Nokia 603 Detaylandı [Güncelleme: 13.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

EFG_07

EFG_07

Üye
nokia sanırım artık kendini toplayacak kullanımı nasıl symbian belle nin bilmiyorum ama görüntü olarak şahane görünüyor

Dampierre

Dampierre

Üye
her inişin bir çıkışı vardır demiştim symbian hakkında 3-4 ay önce, belle ile oluyor işte bu çıkış, birde android oyunları ve ios oyunları yakında port edilecek qt sayesinde, çalışmalar başladı, symbian will be back, again and again !

• Beğen
Tepkiler: n000k

tekno88

Üye
arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ekranın birinde widget olarak hava durumunu koymuş bizde o olmuyor ben belle kullanıyorum acaba ben mi beceremedim ?

emreipekci

emreipekci

Üye
heh şöyle yaa. herkes kendine geldi sonunda. böyle yapıcı, olumlu, umut dolu yorumlar yapalımda soğutmayalım kendimizi telefonlarımızdan. arkadaşın dediği gibi her inişin bir çıkışı var. kaç yıllık nokia dünkü çocuklarla mı kapışamayacak. evet kısa zaman da yapılan büyük işler var inkar etmiyorum ama nokia son yaptığı bu hamlelerle kolay lokma olmadığını da gösteriyor. :yuru

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ovi magaza güncellemesi harika olmuş indirin arkadaşlar bellenin habercisi ;D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bende anlamadım, S ile S+ arasında çağlar kadar bir fark var sanırım yada arkadaş cihazı Android 2.1 ile kullanıyor 2.3 e yükseltmedi.Cihazımda 12 sayfa uygulama + oyun var, hiç donma takılma yada reset atma sorunu yaşamadım.
2.2 mi ne var suan 2.3e yukseltmek istemiyorum henuz. ama demek istedigim bunda 1ghz vs var n8 deki 680 mhz den daha iyi degil bence. symbiana yapilan.elestirilerin.daha fazlasini.yapicak.kadar doluyum.suan ama.neyse.d herseyi gectim bari galeriyi.hizli yukle kardesim:ehe adam gibi bi tel.almicaksaniz.elinizdekinden vazgecmeyin beyler:oke: pisman olabilirsiniz.

----------Eklendi @ 23:33:08 ---------- Yazıldı @ 23:31:39 ----------

donma takilma olayini n8 kullanirken yasamamistim bende:) bi ara surum guncelliyim.en.iyisi

serecans

serecans

Üye
umarım 1 -2 sene sonra başka bişe çıkmaz ah symbian ah

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
dün akşam belle den sonrasını araştırdım

anna

belle

cindy

boyle gidecekmıs symbıan 2016 yılına kadar alfabeyı tamamlıcak sanırım

bence bellenın betası bıle harıka kendısını dusunemıyorum ve belleden sonra cindy nasıl olacak cok merak edıyorum ne eklenebılırkı başka :)

evet ios ve androitciler hepsı symbıanda bugun ne yenılık var dıye merak ıcınde sadece bu forumdada degıl her yerde oyle

Telefonın babası nokıadır boyle bır ıkı sallantıyla yıkılmaz dıye dusunuyordum oylede cıktı

gecelek donemlerde windowsla işi götürür dunya microsoftla dönüyor çünkü bu olay bu kadar basit

oviden de memnunum saçma proglam yuklemıyorlar az olsun temiz olsun ...

N8 imi sevıyorum kamerasını ıyıce keşfettım harıka profesyonel çekımlere başladım
ınternetıme rahatlıkla sorunsuz gırıp cıkıyorum

sosyal ağlar cok ıyı

oyun desen adam akıllı oynanana oyunlar gayet başarılı

daha ne beklenırkı telefondan :) yanlışmıyım arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Mehmet
chakal58

