sanki üst sınıf bir cihazmış gibi..

Bakalım üst sınıf Symbian'li bir cihaz gelecek mi.. (N8'den üstün)
umarım n8-01 söylentileri doğru çıkarda süper bi cihaza kavuşuruz.

----------Eklendi @ 17:21:28 ---------- Yazıldı @ 17:21:07 ----------

kesinlikle katılıyorum ekmel.

karasahinemre

Üye
yazılıma da symbian anna diyo gördüğümüz belle değil

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
çok saçma bi telefon olmuş telefon çıkarmak için telefon çıkarıyolar madem adamlar HD oyun bile oynayamıcak menüde hızlı gezinsin diyemi 1 ghz koydun yoksa şarjı çabuk bitsin diyemi anlamıyorum bu nokiayı yok

nonamex

Üye
çok saçma bi telefon olmuş telefon çıkarmak için telefon çıkarıyolar madem adamlar HD oyun bile oynayamıcak menüde hızlı gezinsin diyemi 1 ghz koydun yoksa şarjı çabuk bitsin diyemi anlamıyorum bu nokiayı yok

Göz boyama 1 ghz'i..

Zaten ARM11 tabanlı olduğu için yine zayıf bir işlemci.

Trismegistos

Üye
Göz boyama 1 ghz'i..

Zaten ARM11 tabanlı olduğu için yine zayıf bir işlemci.

Bu Telefon İçin Heveslenmiştim Ama Detaylar Belli Olup Sizin de Dediğiniz Gibi Göz Boyama Bir İşlemcisi Olunca Söndü
Gene de Detaylı İncelemeler Olmadan Belli Olmaz Diyorum Ben

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu Telefon İçin Heveslenmiştim Ama Detaylar Belli Olup Sizin de Dediğiniz Gibi Göz Boyama Bir İşlemcisi Olunca Söndü
Gene de Detaylı İncelemeler Olmadan Belli Olmaz Diyorum Ben

amacınız oyun hd video vs ise bu size göre değil gpu'su giriş seviyesinde bir gpu ARM11 kötüdür diyenlere aldırmayın ama yinede çıktığında c6-01 ile karşılaştırın.

nonamex

Üye
amacınız oyun hd video vs ise bu size göre değil gpu'su giriş seviyesinde bir gpu ARM11 kötüdür diyenlere aldırmayın ama yinede çıktığında c6-01 ile karşılaştırın.

Giris seviyesi GPU ? Cihaz GPU icermiyor diye yazildi cogu yerde..

Üst Alt