serecans
Üye
modeller çok benziyor birbirine![]()
evet c-5 e benziyo
modeller çok benziyor birbirine![]()

2.2 mi ne var suan 2.3e yukseltmek istemiyorum henuz. ama demek istedigim bunda 1ghz vs var n8 deki 680 mhz den daha iyi degil bence. symbiana yapilan.elestirilerin.daha fazlasini.yapicak.kadar doluyum.suan ama.neyse.d herseyi gectim bari galeriyi.hizli yukle kardesimBende anlamadım, S ile S+ arasında çağlar kadar bir fark var sanırım yada arkadaş cihazı Android 2.1 ile kullanıyor 2.3 e yükseltmedi.Cihazımda 12 sayfa uygulama + oyun var, hiç donma takılma yada reset atma sorunu yaşamadım.
adam gibi bi tel.almicaksaniz.elinizdekinden vazgecmeyin beyler
pisman olabilirsiniz.
bi ara surum guncelliyim.en.iyisi
yanlışmıyım arkadaşlarEvet, ben de böyle duymuştum. Hayırlısı...dün akşam belle den sonrasını araştırdım annabellecindy boyle gidecekmıs symbıan 2016 yılına kadar alfabeyı tamamlıcak sanırım bence bellenın betası bıle harıka kendısını dusunemıyorum ve belleden sonra cindy nasıl olacak cok merak edıyorum ne eklenebılırkı başkaevet ios ve androitciler hepsı symbıanda bugun ne yenılık var dıye merak ıcınde sadece bu forumdada degıl her yerde oyle Telefonın babası nokıadır boyle bır ıkı sallantıyla yıkılmaz dıye dusunuyordum oylede cıktıgecelek donemlerde windowsla işi götürür dunya microsoftla dönüyor çünkü bu olay bu kadar basitoviden de memnunum saçma proglam yuklemıyorlar az olsun temiz olsun ...N8 imi sevıyorum kamerasını ıyıce keşfettım harıka profesyonel çekımlere başladım ınternetıme rahatlıkla sorunsuz gırıp cıkıyorumsosyal ağlar cok ıyıoyun desen adam akıllı oynanana oyunlar gayet başarılıdaha ne beklenırkı telefondan
yanlışmıyım arkadaşlar
dün akşam belle den sonrasını araştırdım
anna
belle
cindy
boyle gidecekmıs symbıan 2016 yılına kadar alfabeyı tamamlıcak sanırım
bence bellenın betası bıle harıka kendısını dusunemıyorum ve belleden sonra cindy nasıl olacak cok merak edıyorum ne eklenebılırkı başka
evet ios ve androitciler hepsı symbıanda bugun ne yenılık var dıye merak ıcınde sadece bu forumdada degıl her yerde oyle
Telefonın babası nokıadır boyle bır ıkı sallantıyla yıkılmaz dıye dusunuyordum oylede cıktı
gecelek donemlerde windowsla işi götürür dunya microsoftla dönüyor çünkü bu olay bu kadar basit
oviden de memnunum saçma proglam yuklemıyorlar az olsun temiz olsun ...
N8 imi sevıyorum kamerasını ıyıce keşfettım harıka profesyonel çekımlere başladım
ınternetıme rahatlıkla sorunsuz gırıp cıkıyorum
sosyal ağlar cok ıyı
oyun desen adam akıllı oynanana oyunlar gayet başarılı
daha ne beklenırkı telefondanyanlışmıyım arkadaşlar

İşletim sistemi dedinmi ios şu anda işi götüren andorid kullanan arkadaşlarım her gecen gün daha da şikayetçi oluyorlar cihazlarından telefonun flashı yok bu satış politikası olabilir flash isteyen 701 alır yada 801 çıkınca alır filan falan bu telefonun çok pahalı olacağını sanmıyorum zaten 603 uygun bi fiyatta olur flash sız 3gs herkesin elindeydi zamanında o zamanda nerdeyse her telefonda flash vardı buda apple ın satış politikası bütün yenilikleri bi modelde tüketmiyorlar