chakal58

Üye
dün akşam belle den sonrasını araştırdım annabellecindy boyle gidecekmıs symbıan 2016 yılına kadar alfabeyı tamamlıcak sanırım bence bellenın betası bıle harıka kendısını dusunemıyorum ve belleden sonra cindy nasıl olacak cok merak edıyorum ne eklenebılırkı başka :)evet ios ve androitciler hepsı symbıanda bugun ne yenılık var dıye merak ıcınde sadece bu forumdada degıl her yerde oyle Telefonın babası nokıadır boyle bır ıkı sallantıyla yıkılmaz dıye dusunuyordum oylede cıktıgecelek donemlerde windowsla işi götürür dunya microsoftla dönüyor çünkü bu olay bu kadar basitoviden de memnunum saçma proglam yuklemıyorlar az olsun temiz olsun ...N8 imi sevıyorum kamerasını ıyıce keşfettım harıka profesyonel çekımlere başladım ınternetıme rahatlıkla sorunsuz gırıp cıkıyorumsosyal ağlar cok ıyıoyun desen adam akıllı oynanana oyunlar gayet başarılıdaha ne beklenırkı telefondan :) yanlışmıyım arkadaşlar
Evet, ben de böyle duymuştum. Hayırlısı...

pRime.

pRime.

Üye
dün akşam belle den sonrasını araştırdım

anna

belle

cindy

boyle gidecekmıs symbıan 2016 yılına kadar alfabeyı tamamlıcak sanırım

bence bellenın betası bıle harıka kendısını dusunemıyorum ve belleden sonra cindy nasıl olacak cok merak edıyorum ne eklenebılırkı başka :)

evet ios ve androitciler hepsı symbıanda bugun ne yenılık var dıye merak ıcınde sadece bu forumdada degıl her yerde oyle

Telefonın babası nokıadır boyle bır ıkı sallantıyla yıkılmaz dıye dusunuyordum oylede cıktı

gecelek donemlerde windowsla işi götürür dunya microsoftla dönüyor çünkü bu olay bu kadar basit

oviden de memnunum saçma proglam yuklemıyorlar az olsun temiz olsun ...

N8 imi sevıyorum kamerasını ıyıce keşfettım harıka profesyonel çekımlere başladım
ınternetıme rahatlıkla sorunsuz gırıp cıkıyorum

sosyal ağlar cok ıyı

oyun desen adam akıllı oynanana oyunlar gayet başarılı

daha ne beklenırkı telefondan :) yanlışmıyım arkadaşlar

Buna katılırım. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
way be güzelmiş telefon

airfly95

airfly95

Üye
burdaki 603 resminde mavi deniz dalgası gibi wallpaper veya temayı bulabilme imkanım varmı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
telefon 1 ghz işlemci 512 ram var idare eder tmm :) ama telefonun kamerasında flaş yok :) taş devri :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
güzel özellikleri var hoş ta duruyor sadece flaş eksik çıkınca görürüz acaba bu telefonlar Türkiye'de satışa ne zaman sunulur acaba

forbidden5

forbidden5

Üye
Baştan beri diyorum Andorid sevilicek gibi bişey değil :D İşletim sistemi dedinmi ios şu anda işi götüren andorid kullanan arkadaşlarım her gecen gün daha da şikayetçi oluyorlar cihazlarından telefonun flashı yok bu satış politikası olabilir flash isteyen 701 alır yada 801 çıkınca alır filan falan bu telefonun çok pahalı olacağını sanmıyorum zaten 603 uygun bi fiyatta olur flash sız 3gs herkesin elindeydi zamanında o zamanda nerdeyse her telefonda flash vardı buda apple ın satış politikası bütün yenilikleri bi modelde tüketmiyorlar :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Belleli telefonlar dökülmeye başladı her ne kadar hiçbiri ilgimi çekmiyor olsada en büyük korkum N8'in yenisini saçma bi şekilde çıkartmaları..
Yeni N8 ya hiç çıkmasın yada gerçekten yıkıcı bir güce sahip şekilde pazara etkileyici bir damga vurarak giriş yapsın..
Nokia bu sefer senden tek bir isteğim var bu sıradışı telefona gerçekten hakettiği değeri ver ve onu hepsinin üstünde bir yere koy..

----------Eklendi @ 14:36:08 ---------- Yazıldı @ 14:23:59 ----------

2012 nin sonlarında iPhone 5 ile eşdeğer bir N8 görmek istiyorum..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
videoyu dün facebookta izlemiştim güzel telefon

Jomolocco

Jomolocco

Üye
3gsi olupta on kamerasi olmamasi nasil bir sacmalik tir..en komigide flash yokbu nedir ya otofokus olsa nolcak o kameranin 3gs in kamerasindn ne farki kaldi bu telefonla nokia nin dalga gectigini anliyorum.